• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

hala egosunu indirmeyen adamla evlilik yürürmez , siz kendi kendinize evcilik oynarsınız. bakın tekrar yazıyorum , ayağına kapanıp özür dileyenler yine dövdü , sizinki kesin döver. hala kendini haklı buluyor

Adam kadını manipüle ediyor resmen. Kadın her şeye rağmen kendini suçlu görsün eşine hak versin istiyor, aşırı psikopatça.
neredeyse kadıncağız yok sen birşey yapmadın ben geldim eline çarptım diyecek
adam bunu dedirtecek neredeyse şaka gibi :(

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..

Ruh hastasi psikopat. