Eşim dövdü çaresizlik hissi

Yok direkt içeriklerinizi gizleyeceğim, haklı üyeye haksız üyeyi şikayet ettirmeye teşebbüs ettirmek için yol gösteren bi üyenin içeriklerini görmek istemeyecek kadar kendime saygım var.

Bye
Sonradan editlenmiş, yeni gördüm. Benim cümlelerimi yanlış anladığınız gibi kendinizi de yanlış anlatmışsınız, yazdığınızın tam tersini yazmanız gerekiyordu kendinizle çelişmemek için.

Yok direkt içeriklerinizi gizleyeceğim, haklı üyeye haksız üyeyi şikayet ettirmeye teşebbüs ettirmek için yol gösteren bi üyenin içeriklerini görmek istemeyecek kadar kendime saygım var.

Bye
Arkadaşlar sakin olun ben kimseyi şikayet etmiyorum :)))))) ay yüz sayfa oldu susalım.

Krem sür diyenlere neden kızıyor bir kaç kişi. Konuyu okumadan yorum yapıyorlar.

Adam kendi krem getirmiş al bu ikisini karıştır sür diye.

Darp raporu almamak için diretince bari eşinin dediğini yap dedi üyeler.

Evet bence de eşi dövüyor ve krem veriyorsa ve eşinden ayrılmayı düşünmüyorsa evet krem sürsün neden yara izi kalsın.İyileşsin bari.bunda ne acımasızlık var ki?

Okumadan yorum yapıyorlar ya.Dellendim.

Evet katipçim 2. Cocuğu yapar ama bu adamın derdi boşanmak.O yüzden hoyratça vuruyor.

Bari tek çocukla boşansa.bizim derdimiz az hasarla bu evlilikten kurtulması ama biz kötü oluyoruz

Son düzenleme:
Buna çok güldüm ya :) ahahhfj
Ben konu sahibi. Bazı insanların sormak sormak istediğim şeye cevap vermekten ziyade kendi gösüş farklılıklarını ortaya koyma çabaları ve bağnaz, çağdışı vb.. Anormal cümleler ile de bu durumu ileri boyuta taşımaları soruyu sorduğumda pişmanlık duymama vesile oldu. Ben asosyal veya geri düşünceli biri değilim. Ben bir öğretmenim. Ve bir eğitimci olarak insanlar arasındaki iletişimin gerekliliklerini kadın erkek farketmeksizin günlük hayatımda yerine getirmek durumundayım. Eşimin doktor olması vesilesi ile de her türlü mahrem konuları konuşabilmesinin gerekliliğini de gayet farkındayım. Aile ortamı her insanın gelenekleri gereği farklıdır. Eşim ve x kişi veya kuzeni kimle olduğu farketmeksizin, aile ortamında sohbet ederken ve diğer eşler birbirine yabancı durumdayken bu şekilde aile mahremine kadınlık mahremine aykırıya kaçan espriler şakalar bana yersiz geldi. Sonuçta ortada bir hasta yok, ve hastanede doktor hasta ilişkisi olmaksızın bu derece özel şeyler konuşulması beni kadın olarak mahçup etmeye yetti.. Ha bir de bu soruyu sormam iyi oldu, bazı gelen alay tarzı yorumlarla bakış açılarını belli eden arkadaşlarıj olması benim utanmamın ve bu durumdan rahatsız olmamın hiç de anormal olmadığını hatta haklıymışım dememi sağladı..

Bu konu sahibinin eski konusunda yazdığı mesaj, kadın 2019 da öğretmenmiş, ben demiyorum kendi diyor. Gel de insan kal şimdi hadi .

Okuyorum demişti ben yanlış mı hatirliyorum ajan gibisin maşallah

Sey dermişim şimdi de ama okuyor ya ondan öyle dedi heralde ahhahsjdjj:) artık ucan tekme atar biri bana burdan:)) valla yemiş baya baya ozaman. Çekirdek gibi resmen ben bu konuya nerden bulaştım ya neyse yapacak bir şey yok. Umarım kendini kurtarir daha da söyleyecek sözüm yok Valla.

Muhtemelen ünv sınavını kazanıp hem okur hem evliliği sürdürürğm dedi ve evlendi. Okurken de kendini öğretmen olarak tanıttı. Aslında o kısım iyice muamma küçük bir ilçede olduğunu söylüyor küçük ilçelerde eğitim fakültesi olmaz pek. Eşin işi,kendisinin okulu ve ailesi aynı küçük şehirde. Çelişik durumlar. Burada bir yalan olduğu kesin, bence meslek-okul kısmı doğru değil. Ki ilk mesajlarımdan birinde yazdım bunu da. Dayak gerçek, ona eminin. Korkaksın diyen benim kendisine, evet korkak. Kimseyi arayamam polise gidemem..... Eee biz buradan ne yapacağız ona, büyü yapıp adamı insafa mı getirelim. Dertleşmeye gelmiş. Dertleşmek sorununu mu çözecek. Korkaklık bu, az silkelenip kendine gelmesi lazımdı yaptım, hiç pişman değilim. O nemlendirici sür diyen arkadaşa da hiç kızmadım. Haklı, verilen tavsiyeleri dinlemeyince verilecek tavsiye bu kalmıştı. Cildini güçlendirsin bari morluklar çabuk geçer

Bu ülkenin kadınlar akıllanmıyor. Elinin altında internet diye bir derya var doğum kontrolü öğrenmiyor. Hala en büyük marifet ilk siklusta hamile kalmak. Görücü usulü evlen, adamın huyunu suyunu öğrenmeden doğur, ondan sonra gidemem diyemem.... Biz ne yapalım. Kızlarımız akıllanana kadar iki kuşak daha kesin yanar, fazlasını bilmem

Sadece dayak kısmı ve koca mesleği doğru. Korku salmış herif şikâyetçi falan olamaz. Allahın belası ya . Para pul da yok. Annesi de büyütme falan der muhtemelen. Bizim sandığımızdan daha çok insan şiddeti normal görüyor bence. Benim annem bana eşimle her kavgamda boşan diyor. Kadın evlilik karşıtı resmen. Ailenin tutumu önemli işte bilmiyorum ya valla bu konuya kafamızı çok yorduk. Bir şey diyemiyorum artık.

Konu sahibi aleni yalan söylüyor

Kız dur, duygusallaşma, burda sana denilenlere üzülme, benim yıllar önceki konularımı oku, 2013 yıllarında, çok korkunç bir evliliğim vardı, buradaki ablalara akıl danışırdım, bana daha beter kızarlardı, o zaman çok kırılırdım “boşan” diyorlar çözüm üretmiyorlar, ben boşanmak istesem buraya mı yazarım, mahkemeye giderim, bu evliliği kurtarmak için bir çözüm arıyorum, diye sinirlenirdim. Yıllar sonra o konuları okudum, çok şaşırdım, ne kadar haklılarmış beni kurtarmaya çalışmışlar en az kırıcı haliyle söylemişler hatta dedim. Şimdi boşandım, mutluyum.
Evliliğini bitirmek istemiyorsun belki şuan, bitirme de zaten en iyisini sen bilirsin, sadece kocanın kendini düzeltmesi için yardım almasını sağla, bu darp raporu alıp korkutmak olur, psikiyatriye gitmesine zorlamak olur, artık ne olursa. Bir de bu süreçte kocan dayagı bırakana kadar kendini korumak zorundasın, devletimiz de bunun için var ve yanında, şönim den destek alabilirsin, ya da aile danışmanına gidebilirsiniz.

Gemiden inip darp raporu alsaydın mutlu bir adada nafakalarla yaşardınız oğlunla.

Konu sahibi net kocasının dizinin dibinde şu an
Gemideymiş gemide.

Yani koca özür dilerse inşallah gemi Alabora’dan kurtulacak.

Şimdilik evde evladıyla oturup ev işlerini yapıyor. Koca da pişkin pişkin gelip eve gidiyor.

Yakında koca koynuna girmek için barışır gece. Konu sahibi de barıştık sanır.

Bir aya yine dayak yer.

Kocan özür diler diye bekliyorsun senden.

Bu kadar gurursuz musun cidden ?

Bi kaç güne koynuna girmek için barışmak isteyecek. Barıştık sanacaksın sende ama bir aya yine şiddet göreceksin. Değer mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…