- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Muhtemelen sesinin çıkmadığı günlerde, o psikopattan yanına gelme hürmetinden daha büyük hamleler bekledi. Bulamadı, duygusal kırılganlık yaşıyor. Bak dayak yemiş olmasına değil, gelip gönlünü almamasına yaşıyor bunu.Kocan özür diler diye bekliyorsun senden.
Bu kadar gurursuz musun cidden ?
Bi kaç güne koynuna girmek için barışmak isteyecek. Barıştık sanacaksın sende ama bir aya yine şiddet göreceksin. Değer mi sence?
Öğretmenmişsiniz, neden öğrenciyim diye yalan söylediniz, ayıp değil mi?Şimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
Öğretmen değil öğretmenlik okuyordu ama benim bildiğim . Çalışan öğretmen değil ev kızı ama okuyordu.Öğretmenmişsiniz, neden öğrenciyim diye yalan söylediniz, ayıp değil mi?
2019 daki konusunda öğretmenim yazmış, geride de paylaştım.Öğretmen değil öğretmenlik okuyordu ama benim bildiğim . Çalışan öğretmen değil ev kızı ama okuyordu.
Öğretmenlik okuduğu için öğretmenim yazmış bence. Hani kuzeni hemşire ile kocası kakara kikiri yapınca. Ne var memurlar kendi aralarında konuşmuş diyince. Bende öğretmenim ama bana tuhaf geldi kuzeni hafif bi kadın imasına getirdi.2019 daki konusunda öğretmenim yazmış, geride de paylaştım.
Bak aşağıda ne yazıyor, öğretmenim diyor, çalışma hayatı olan biri gibi yazıyor. 2019 da yazmış bunu.Öğretmenlik okuduğu için öğretmenim yazmış bence. Hani kuzeni hemşire ile kocası kakara kikiri yapınca. Ne var memurlar kendi aralarında konuşmuş diyince. Bende öğretmenim ama bana tuhaf geldi kuzeni hafif bi kadın imasına getirdi.
Ama evet öğretmenlik okuyor diye öğretmenim demek yanlış.
Darp raporu almaya gittik vermediler diyen bir kadından da bu beklenir.
Allah bilir öğretmenlik de değil fen edebiyat okuyordur. Daha bunun formasyonu var ki öğretmen olasın :)
Ben konu sahibi. Bazı insanların sormak sormak istediğim şeye cevap vermekten ziyade kendi gösüş farklılıklarını ortaya koyma çabaları ve bağnaz, çağdışı vb.. Anormal cümleler ile de bu durumu ileri boyuta taşımaları soruyu sorduğumda pişmanlık duymama vesile oldu. Ben asosyal veya geri düşünceli biri değilim. Ben bir öğretmenim. Ve bir eğitimci olarak insanlar arasındaki iletişimin gerekliliklerini kadın erkek farketmeksizin günlük hayatımda yerine getirmek durumundayım. Eşimin doktor olması vesilesi ile de her türlü mahrem konuları konuşabilmesinin gerekliliğini de gayet farkındayım. Aile ortamı her insanın gelenekleri gereği farklıdır. Eşim ve x kişi veya kuzeni kimle olduğu farketmeksizin, aile ortamında sohbet ederken ve diğer eşler birbirine yabancı durumdayken bu şekilde aile mahremine kadınlık mahremine aykırıya kaçan espriler şakalar bana yersiz geldi. Sonuçta ortada bir hasta yok, ve hastanede doktor hasta ilişkisi olmaksızın bu derece özel şeyler konuşulması beni kadın olarak mahçup etmeye yetti.. Ha bir de bu soruyu sormam iyi oldu, bazı gelen alay tarzı yorumlarla bakış açılarını belli eden arkadaşlarıj olması benim utanmamın ve bu durumdan rahatsız olmamın hiç de anormal olmadığını hatta haklıymışım dememi sağladı..
Bu konu sahibinin eski konusunda yazdığı mesaj, kadın 2019 da öğretmenmiş, ben demiyorum kendi diyor. Gel de insan kal şimdi hadi .
Öğretmenlik meslek kanunuyla formasyonla öğretmen olma hakları alındı elinden onların. Öyle bir hayali varsa o da yandıÖğretmenlik okuduğu için öğretmenim yazmış bence. Hani kuzeni hemşire ile kocası kakara kikiri yapınca. Ne var memurlar kendi aralarında konuşmuş diyince. Bende öğretmenim ama bana tuhaf geldi kuzeni hafif bi kadın imasına getirdi.
Ama evet öğretmenlik okuyor diye öğretmenim demek yanlış.
