Eşim dövdü çaresizlik hissi

Yahu salliyorsunuz ama bari destekli sallayın şu zamana kadar beğenmedim ifadedesi sadece 1 mesaja koydum ahhshdj adminler ben kimin allahini seven kontrol etsin . Büyük resmi gördü arkadas:)))))

Size yazdığım üslupla bana yazmayıp saldırıyorsunuz. Ne dediğimi asla da anlamamışsınız. Kaldı ki sanki hala böyle konuşuluyor gibi imaj çizmeye çalışıyorsunuz. Konunun sonlarına doğru herkes çekilmiş, ilk yorumlarda da gayet ılımlılar. Ortalarda deneniyor. Bana polyanna demeden önce bi düşünün neyin kahramanlığına soyunduğunuzu. Konu sahibiyle bir noktaya kadar empati yapabildiğimden ne düşündüğünü de tahmin ediyorum. Siz ezberden kahramanlık derdindesiniz gibi görünüyor.
Daha da yazmayacağım, anlamak istemeyen birine emek harcamamayı öğrendim.

Kesinlikle saldırmadım. Bu konu beni cidden çok gerdi . Neden bu şekilde yazdığımin açıklamasını yaptım size. Ne dediginizi de anladim ama ben doğru bulmuyorum bu kamçılama mantığını ise yarar görmüyorum ve ucu kaçıyor. Siz bana yapmaya çalıştığının sonunda kötü bir şey olabilir tarzında bir şey yazmışsınız bunun cevabını verdim. Kahramanlık derdinde neden olayım yahu ne çıkarım var allah aşkına ? Bana faydası nedir şikayetçi olsun olmasın. Beni rahatsız ediyor bu yorumlar en doğal hakkımı kullanarak düşündüğümü yazıyorum.Ay neyse bu işin sonunda darp raporunu ben alicam en sonunda.

Her yorumun altında şikayet et butonu var. Oraya tıklayıp şikayet nedeninizi yazarsanız üyenin 2.hesabi mi bakarlar sanırım.
Forumda birine bu 2.hesabin demek konuyu dağıtmış olmaktan dolayı da yasak mı bilmiyorum ama eğer öyleyse o üyede sizin bu mesajınızı şikayet et butonuna basarak şikayet edebilir.

Ben tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum. "Evine krem al, dayaktan önce sürersin artik. Sen dayağı hak ediyorsun madem öyle ye dayagini otur" cumleleri ve benzeri cumleler sizce de haddi aşan cümleler değil mi?
Konu sahibini haklı bulmuyorum. Konu sahibinin babasını da haklı bulmuyorum. Ama yorumların bir kısmı üyeyi sarsacagiz derken çok ağır şekilde yazılmamış mı sizce?

Ay neyse bu işin sonunda darp raporunu ben alicam en sonunda.
Bak siz bile sözle kamcilanarak eyleme yaklastiniz şaka bir yana Atlantistebiranka nın yorumlarına imzamı atarım. Sizin aşağılama kabul ettiğiniz sert yorumların bir kısmını da ben yaptım çünkü konu sahibinin harekete geçmesinin tek yolu önce kurban olduğunu, sonra neye kurban olduğunu anlaması... Eşinin ve ailesinin yönlendirmesiyle olacak iş değil bu, konu sahibi bırakın iddia ettiğiniz gibi burda victimshaminge uğramayı, kurban olduğunu bile kabul etmiyor henüz. Ona göre herşey normal. Sert yorumlar başta yanliş yere (bize) yoneltse de, yaşadıkları karşısında öfke ve şüphe duymasını sağlıyor en azından, Siz ise yorumlarınızla normalizasyon çabasını beslemekten öteye gitmiyorsunuz.

Son düzenleme:
Hayır, yapilan yorumlarla kendisini suçlar duruma gelmemesini istiyorum . Olayın ne denli anormal olduğuyla ilgili sayfalarca yazdim. Yazdın. Yazdılar zaten. Ben fazla saldırgan buluyorum bazı yorumları. Zaten makaraya varıyor ucu dalga geçmeler vs. Neyse ihale bana kalmasın. Konu sahibi de girip cevap yazmıyor zaten. Boşver Piraye ben yoruldum valla.

