Eşim dövdü çaresizlik hissi

Ahdbabdbsbs
Anladım gemi.

Bircok giden memnun ki yerinden
Çok seneler geçti çok seneler gecti
Dönen yok seferinden ...

Ellerinden öpüyorum annenin.

He konuyu gemiye bağladın yani? Bırak bu ayakları yok dayak yok babam arkamda bilmem ne derken 2gün sonra edebiyat şeysi.. yalan olduğu buradan belli işte canı yanan burda şiir dizeleri yazmaz gider en fazla çaresizliğine ağlar. Bayılıyorsunuz insanların duygularını kullanmaya. İyi eğlendin mı bari?

rapor aldın mı rapor
durgusal yazacağına gelişmeleri yaz konu sahibi

Yahu devam etsinler hayatlarına bu kadınlar, madem sonunu getiremeyeceksiniz ,dayağını, aldatması niye kurcaliyorsunuz da burda bizi verem ediyorsunuz.Sus otur evinde ,kimseye de soyleme ,sür kremini otur.Neymis gemiymiş bilmem yavrusuymuş,gercekten tahammülüm yok ,aciz davranan hicbir hemcinsime.Ya yalan söylüyorlar, ya girip girip yazmıyorlar ,ya konuyu kapatıyorlar.Biz ağlama duvarı mıyız. Biz kocalarinin gerçek yüzü hakkında konusunca hepsinin kocası bir kıymete biniyor ,pes doğrusu

Biliyorum burada dalga geçilecek, hırpalanacak, aşağılanacaksın diye yazmıyorsun ama emin ol çok değerli o geçilen dalgalar bile. Boşanma dilekçesi vermeye giderkenki halimi hatırladım. Kafamda konuma yazılan onlarca mesaj dönüyordu. Buradan tanıştığım arkadaşlarım vardı, onların söyledikleri, bu sitenin pembe temasında yazılan yorumlar, hepsi uçuyordu aklımın içinde. Şimdi düşünüyorum da, o mesajlar olmasaydı hala afedersiniz kıçını yıkamayı beceremeyen eski kocam için tuvalet temizliyor falan olacaktım. Kaçma buradan. Abuk subuk şeylere takılıp işin suyunu çıkaran çok var biliyorum ama %90’ı öyle değil, hele ki bu konudaki mesajların. Kaçma, gel, yapamıyorum de, kimse yılmıyor (ben denedim, test ettim zamanında insanların sabrını). Kendine gelmeye çalış, silkelen artık. Benim sonumu diliyorum sana, çünkü ben çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…