- Konu Sahibi Acaip_haller
hala egosunu indirmeyen adamla evlilik yürürmez , siz kendi kendinize evcilik oynarsınız. bakın tekrar yazıyorum , ayağına kapanıp özür dileyenler yine dövdü , sizinki kesin döver. hala kendini haklı buluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam kadını manipüle ediyor resmen. Kadın her şeye rağmen kendini suçlu görsün eşine hak versin istiyor, aşırı psikopatça.nutkum tutuldu
adam tam psikopat
neredeyse kadıncağız yok sen birşey yapmadın ben geldim eline çarptım diyecekAdam kadını manipüle ediyor resmen. Kadın her şeye rağmen kendini suçlu görsün eşine hak versin istiyor, aşırı psikopatça.
Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.
..
Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi.
Tam manipülatör cümleleri bunlar. "Sen şunu yaptın o yüzden oldu" "sen böyle yapsan olmazdı"Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.
..
Onun varya cukunu keser ağzına tıkarim bok yiyenin uşağı ya.Ruh hastasi psikopat. Senin bu kocayi bizim elimize bi versinler ya bakalim nasil oluyormus. Allahin manyagi. Kesinlikle siddete devam edecek ve oldurebilecek potansiyeli var bu adamin.
Psikopat adam cidden.Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
..
Bir üye vardı, daha önce almış, hala evli kendisi. Adam gider yine alır diye elini süremiyor şimdi. Çünkü memuriyeti yanacak.Kızım Allah peygamber aşkına git su raporu al.
Kocanı yine boşama ama al.
Daha ne diyelim sana biz.
Söylediklerin doğru. Eşimin beni böcek gibi gördüğü , küçük gördüğü doğru. Ama tüm kadınları küçük görüyor. Kadınlar işte diyor. Kadın aklı filan diyor. Kadınlara garezi var. Ama şu bizde öyle olmadı. Adam doktor diye kizimizi verelim kimse kim olarak olmadı. Çok arada referanslar varken oldu. Onu yerden göğe sigdiramayan çok iyi çok dürüst diyenlerden bir
Henüz bir atrakaiyon yok. Babacimi dinliyorum o anlatiyor ben dinliyorum.
+1 aile doktor damat oh oh diye vermiş işte. Neden ailem gururlu diyor ki? Olabilir de geç. Hipergaminin dibi çoğu aile ve kadın ister böyle bir damat yalan yok. Ama dediğim gibi yüksek uçan sert düşebilir bunu da öngörmek için iyiTatlim hala anlamıyor musun? İşsiz güçsüz meslek sahibi etmedikleri, okutmadiklari kızlarını "bazı özel hassasiyetleri " olan yobaz bir herife , sırf işi gücü yerinde diye ve aynı hassasiyetleri bahane ederek kakalamiş ailen.Şu saatten sonra da ortak hassasiyetlerinizin gerektirdikleri (harem selam muhabbetinden belli olan) dışında herhangi bir destek vermeyecekler sana. Ailenin ağzına bakarsan yarın özür dileyip döneceksin o eve. Seçim senin...
Bacım polise git onlar seni götürür. KadesYa yemin ederim gittik kardeşim . Vallahi gittik darp raporu almak için geldik dedik
Tutmuş eve getirmiş zaten özür dilesin diye herhal. Öyle bir iş başıma gelse ailemden kimsenin gözünün içine bakamaz eşim. Bende deli bir dayı var, adamı tavana yapıştırır.Benim babam çok zor, aşırı otoriter bir bir babaydı ama kimsenin telimize zarar vermesine izin vermezdi.
Düşünüyorum babam beni öyle bir halde görse o hastaneyi başına yıkardı. Asla bir daha o adamla muhatap ettirmez ve evine de almazdı.
Demek bir umut barışırsınız diye düşünüyor.
Ya yemin ederim gittik kardeşim . Vallahi gittik darp raporu almak için geldik dedik
Hiç çıldırma. Benim darp raporu aldığımdan karşı taraf haberdar edilmiyor mu