Ben konu sahibi. Bazı insanların sormak sormak istediğim şeye cevap vermekten ziyade kendi gösüş farklılıklarını ortaya koyma çabaları ve bağnaz, çağdışı vb.. Anormal cümleler ile de bu durumu ileri boyuta taşımaları soruyu sorduğumda pişmanlık duymama vesile oldu. Ben asosyal veya geri düşünceli biri değilim. Ben bir öğretmenim. Ve bir eğitimci olarak insanlar arasındaki iletişimin gerekliliklerini kadın erkek farketmeksizin günlük hayatımda yerine getirmek durumundayım. Eşimin doktor olması vesilesi ile de her türlü mahrem konuları konuşabilmesinin gerekliliğini de gayet farkındayım. Aile ortamı her insanın gelenekleri gereği farklıdır. Eşim ve x kişi veya kuzeni kimle olduğu farketmeksizin, aile ortamında sohbet ederken ve diğer eşler birbirine yabancı durumdayken bu şekilde aile mahremine kadınlık mahremine aykırıya kaçan espriler şakalar bana yersiz geldi. Sonuçta ortada bir hasta yok, ve hastanede doktor hasta ilişkisi olmaksızın bu derece özel şeyler konuşulması beni kadın olarak mahçup etmeye yetti.. Ha bir de bu soruyu sormam iyi oldu, bazı gelen alay tarzı yorumlarla bakış açılarını belli eden arkadaşlarıj olması benim utanmamın ve bu durumdan rahatsız olmamın hiç de anormal olmadığını hatta haklıymışım dememi sağladı..
Bu konu sahibinin eski konusunda yazdığı mesaj, kadın 2019 da öğretmenmiş, ben demiyorum kendi diyor. Gel de insan kal şimdi hadi .