- 27 Mayıs 2023
- 35
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi eczacikalfasi
Resim çektim tarih ve saat mevcutKonu sahibi bunu mutlaka yap. İnkar edebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim çektim tarih ve saat mevcutKonu sahibi bunu mutlaka yap. İnkar edebilir.
Kavga ettim dibimden ayrılmıyor merak ettim diyor başka açıklaması yok.Konu açıldı. Ne diyecek bakalım. Bi tarafım keşke mantıklı bi sebebi olsa diyor ama zor gibi. Hakkında hayırlısı olsun.![]()
Ekran resmine ne diyor.Kavga ettim dibimden ayrılmıyor merak ettim diyor başka açıklaması yok.
Açıklaması yok onaEkran resmine ne diyor.
Gece gece sorunca yalan da bulamadı tabi.Açıklaması yok ona
Salona geçtim defolup gitmiyor yarın aileme ve ailesine söyleyeceğimDinleyecek bir şey yok de ve uyu. Uyuyamiyorsan uyumuş gibi yap yani yat gözlerini kapat. O uyuyamasin. Sen uyuyamayacak bir şey mi yaptın . Yoo
Bence değil ama onca güzelmiş ki aşık olmuş beyimizKız guzel mi. Neyi var da takip ediyor olayı ne ?
KesinlikleGece gece sorunca yalan da bulamadı tabi.![]()
Atandığı yeri merak etmiş niye ss aldın diyorum cevap yok yeminler ediyor aklımda değil diye. Kendine iyi bir avukat bul bu resimleri delil olarak ekleyeceğim dedimKız guzel mi. Neyi var da takip ediyor olayı ne ?
Yani önemli kısmı ekran resmini almış olması zaten. Ona da Bi açıklama getiremiyorsa o açıklamanın ne olduğu belli. Yalnız bu nasıl Bi salaklık ya madem karından boşanmak istemiyorsun hadi baktın sil delilleri yok et niye insan kaydedip kendini yakalatır kuş kadar aklı yok. Madem ötekini unutmadı sana niye yapışıyor gerçekten anlamak mümkün değil.Atandığı yeri merak etmiş niye ss aldın diyorum cevap yok yeminler ediyor aklımda değil diye. Kendine iyi bir avukat bul bu resimleri delil olarak ekleyeceğim dedim
Diğer kadın red etmiş çünkü. Karalar bağlayıp içine kapanmaktansa yanımda bir kadın olsun demiş. Tam olarak şahane karakterli bir adamın yapacağı iş...Yani önemli kısmı ekran resmini almış olması zaten. Ona da Bi açıklama getiremiyorsa o açıklamanın ne olduğu belli. Yalnız bu nasıl Bi salaklık ya madem karından boşanmak istemiyorsun hadi baktın sil delilleri yok et niye insan kaydedip kendini yakalatır kuş kadar aklı yok. Madem ötekini unutmadı sana niye yapışıyor gerçekten anlamak mümkün değil.
Neyi bekliyorsun başkasıyla yatmasını miKızlar eşim şuanda uyuyor, benimde işlerim olduğu için yanında işlerimi hallediyordum, telini kurcaladım şeytan dürttü. Ekran resmi olan albümlerinde eski sevdiği kızın fotosunu 2 kere ekran resmi almış. Birisi de 1.5 ay önce. Diğeri de 7-8 ay önce. Bu kızla ünide arkadaşlarmış ama hiç sevgili olmamışlar sadece kıza aşık olduğunu biliyorum. Hesap sormayı düşündüm ancak daha sonra telefonundaki şifreyi değiştirir ve bir daha kontrol edemem diye şuanlık ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım, çok kötü oldum. Bu arada 2 sene olacak evliliğimiz.
Ay sormayın yakamdan ayrılmıyor gitse de yatsamYani önemli kısmı ekran resmini almış olması zaten. Ona da Bi açıklama getiremiyorsa o açıklamanın ne olduğu belli. Yalnız bu nasıl Bi salaklık ya madem karından boşanmak istemiyorsun hadi baktın sil delilleri yok et niye insan kaydedip kendini yakalatır kuş kadar aklı yok. Madem ötekini unutmadı sana niye yapışıyor gerçekten anlamak mümkün değil.
Geçmişte aşık olmasında sorun yok. Eğer bir kızınız olsaydı adını koyacak kadar takıntı haline getirmiş olması, hala gizlice izleyip bir de fotoğraflarını kaydetmesi sorun.Velhasıl bu aşk değil. Sağlıklı mental yapıdaki bir insan bu şekilde davranmaz. Senin adına çok üzüldüm.Bence değil ama onca güzelmiş ki aşık olmuş beyimiz
Konunun devamını okumadınız sanırım?Neyi bekliyorsun başkasıyla yatmasını mi
Kurana el basmalar başlar birazdan. Ya da annesinin üzerine yemin.Ay sormayın yakamdan ayrılmıyor gitse de yatsam