- 3 Ağustos 2022
- 29
- 49
- 18
- 40
- Konu Sahibi eczacikalfasi
Erkek milleti de biz kadınlar gibi stalk yapmayı seviyor ama ekran görüntüsü alma sebebini otur sakince konuş öğren. Eğer cevabı seni tatmin etmiyorsa ya boşa ya da bedel ödet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorsun tabi. Ama yanlışlıkla ekran görüntüsü alsa . Telefonu verecekken panik olmazdı..öyle demiş konu sahibi. Böyle bir paniklik yaşamış. Masumiyet pek yok gibiYani bakması illaki sevdiği unutamadığı anlamına gelmez bence. Ben de baktım daha önce, hatta arkadaşımın eski sevgilisine bile baktım yani Bi yerden esti aa ahmet napıyo acaba şimdi evlendi mi acaba diye.
Ama niye ekran resmi aldı Bi sormak lazım Bi ihtimal yanlışlıkla almış olabilir farkında olmayabilir sormasın mı?
Onu şimdi okudum. Sıkıntı o zaman. Yani açıp bakmak içinse. Aynı foto mu konu sahibi ekran resmi alınan?Y
Sorsun tabi. Ama yanlışlıkla ekran görüntüsü alsa . Telefonu verecekken panik olmazdı..öyle demiş konu sahibi. Böyle bir paniklik yaşamış. Masumiyet pek yok gibi
Ne yapmam lazım, uyandı şuanSakin olun. O kızı sevmiyor. Sadece salak bence. İyi bir dersi hakediyor. Aldatma düşünmede başlar. Sevse sizle evlenmezdi çünkü. Siz uyurken bunu yapan kişiye bir daha nasıl guveneceksiniz ?
Karım yanımda uyuyor ve ben başka bir kadını stalkluyorum.
Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismiOnu şimdi okudum. Sıkıntı o zaman. Yani açıp bakmak içinse. Aynı foto mu konu sahibi ekran resmi alınan?
Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Maalesef, bu kızın ismi de evlendikten sonra öğrendim.Ohaaa. Bu şaka olsun ya.
Boşan bacım. Beni yanlış anlama. Yalandan yere asla birine gaz vermem. Bilenler bilir belki burda ama . Gerçekten boşan bu adamdan. Çok saygisizca. Kızına isim nedir ya. Gitseydin onun kapısında yatsaydin da o kızla evlenseydin el kızının gunahina niye girdin.Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Meraklı ancak şöyle bir durum söz konusu, bakmakla ekran resmi almak farklı şeylerYani bilmiyorum ben bakarım ve bu sorun olmaz çünkü ben müge anlı'daki konukları bile yeri geliyor stalklıyorum.Ama eşim yapsa sorun olur çünkü meraklı biri değildir kimseyi stalklamaz birine bakıyorsa Bi amacı vardır. Bu kişiden kişiye göre değişir sanki konu sahibi senin eşin nasıl biri?
Hesap sorma. Hakliyken haksız duruma düşersin gece olmuş 3. Hiç bir şey yokmuş gibi davran. Yarın başlasın hesap kısmın.Kızlar acil cevap verir misiniz hesap soracağım çünkü ondan
Gelmiş sarılıyor içim kalkıyor böyleHesap sorma. Hakliyken haksız duruma düşersin gece olmuş 3. Hiç bir şey yokmuş gibi davran. Yarın başlasın hesap kısmın.
Anladım malesef. Aynı foto olsaydı belki yanlışlıkla almıştır ikikere ne diye alsın diyecektim. Ama baya baya hasret gidermek için kaydediyor demek ki. Gerizekalı madem unutamamış seni niye kandırmış.Ekran resmi alınan kız aynı kız, hatta şöyle söyleyim evlenmeden önce kızımız olursa adı X olsun o ismi seviyorum dedi. O x ismi kızın ismi
Çok haklısın ama yaptığı şeyin bedelini en güzel şekilde.odet. unutamasın.Gelmiş sarılıyor içim kalkıyor böyle
Teşekkür ederim destekleriniz içinValla yat kalk şükret ki çoluk çocuğa karışmadan iç yüzünü anladın bu işin.. ümitsizliğe kapılma. Bekle bir yarın olsun. Net ve güçlü bir şekilde yap konusmani.
Git salonda yat. Yatma yanına.Gelmiş sarılıyor içim kalkıyor böyle
Yarın kendisiyle konuştuktan sonra ailemin yanına gideceğim. Ailesine gerekli açıklamaları yapar.Anladım malesef. Aynı foto olsaydı belki yanlışlıkla almıştır ikikere ne diye alsın diyecektim. Ama baya baya hasret gidermek için kaydediyor demek ki. Gerizekalı madem unutamamış seni niye kandırmış.