• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak?

Siz sokaklarda gezerken babasi nerdeydi ki konusuyor. Hic kulak asmayin. Kendinizi ne kadar paraladiginizi biz burdaki yazilarinizdan bile hissedebiliyoruz. Insallah oglunuz da kurtulur.
Gece saat 12 de taksi tutup gittim eski mahalleye. Oğlum teli kapalı. Gelmiycem demişti. Yerini biliyordum. Gittim orda oturuyor. Annem dedim. Bni gördü kaçtı. Orası tenha bir yer olduğu için beni aradı git eve dedi. Bnde sen gelmezsen sabaha kadar burda oturucam dedim. Oturdum yarım saat sonra geldi git eve git. Gel taksi tutup seni götürücrm dedi. Ben ikna olmayınca uzaklaştı. Karşıda da babasının evi, msj attım. Gel ne olur kaçıyor diye. Yarım saat sonra resim paylaşmışlar sevgilisiyle. Bnm mesajından sonra. Bnde bekledim, o merdivenlerde oturuyorum. Oğlum geldi bni tuttu ordaki evimize götürdü. Kendide arkadaşlarının yanına gitti. Sabah babası bana msj yazmış. Evin anahtarı ve satışıyla ilgili.
Bu durumda baba çok önemli bnm gücüm nereye kadar.

Gece saat 12 de taksi tutup gittim eski mahalleye. Oğlum teli kapalı. Gelmiycem demişti. Yerini biliyordum. Gittim orda oturuyor. Annem dedim. Bni gördü kaçtı. Orası tenha bir yer olduğu için beni aradı git eve dedi. Bnde sen gelmezsen sabaha kadar burda oturucam dedim. Oturdum yarım saat sonra geldi git eve git. Gel taksi tutup seni götürücrm dedi. Ben ikna olmayınca uzaklaştı. Karşıda da babasının evi, msj attım. Gel ne olur kaçıyor diye. Yarım saat sonra resim paylaşmışlar sevgilisiyle. Bnm mesajından sonra. Bnde bekledim, o merdivenlerde oturuyorum. Oğlum geldi bni tuttu ordaki evimize götürdü. Kendide arkadaşlarının yanına gitti. Sabah babası bana msj yazmış. Evin anahtarı ve satışıyla ilgili.
Bu durumda baba çok önemli bnm gücüm nereye kadar.

Diyorum ya bu durumda o kisiliksizin size tek söz söylemeye hakki yok. Allah sabir versin size. Insallah oglunuz tedavi olmayi kabul eder.

Anne olmadan evvel ‘ herkese zarar veren, hırsızlık yapan birisi cezasını çekmeli’ yazardım.
Anne olduktan sonra ; Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.
Ama siz yanlarında yokken yine bu illetin çevresini bulur bence.
Devredin dükkanı gidin evlatlarınızın yanına. Orada yeniden bir mağaza açın.

İşte ben burda tıkanıyorum. Sizin söylediklerinizi kendime söylediğimde oh allahım çok şükür ne zarar verecek nede ölecek ve sonunda kurtuluş var diyorum. Sonra 4 yıl ne yapar ne eder dile kolay diyorum. İnanın o kadar zor ki bu durum. Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ya bırakın ne yapar ne eder kendi düşünsün. İçeride olacaklar belli. Asıl çıkarsa ne seytanliklar yapacağı belli degil. Çıktığı gibi onu elinizde tutamazsiniz . Bırakın ne halt ederse etsin.
Siz böyle yaptıkça iyice arsizlaşiyor, bana bir şey olmaz diye düşünüyor.
Bir fıkra var ya, çapkın adam ölmüş. Karısı mezar taşına ; en azindan artık nerede uyuduğu belli,yazmış
Sizinki de o hesap. En azından nerede olduğu ve temiz olduğu belli olur

4 yıl alsa.bile cezanın hepsini yatmiyorlar ki. Çıksa bile kız kardeşi onu başka şehirde tek nasıl zapt edecek. Kızınizin başını da sıkıntıya sokmasın sonra. Orada yeni çevre edinmeyecegi ne malum. Bak ne güzel kilo almış diyorsunuz . İyice temizlensin vücudu . Biliyorum insan evladını orada görmek istemez. Ama.disarida başına daha kötü birşey de gelebilir. Tedaviyi de kabul etmemişs
Sıkıntının büyüğü hırsızlık siciline işlerse iş bulamaz. Geleceği mahvolacak. Yoksa yatsın 2 yıl. Akıllansın, ibret alırsa.