Darp raporu almaya gittik vermediler diyen bir kadından da bu beklenir.
Allah bilir öğretmenlik de değil fen edebiyat okuyordur. Daha bunun formasyonu var ki öğretmen olasın :)
İşte hayatı yalanBak aşağıda ne yazıyor, öğretmenim diyor, çalışma hayatı olan biri gibi yazıyor. 2019 da yazmış bunu.
:) o yüzden kendine şiddet uygulayan adam boşanmasın diye yapışıyorsa demek kiÖğretmenlik meslek kanunuyla formasyonla öğretmen olma hakları alındı elinden onların. Öyle bir hayali varsa o da yandı
Gemideymiş gemide.
Yani koca özür dilerse inşallah gemi Alabora’dan kurtulacak.
Şimdilik evde evladıyla oturup ev işlerini yapıyor. Koca da pişkin pişkin gelip eve gidiyor.
Yakında koca koynuna girmek için barışır gece. Konu sahibi de barıştık sanır.
Bir aya yine dayak yer.
İnşallah o adama dönmeden kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarırsın. Gerçekten boşanırsan bir gün anlayacaksın kendine ne büyük iyilik yaptığını. Böyle hayat geçmemeli, bir bildiğimiz olduğundan konuşuyoruz emin olŞimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
Anlamadım neden olmaz?. Git polise şikayetçi ol. Gizlilik ve korunma ve barınma talep et. Memur isen iş yerin değişir belgelerle talep et. Boşanmanı aç. Şiddet döngüdür. Bitmez hemen darp raporunu al. Adım atmk en önemlisi ve zoru. Adım attıktan sonrası kısım en kolayı. Gerekli bilgileri kadın konuk evinde verecekler. Birşey yapmasından korkuyorsan yerin değişecek zaten kimsenin haberi olmıycak yerinden. Git tekrar hayatını kur bunu kendine yapma. !!Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
6284 sayılı kanun gereği çocuğun var ise onunla birlikte koruma altına alınma hakkın var. Düşünme çık o evden. Daha güvenli ve huzurlu olacaksın İnan bana. Avukat talep edebilirsin adli sürecin için barodan. Lütfen çık o evdenDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Neden olmuyormuş tam da olması gereken bu.Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz
Memur değil öğretmenlik okuyor. Geleceğini bi erkeğin vicdanına bırakmış. İnşallah toparlanır.Anlamadım neden olmaz?. Git polise şikayetçi ol. Gizlilik ve korunma ve barınma talep et. Memur isen iş yerin değişir belgelerle talep et. Boşanmanı aç. Şiddet döngüdür. Bitmez hemen darp raporunu al. Adım atmk en önemlisi ve zoru. Adım attıktan sonrası kısım en kolayı. Gerekli bilgileri kadın konuk evinde verecekler. Birşey yapmasından korkuyorsan yerin değişecek zaten kimsenin haberi olmıycak yerinden. Git tekrar hayatını kur bunu kendine yapma. !!
Hiçbir hayat güvencen yoksa neye güvenerek evlendin. Kocaya güvendin onunda ne mal olduğu ortaya çıktı.
Yav onun sanırım sadece fiziksel şiddet yok. Anlaşılan psikolojik şiddet de var. Ve o en kötüsü çünkü kişiyi çaresizlik psikolojisine soktuğu için evden çıkmadığı sürece farkına varamaz. Varamadığı gibi de kötünün kötüsüyle baş başa kalmak zorunda kalır . Canım bende yaşadım inan bana çaresiz değilsin. Çare sadece sensin. Benim çocuğumda var. Şuan boşanma aşamasındayım ve çok huzurluyum . Ve üni mezunuyum . Yani bunun eğitimle ya da statüyle ilgisi yok. Psikolojik şiddet fiziksel cinsel duygusal ekonomik şiddet. Hepsi şiddet ve başladımı döngüdür bitmez. Çık o evden.Memur değil öğretmenlik okuyor. Geleceğini bi erkeğin vicdanına bırakmış. İnşallah toparlanır.
Yav öğretmen zaten. Ekonomik özgürlüğü yok, okuyabilmek için adama muhtaç diye düşünmemiz için öğrenciyim dedi.:) o yüzden kendine şiddet uygulayan adam boşanmasın diye yapışıyorsa demek ki
Evet bu yönüyle empati yapmıştım. Biliyorsun, ben de öğrenciyken boşandım. 1 sene kaybettim ama asla pişman değilim. Keşke 1.5sene bile beklemeseydim o itiYav öğretmen zaten. Ekonomik özgürlüğü yok, okuyabilmek için adama muhtaç diye düşünmemiz için öğrenciyim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?