- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Acaip_haller
Gemi falan diye edebiyat parçalıyorsun ya konu sahibi o gemi hızla su alıyor haberin yok olan o yavrucağa olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhdbabdbsbsŞimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
Bircok giden memnun ki yerindenŞimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
Bak buradaki mesaj şahane, kaç boşanan bittiği için ağlıyor acaba bir yıl geçinceBircok giden memnun ki yerinden
Çok seneler geçti çok seneler gecti
Dönen yok seferinden ...
Ellerinden öpüyorum annenin.Benim annem mesela, annesiz büyümüş. Sonra evlenmiş, ilkokul mezunu kendisi. Çoook zorluklar yaşamış, kardeşimle beni kurtarabilmek için kadın kendini gerçekleştirdi resmen. Yemek kitaplarıyla, tv programlarıyla kendini eğitti. Bir tek yeteneğim var, o da yemek yapmak dedi, üstüne gitti. Biz çocukken işe başladı, hala elinde akıllı telefonu Youtube'dan yemek tarifi kovalıyor. Kendimi geliştirmem lazım diyor, 50 yaşında kadın bunu yapan. Başka mutfaklardan falan soslar öğreniyor.
50 yaşında ilkokul mezunu bir kadın kadar yok musunuz yani?
He konuyu gemiye bağladın yani? Bırak bu ayakları yok dayak yok babam arkamda bilmem ne derken 2gün sonra edebiyat şeysi.. yalan olduğu buradan belli işte canı yanan burda şiir dizeleri yazmaz gider en fazla çaresizliğine ağlar. Bayılıyorsunuz insanların duygularını kullanmaya. İyi eğlendin mı bari?Şimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
Mesela ben ,5 yıl oldu boşanalı, göbek atıyorum. Keşke ilk ay boşansaydım eski kocadan, durduğum kabahatmiş.Bak buradaki mesaj şahane, kaç boşanan bittiği için ağlıyor acaba bir yıl geçince
Hayır, hiçbir soruya öneriye cevap vermedi. Gemideyiz evladımla vs bi şiir dizesi gibi parça yazdı bi daha da yazmadı.Çok mesaj birikmiş. Noldu sonuç. Darp raporu aldın mi
rapor aldın mı raporŞimdi bir gemideyim. İçinde evladım da var. O gemi bir fırtınada. Alabora olmayacak asla. Ama o adam da bize liman değil artık.. fırtına bir dinsin , bekliyorum.. belki varırız ufak uzak mutlu bir adaya. Yaşarız orada evladımla..
En son gemideymiş işte..Çok mesaj birikmiş. Noldu sonuç. Darp raporu aldın mi
Yok almadi. Cevap yazmadığına gore evine gitti. Affetti kocasını.Çok mesaj birikmiş. Noldu sonuç. Darp raporu aldın mi
rapor aldın mı rapor
durgusal yazacağına gelişmeleri yaz konu sahibi
Titanikte gemi batarken çalmaya devam okestra ekibi aklıma geldi :)gemiden inince alcakmış.
Eğitimli cahiller yani böylelerini ikna etmek yol göstermek çok daha zorDur şimdi işler karıştı.
Sen öğretmen,
Eşin de doktor mu
Hani benim kremim hxhdhhdGemilerde talim var
Tibbiyeli yarim var
O da gitti nöbete
Ne talihsiz başım var
Hani benim Recebim Recebim
Darp raporu vereceğim vereceğim
Almazsan, babamgile gidecegim