Anne olmadan evvel ‘ herkese zarar veren, hırsızlık yapan birisi cezasını çekmeli’ yazardım.
Anne olduktan sonra ; Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.
Ama siz yanlarında yokken yine bu illetin çevresini bulur bence.
Devredin dükkanı gidin evlatlarınızın yanına. Orada yeniden bir mağaza açın.
Bunu da düşünüyorum. Manisa çok küçük bir şehir. Daha büyük bir şehre gitmeyi planlıyorum. Yoksa onlardan uzakta asla duramam.

Allah size sabir versin.oglunuz ciksada bence eski haline devam eder gibi duruyor.olur da cikmasa icerde bu isleri yapar.cunku hic akillanmia yada pisman olmus gibi durmuyor.olan size oluyor evlat sonucta atsan atilmaz.allah hidayet etsin onu.

Merhaba arkadaşlar. Oğlumun bu gün görüş günüydü. Kilo almış. O kadar güzel olmuş ki anlatamam. O maddeyi içtiği için zayıflıktan ölecek gibiydi. Durumu gayet iyi. Ne hayatlar var burda dedi. Kimisinin ailesi yok ya da var da gelmiyorlar dedi. 15 yıl 18 yıl hapis yiyenler var. Çok kötü dedi. Paraları yok elişi yapıp para kazanıyorlar dedi. Kendi oğlumun derdini bıraktım bu sefer onlara üzüldüm. Para versem verirmisin dedim. Almazlar anne dedi. 😔😔😔Oğlum tedaviyi kabul etmedi. Yapmıycam dedi. Israrlı davranınca bakarız dedi. Ablan onunla manisaya yerleşmeni istiyor dedim.( Ablası üni son sınıf) ablasıyla iyi anlaşır onu çok seviyor ve her şeyini anlatır. Olur dedi. O çevreye dönsün istemiyorum. Bnm bulunduğum şehirde mağazam var bu nedenle yerimden kımıldıyamıyorum. Hadi aldım mağazamı gittim onlarla başka şehire ya oğlum tekrar buraya dönerse diye teredütteyim. Yoksa bende giderim. Neyse konuştuk. Bana bu 27 sinde mahkemesi olduğunu ve çıkacağını söyledi. Karşı taraf şikayetini çekmese dahi çıkarım diyor.
Görüşmeden sonra avukatı aradım bna tebligat gelmedi ben avukatı değilim dedi. Eski eşlwde konuşmadığımız için avukat tuttum tutmadım ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum. Bende müşteri avukatı aradım. Şikayet geri çekilmezse en az 3 yada 4 yıl alır dedi. Offff bilemiyorum. Çok zor. Bu yaptığı suçtan bir öncede arkadaşıyla köpek çalıyorlar. Şikayet geri çekildi ama kamu davası devam ediyor. Şimdide motor aldı... İnanın çaldı yazamıyorum. Ne utanç verici bir durum. Şimdi ne olacak ne yapmam gerekli bilemiyorum. Karşı taraf babayı aradım, zararınızı ödiyelim dedim. Kabul etmiyorum çeksin cezasını dedi. Kabul etmeme sebebi de ben bu kişinin ayrı olduğu eşiyle tartıştım.çünkü onun oğlunun benim oğluma madde verirken tam bir saat takibime yakaladım.benim kiracının amcası oluyor bu kişiler. Çağırtırdım, bakın oğlunuz bu gün bunu yaptı onu benim oğlumun yanında görmek istemiyorum dedim. Yoksa polise giderim dedim. Sizde annesiniz bende anneyim ikimizde bulunduğumuz durumdan memnun değiliz. Oğlunuzun gözünü korkutun, diyin ki polise gidecek gibi gibi biz birlik olalım ki korksunlar dedim. Kadın benim çocuğum yapmaz diyen annelerden olduğu için bana bağırdı... Ben halen sizi suçlamıyorum bana anne olarak yardımcı olun dememe rağmen delirdi. Bende hakaret edip telefonu suratına kapatmıştım. Şimdi bu sebeple şikayetlerini geri çekemiyorlar.
Çok geçmiş olsun 😔

şikayetlerini çekmemeleri, oğlunuzun biraz daha içerde kalması daha mı iyi olur acaba?
çok üzücü farkındayım, sizde yoruldunuz ama en azından nerde olduğunu bilirsiniz.
babası olacak yaratığın dediklerine kulak asmayın. babası olsaydın sahip çıksaydın diye onun hatalarını yüzüne vurun. akıllanmıyor zaten

