- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Evde oturup onun yarım bıraktığı işi tamamlamasını mı bekleteceksiniz. Polisi arasanız niye olmuyor? Önce hastaneye gidip darp raporu alın sonda da polise gidip şikayetçi olunDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Elleri kırılsın hayvan herif.Fakat bu durumu kabul eder susarsaniz bunun sonu iyi değil.Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Neden hiç kimseyi arayamiyorsunuz arayın babanizi polisi darp raporu alıp şikayetçi olup bosananin tabi sizde istiyor musunuz bosanmayi en kilit soru bu benceDün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
çocuğu var eski mesajlarında yazıyorYine her şeye hayır ve nolamaz diyen bir üye…
Neden diye sormayacağım ama tek diyeceğim çocuk yapma.
Çaresiz değilsiniz , sadece boşanmak ve ayakları üzerinde durmak dayak yemekten zor geliyor.
Peki neden hamile kalmaya ugrasıyorsunuz ?Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
EvetNeden polise gitmediğini,neden darp raporu almadığını,neden kimseyi aramadığını söyleyeyim.
Kendi ayakları üzerinde duramıyor,maddi özgürlüğü yok..
Çaresiz. Benim tahminim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?