Eşim dövdü çaresizlik hissi

Bu hikayedeki tek çamur damat bence. Kendi halinde belirli bir yasin üstünde insanların darp raporu vs bu tarz konularda çok cevval olacağını sanmıyorum ben. Adam da düşmüş bir ateşin içine işte. Hangi ana baba kızını yüzü gözü dağılmış görmüş ister ki. Hayal bile etmek istemiyorum evlat çok zor ya Çok zor.. Bilmiyorum aile çamurdan sözlerini hak edecek bir şey yapmadı ya. Bu hikayedeki tek çamur leş gibi yetiştirilip toplumun başına bela olan herif . Bir elime verseler alamadığım terfinin, gıcık olduğum eltimin, veremediğim kilolarımın her şeyin hırsını bu heriffen cikarticam pata küte dalicam ya.

Sizi çok üzerler.

Rapor hala alınmamış sessiz durduğuna göre :)
Ne diyelim ye dayagini otur.
Demek ki baban da vasıfsız adammış
Dayak yediği kızını o eve gönderen baba, baba değildir olsa olsa şam babasıdır.
Çaresizlik felan da değil sizin durum.
Kocasız duramama sendromu.
Neyse korun bari de bu adam bir çocuk daha yapmasın senden.
Bol bol krem al koy eve, ihtiyacın olacak çünkü.

Şiddetin nedeni olmaz tabiki ama neden dövdü? Niçin sabrediyorsunuz? Babanız keşke görseydi ve sahip çıksaydı. Niye sizi döven birini koruma içgüdüsüyle yaklaşıyorsunuz ki? Bırakın gitsin. Bi kere yapan her zaman yapar

Lütfen bu yaptığına sessiz kalma, susma, ikinci bir şansı verme. Bir kere sessiz kalırsan, bir kere o şansı verirsen bunun sonu gelmeyecek ve sonu çok kötü olacak. Lütfen sende hayatını kaybeden kadınlarımız arasında olma yarın öbür gün. Bu şiddeti kanıtlayacak darp raporu al ve muhakkak şikayetçi ol. Kimseden çekinme, elalemden, anneden babadan çekinme. Bu hayatı sen yaşıyorsun. Güçlü ol. Lütfen SUSMA. Yazdıklarımızı iyi oku.

Konu nedir.neden yapti

Kendisi hicbisey yapmadan, darp raporu almadan, adam özür bile dilemeden, ne yani tek suclu ben miyim diyip bi de uste cikmasina ragmen, pasa pasa koca evine dondu, daha da beklemeyin ne yazar ne cevap verir, bu kafalar degismedikce hayatlari da degismez.

Öyle deme lütfen konu sahibi çok alınıyor. Ben dedim de kıyamet koptu

Siz yaşamadınız siz bilemezsiniz diyerek kendini avutuyor zavallı, konuşanların çoğu doğrudan ya da dolaylı şiddet mağduru. Annem hasta ruhlu bir kadın. Babam da egosu yüksek bir adam, çocukken keşke boşansalar diye çok dua ettim. Asıl bunu yaşamayan bilemez.

Hava civa.
Neyse aman.
Dediğim gibi dayak yemeyi seviyorsa engelleyemeyiz.

Konu sahibi, ortalığı toz duman ettin ortadan kayboldun. Ya hakaretlere cevap vermek istemiyorsun ya da eve geri döndün. Ne olursa olsun burdaki çoğu insanın senin iyiliğini düşündüğünü umarım idrak edebiliyorsundur. Tabi şikâyetçi olamadın diye sana dayak yemeyi seviyor falan filan diye saldıranlar hariç. Onları sallama. Yapman gereken şey şikayet etmendi ama bunu yapacak gücü kendinde bulamadın diye suçlu olan sen değilsin suçlu olan sana şiddet uygulayan. Bu ülkede ciddi mağdur karmaşası her zaman yaşanır tıpkı tecavüze uğrayanin suçlanması gibi. Mağdur olan sensin..sen dayak yemeyi hak etmiyorsun ne yapmis olursan ol bu pislikten korkup maddi manevi sebeplerle sinsen de şiddeti hak etmiyorsun. Bunu söyleyenlerin sorunu seninle degil bence kendileriyle.Burda yazılanlar da yüzüne söylenenler de canını acıtmamalı. Umarım bir gün kendini bu hayattan kurtarabilirsin. Belli ki o gün bugün değil.

