• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinleyecek bir şey yok de ve uyu. Uyuyamiyorsan uyumuş gibi yap yani yat gözlerini kapat. O uyuyamasin. Sen uyuyamayacak bir şey mi yaptın . Yoo

Kızımız olsaydı şu an ben saf gibi bilmeden adı ne olacaktı de. Sen gerçekten iyi misin madem böyle bir olay vardı niye beni sevdin neden evlendin git ondan yap o kız çocuğunu. İsmi koyacagina de

Atandığı yeri merak etmiş niye ss aldın diyorum cevap yok yeminler ediyor aklımda değil diye. Kendine iyi bir avukat bul bu resimleri delil olarak ekleyeceğim dedim
Yani önemli kısmı ekran resmini almış olması zaten. Ona da Bi açıklama getiremiyorsa o açıklamanın ne olduğu belli. Yalnız bu nasıl Bi salaklık ya madem karından boşanmak istemiyorsun hadi baktın sil delilleri yok et niye insan kaydedip kendini yakalatır kuş kadar aklı yok. Madem ötekini unutmadı sana niye yapışıyor gerçekten anlamak mümkün değil.

Yani önemli kısmı ekran resmini almış olması zaten. Ona da Bi açıklama getiremiyorsa o açıklamanın ne olduğu belli. Yalnız bu nasıl Bi salaklık ya madem karından boşanmak istemiyorsun hadi baktın sil delilleri yok et niye insan kaydedip kendini yakalatır kuş kadar aklı yok. Madem ötekini unutmadı sana niye yapışıyor gerçekten anlamak mümkün değil.
Diğer kadın red etmiş çünkü. Karalar bağlayıp içine kapanmaktansa yanımda bir kadın olsun demiş. Tam olarak şahane karakterli bir adamın yapacağı iş...

Kızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Neyi bekliyorsun başkasıyla yatmasını mi

Ay sormayın yakamdan ayrılmıyor gitse de yatsam

Bence değil ama onca güzelmiş ki aşık olmuş beyimiz
Geçmişte aşık olmasında sorun yok. Eğer bir kızınız olsaydı adını koyacak kadar takıntı haline getirmiş olması, hala gizlice izleyip bir de fotoğraflarını kaydetmesi sorun.Velhasıl bu aşk değil. Sağlıklı mental yapıdaki bir insan bu şekilde davranmaz. Senin adına çok üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back