• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Y
Yani bakması illaki sevdiği unutamadığı anlamına gelmez bence. Ben de baktım daha önce, hatta arkadaşımın eski sevgilisine bile baktım yani Bi yerden esti aa ahmet napıyo acaba şimdi evlendi mi acaba diye. 🙄
Ama niye ekran resmi aldı Bi sormak lazım Bi ihtimal yanlışlıkla almış olabilir farkında olmayabilir sormasın mı?
Sorsun tabi. Ama yanlışlıkla ekran görüntüsü alsa . Telefonu verecekken panik olmazdı..öyle demiş konu sahibi. Böyle bir paniklik yaşamış. Masumiyet pek yok gibi

• Beğen
Reactions: The
Y

Sorsun tabi. Ama yanlışlıkla ekran görüntüsü alsa . Telefonu verecekken panik olmazdı..öyle demiş konu sahibi. Böyle bir paniklik yaşamış. Masumiyet pek yok gibi
Onu şimdi okudum. Sıkıntı o zaman. Yani açıp bakmak içinse. Aynı foto mu konu sahibi ekran resmi alınan?

Onu şimdi okudum. Sıkıntı o zaman. Yani açıp bakmak içinse. Aynı foto mu konu sahibi ekran resmi alınan?
Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi

Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Boşan bacım. Beni yanlış anlama. Yalandan yere asla birine gaz vermem. Bilenler bilir belki burda ama . Gerçekten boşan bu adamdan. Çok saygisizca. Kızına isim nedir ya. Gitseydin onun kapısında yatsaydin da o kızla evlenseydin el kızının gunahina niye girdin.

Yani bilmiyorum ben bakarım ve bu sorun olmaz çünkü ben müge anlı'daki konukları bile yeri geliyor stalklıyorum. 🙄 Ama eşim yapsa sorun olur çünkü meraklı biri değildir kimseyi stalklamaz birine bakıyorsa Bi amacı vardır. Bu kişiden kişiye göre değişir sanki konu sahibi senin eşin nasıl biri?

Yani bilmiyorum ben bakarım ve bu sorun olmaz çünkü ben müge anlı'daki konukları bile yeri geliyor stalklıyorum. 🙄 Ama eşim yapsa sorun olur çünkü meraklı biri değildir kimseyi stalklamaz birine bakıyorsa Bi amacı vardır. Bu kişiden kişiye göre değişir sanki konu sahibi senin eşin nasıl biri?
Meraklı ancak şöyle bir durum söz konusu, bakmakla ekran resmi almak farklı şeyler

Valla yat kalk şükret ki çoluk çocuğa karışmadan iç yüzünü anladın bu işin.. ümitsizliğe kapılma. Bekle bir yarın olsun. Net ve güçlü bir şekilde yap konusmani.

Anladım malesef. Aynı foto olsaydı belki yanlışlıkla almıştır ikikere ne diye alsın diyecektim. Ama baya baya hasret gidermek için kaydediyor demek ki. Gerizekalı madem unutamamış seni niye kandırmış.

Anladım malesef. Aynı foto olsaydı belki yanlışlıkla almıştır ikikere ne diye alsın diyecektim. Ama baya baya hasret gidermek için kaydediyor demek ki. Gerizekalı madem unutamamış seni niye kandırmış.
Yarın kendisiyle konuştuktan sonra ailemin yanına gideceğim. Ailesine gerekli açıklamaları yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back