Duyar sağlamaya çalışma biçiminiz farklı evet, uç noktada eleştirenler kadar sizin yaptığınız gibi olayı pwmbeleştirmeye çalışanlar da pek iyi yapmış sayılmaz. Pozitifliğin zehirli bir yanı vardır. Sayfalarca darp raporu alması söylendi, egoist bi psikopatın elinde manipüle oluyor ve hissediyor ama konduramıyor. O darp raporunu alıp şikayet etmese bile olurdu. Ruhu duymazdı o adi pisliğin. Yansıtmaya çalıştığınız gibi victim blaming yapılmıyor, uyanmaya zorlanıyor. Tahrik olacağı noktaları anlamaya çalışıyorlar ki kalkıp gitsin o hayattan kendini çıkarsın. Ilımlama yaptığınız her yorumda konu sahibi sineğin kanadından bahane yaratıp konfor alanından çıkmayı reddedecek, ta ki bir gün ruh sağlığını, beden sağlığını, hayatını pislik bi psikopata harcadığını anlayana kadar.
Duyar sağlamaya çalışırken hedef göstermeyin. Ucunun nereye dokunduğunu iyi hesaplayın.

Anası babası soyu sopu kalmadi. Ailen seni verip on almaya niyetlendi ellerinde patladın dendi. Kadından bir mal gibi söz edildi. Dayak yemeden önce krem sür dendi, şikâyetçi olamadın seni ezik ozaman her şeyi hak ediyorsun dendi. Oldu canım duygusal tatmin yapacak herkes diye ucu bucağı olmasın. Burda yazılan hakarete varan yorumlarla bu kişinin şikâyetçi olacağını düşünüyorsanız siz daha polyannasiniz kusura bakmayın. Ayrıca bence bu kadar hakaretin ucunun ne'ye varacağını mı düşünseniz ne yapsanız? Yahu olamıyor siz burda sayfalarca kamçılamaya çalışsanız da olmayacak belli işte günlerdir hepimiz aynı şeyi söyledik yapması gereken şey belli ortalama zeka anlar bunu. Yedik kendimizi rapor al diye cevap bile vermiyor almamış belli almayacak. Ne yapacaksınız sonsuza kadar kendisini böcek gibi hissetmesi için ohhhh canıma değsin dayak yemissin sen seversin dayak yemeyi mı diyeceksiniz . Yahu benim kacirdigim bi nokta var heralde. Hayatımda hakaretle, eziklenerek kamçılanan bir kişi görmedim ben. Istediği cevap kocandır yapardı belli ki o cevabı almadı susacak. Belli. Ozaman vurun abalıya. Nerdeyse hak ettin denecek. Bence bunun ucu nereye varae oturun da bunu düşünün benim konu sahibine mağdur olanın kendisi olduğunu söylememin ucunun nereye vardığını dusuneceginize.

Arkadaşlar bu üye konu sahibinin 2. Hesabı.

Sürekli onu savunuyor. Üyeye akıl verenlere beğenmedim emojisi koyuyor.

Sürekli konu saihibini ve ailesini savunuyor. Tek kötü konu sahibinin eşiymiş ona göre neden? Çünkü şiddet uygulayıp özür dilemedi hırslandı

Adminlere haber verir misiniz ? Kontrol etsinler 2. Hesabı

Ay nolur etsinler de ne kadar saçmaladığını bi gör ya adminler nerdesiniz ben kkonu sahibi miyim bi bakin:) tobe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…