• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Ne guzel yazmıssın canım burda bırkac kısı konu sahıblerını cok kotu hırpalıyor dalga gecıyor sankı kendileri cok mutsuz ofkelı de konu sahipleri uzerınden sınır stres atıyorlar.
Ego tatmini olabilir. Belki de kendi hayatlarında yapamadıklarının acısını sanal alemde çıkarma çabası.

Dediği kadar küçük yerde 4 yıllık fakülte olmaz, daha çok büyük ilçelere kuruluyor. Var diyen varsa konum bildirsin.
İlk ben yazmıştım konu sahibinin öğretmen olduğunu. Sonra öğretmenlik okuyorum diye kıvırdı. Ama önceki konusunda ayan beyan öğretmenim diye yazmıştı. Yalana gerek yok.
Küçük ilçelerde fakülte olmaz, ana kampüs şehrin merkezinde olur (güzel sanatlar fakültesi, eğitim fakültesi, yabancı dil, spor bilimleri vsvs). İlçelerde yani kasaba gibi yerlerde ise genelde meslek yüksekokulları olur. Adalet, iş sağlığı ve güvenliği, tekstil vb 2 yıllık bölümler meslek yüksekokullarında olur. Öğretmenlik okuyacağı bölümün küçük kasabada olmasına imkan yok.

İlk ben yazmıştım konu sahibinin öğretmen olduğunu. Sonra öğretmenlik okuyorum diye kıvırdı. Ama önceki konusunda ayan beyan öğretmenim diye yazmıştı. Yalana gerek yok.
Küçük ilçelerde fakülte olmaz, ana kampüs şehrin merkezinde olur (güzel sanatlar fakültesi, eğitim fakültesi, yabancı dil, spor bilimleri vsvs). İlçelerde yani kasaba gibi yerlerde ise genelde meslek yüksekokulları olur. Adalet, iş sağlığı ve güvenliği, tekstil vb 2 yıllık bölümler meslek yüksekokullarında olur. Öğretmenlik okuyacağı bölümün küçük kasabada olmasına imkan yok.
Rize ve Sakarya'da egitim fakültesi ilcelerdeymis. Bir arkadas yazdi. Iki ilcede de tek hastane varmis.

Benim için gerçekten kaygilananlar varsa evlenmeden önce üniversite mezunuydum iki farklı bölüm. Özelde öğretmenlik yapıyordum. Evlendikten sonra tekrar yks ye girdim tekrar farklı bir branş okuyorum önceden istediğim bölümü.

Eşim uzman doktor. Ne diye yalan atayım burada . Ben buraya çok takılan biri değilim.her şeyi döküyorum iç dökme gibi. Biliyorum ki orada birileri var ve hayat tecrübeleri var hemcinslerim var benle aynı pencereden bakabilecek.o yüzden bu siteyi kullanıyorum suanda

Bir de darp raporu almadı yalan filan diyenler. Darp raporu almaya gittik. O konuda dediklerim de aynen doğruydu. Hiç yalan bir şeyim yok gerek yok

Evden kalan eşyaları almak icin uğradım. Komşum olaylara şahit olduğunu söyledi. Sesimi duyduğunu kocasına kapılarını çalalım kadını dövüyor galiba diye dedigini ama kocasının adamın ne yapacağını bilmiyoruz tanımıyoruz filan diyip okumadığını bu yuzden gelmediği için çok pişman olduğunu söyledi. Bir avukat arkadaşım ile görüştüm. Bir hocamız ile de görüştüm. Eşim olmuş kişinin hocasıdır. Onun için çok değerlidir saygı duyduğu biri. Eşimin ailesi filan da öğrendi. Ben boşanmak istedigimi bildirdim. Bir arkadaşımızın eşi psikiyatrist onunla görüşüldü. Öfke kontrolü ve takıntı için tedavi olmayı kabul etti. Hala daha eve dönmedim

Evden kalan eşyaları almak icin uğradım. Komşum olaylara şahit olduğunu söyledi. Sesimi duyduğunu kocasına kapılarını çalalım kadını dövüyor galiba diye dedigini ama kocasının adamın ne yapacağını bilmiyoruz tanımıyoruz filan diyip okumadığını bu yuzden gelmediği için çok pişman olduğunu söyledi. Bir avukat arkadaşım ile görüştüm. Bir hocamız ile de görüştüm. Eşim olmuş kişinin hocasıdır. Onun için çok değerlidir saygı duyduğu biri. Eşimin ailesi filan da öğrendi. Ben boşanmak istedigimi bildirdim. Bir arkadaşımızın eşi psikiyatrist onunla görüşüldü. Öfke kontrolü ve takıntı için tedavi olmayı kabul etti. Hala daha eve dönmedim
Peki eşin ne yapıyor
Dön affet vs diyor mu

Komşun o anda neden polis çağırmamış

Eşimin ailesi aradı çok üzgün olduklarını onun adına çok üzgün olduklarını beni çok sevdiklerini o bizim kızımız çok inanılmaz haldeyiz . Oglumuzla konuştuk çok pişman. Hata yaptim diyormus. Tedavi olmasını söylemisler ve birlikte gitmemizi söylemiş kayınvalidem

Back