İleride kendini ve çocuğunu zamaninda korumadigi için zaten haklı olarak suçlayacak kendisini...o zaman telafisi olmayacak işte ama haklısın, biz elimizden geleni yaptık, ben de yoruldum handemui . Kendi bilir artık. Zaman bizi haksız çıkarır umarım, kendisi ile ilgili tek duam bu....

D
Inşallah

hanımlar kavga etmeyin ya hepinizin derdi konu sahibinin daha iyi olması aslında farklı şeyler söylemiyorsunuz özünde aynı noktada buluşuyorsunuz ...
konu sahibi sizin ona verdiğiniz değer kadar kendisine değer vermeli o zaman herşey daha çok güzel olur

Konu dağılmadı. Şüphelenmesi de doğal çünkü aynı üslupla yazıyor sanki konu sahibi gibi.

Şüphelenmek bir suç değil ama savunduğunuz şikayet etsin dediğiniz üye şikayet eder hemen fırsat doğru. baksana hemen beğenmiş yorumunuzu.

Şiddet görüp darp raporu almaya gittim vermediler diye yalan söyleyen bir kadını savunuyor. Ne desek boş

Son düzenleme:
Yorumumu anlamakta sıkıntı mı yaşadınız? Ben herhangi bir üyeyi savunmuyorum. Herhangi bir konuya fake yazmak mesela forum kurallarına aykırı. Bunu yazan şikayet edildiği takdirde uyarı alır. Ama aynı şekilde ikinci üyelik diye yazıldığında da forum kurallarına aykırı mı bundan emin olamadım. Ve durumu yazdım. Beğenmedim ifadesini atmadan önce cümleleri anlamaya çalışın. (Büyük ihtimalle bu yazdıklarımı da anlayamayarak direkt beğenmedim atacaksiniz)

Konuyu sayfa sayfa ara ara okuyorum ilk konu bana çok samimi geldi kadının kırgınlığı üzgünlüğü resmen içime işledi ama üyeler çok açık yakalamış darp raporu olayı adam nöbetteyken birden gelmesi yok adamın banasına ağlaması falan filan bu eski konu tam olayı bağlamış bence kadın kız erkek aynı odada olmasını bile garipsiyor bu zihniyete göre boşanma niyeti yoktur bence çünkü gelinlikle giren kefenle çıkar hesabı konu sahibinin evde olduğuna inanıyorum ben babasıyla falan değil

Yok direkt içeriklerinizi gizleyeceğim, haklı üyeye haksız üyeyi şikayet ettirmeye teşebbüs ettirmek için yol gösteren bi üyenin içeriklerini görmek istemeyecek kadar kendime saygım var.

Bye

Ooooo ben bu konuyu görmemiştim.
Boşuna yazmışım valla paragraflarca. Ben de bir psikopatı 2 senede anca boşadım çekişmeli dava vs yüzünden, ondan konu sahibine empati yapıp bi üzüldüm ama ı ıh. Neyse herkesin kendi hayatı kendi doğruları.

beni şikayet etmiş dün. Nasıl mağdur bi kadına akıl veririm diye. Sanki 50 yıl önce köyde yaşıyor konu sahibi de muhtaç Olayı normalize ediyor neyse engelleyeyim bari
Kremini sür diyenlere kızıyorlar ama konu sahibi en sonunda sürdü kremi oturdu yerine. Şimdi baktı 1 çocuk ile canı yandığında kaçıp gidebiliyor, yapar 1 çocuk daha. Zaten ona uğraşıyormuş. Bi tanesi de 5 yıldır aynı yatağa bile girmediği kocanın kardeşi ile iş yapmaya başlamış kamudan istifa edip. Benzer işler. Bunlara acırsam asıl çaresizlere duygum yetmez, ben de insanım, kaynaklarım sınırlı.

beni şikayet etmiş dün. Nasıl mağdur bi kadına akıl veririm diye. Sanki 50 yıl önce köyde yaşıyor konu sahibi de muhtaç Olayı normalize ediyor neyse engelleyeyim bari
Birincisi ben sizi şikayet etmedim. Ne münasebet.Olayı normalize de etmiyorum ay valla cevap vermicem. Nasıl anlamak istiyorsanız anlayın ya mağdur kadına akıl vermiyordunuz masum masum seni ailen vermiş kazanmak için bak geri geldin falan diyorsunuz dimi? Bir de doktor kocaya takmıştınız hakaretin biri bin paraydı. Ama dogru beni ilgilendiriyor mu no.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…