şikayetlerini çekmemeleri, oğlunuzun biraz daha içerde kalması daha mı iyi olur acaba?
çok üzücü farkındayım, sizde yoruldunuz ama en azından nerde olduğunu bilirsiniz.
babası olacak yaratığın dediklerine kulak asmayın. babası olsaydın sahip çıksaydın diye onun hatalarını yüzüne vurun. akıllanmıyor zaten
Başka bir suçtan kavga gibi basit bir konudan girseydi inanın yatsın derdim. Ama hırsızlık yüz kızartıcı bir suç. Daha 18 yaşında ceza alırsa siciline işler ve ömür boyu iş bulamaz. Of allahım çok zor. Çok.
Babasına gelince onun yüzüne vurula ne ki. Karşında adam yok ki. Görüş anında 2 kişi beraber giriyor ve yarım saat görüşebiliyırsun. Sandalyeye kendi oturdu ben ayakta dikiliyorum. Arada cam var oğlumla telde konuşuyor. O çocuğun karşısında bana müsaade edebilir berabermişiz izlenimini çocuğa gösterebilirdi.bu çocuk için ne kadar önemli. Ben çocukluğumdan biliyorum. Annem babamdan hep hakaret işitir ve dayak yerdi. Annemin adını hiç söylemedi. Misafir geldiğinde annemin adını söylemek zorunda kalırdı ve söylediğinde içimden bir şey akardı, ve gökkuşağı çıkmış gibi bir ambiyans oluşturdu bende.... Ay aplıycam😥
Ve bana dediki sen git şu tarafa ben oğlumla özel konuşucam. Özel ne olabilir ki. Burda gizli bir şey konuşulmaz dinlrniliyor. Bnden gşzliyceğin oğlum hakkında ne olabilir ki. O kadar basit bir insan ki ben nasıl bunla yaşamışım. Bnde gitmşyeceğimi çocuğumun sesini duymasam yüzünü görüyorum dedim. Burda özel diye bir şey yok dedim. Sustu.ben bu arada mağazamda kalıyorum. Bursı tam çarşının merkezi. Akşam kendimi dışarı attım. Çocuğumu orda bırakıp geldim diye. Yürüyorum ama boş boş. Karşımda o ve sevgilisi....insan bu durumda başkasını düşünür mü, sever mi? Geçen hafta sonunda ürgüpe gitmişler.. Bnm güzel yavrum onun yüzünden bu halde. Bakın bni aldattığı için ona hiç beddua etmiycem,ama çocuklarıma verdiği zararlar yüzünden onu rabbim in adaletine bırakıyorum.

Daha önce de dedim,yine diyorum. Bugün köpek çalan yarın çocuk çalar . Köpek ya, insanım canı,yoldaşı. Nasıl yapar?
Yarın oğlunuz cinayet işlediğinde,ya da çocuk kacirdiginda yine konu açarsınız "babası şöyle , atası böyle, ah ben sokaklarda geceleri dolasiyorum, vah bana ben neler çekiyorum" diye. Ama o çocuk sizin sayenizde çıkarsa bundan sonraki tüm belalarinda günahı sizin de boynunuza olacak. O zaman hala vah vah edersiniz
4 sene ne ki, hak etmiş işte. Yatsın, çıksın. En azından uyuşturucudan uzak kalır,vücudu unutur.
Manisa'ya gelse sanki torbacı bulamaz, çok zor. Manisa öyle bir şehir ki, tertemiz, giren akça pakca çıkıyor.
İlk çöplükte gördüğü tinerciye sorsa hemen götürür kendi torbacisina. Bundan kolay ne var???
İçerde bulmayacağının garantisi var mı uyuşturucuyu😟 diğer söylediklerinize katılıyorum

Sizin adınıza üzüldüm. Ama oğlunuz hem ergen hem bağımlı hem suçlu. Toplum kendi ve sizin için çok büyük tehlike. Mutlaka rehabilite edilmeli. Bu şekilde sokağa salınırsa yarın öbür gün birini öldürür.bi garibanın başını yakabilir. Bi yolunu bulup tedavi ettirmelisiniz. Hele ki bu potansiyelde birini başka şehirdeki gencecik bi üniversite öğrencisinin Yanına sakın göndermeyin. O kız onu nasıl zapt etsin. Tedavi olmazsa orda da ortam yapar. Bağımlı manyak sapık insanları kızcağızın başına sarmayacağı ne malum. Bağımlı insanlar tehlikelidir. Lütfen önceliğiniz bu olsun. İçerde kalması aklını başına getirir kısmı da muamma. İçerde sapık katil bağımlı torbacı herkes var. İstenirse orda da ortam var yani. Velhasıl önce tedavi

Back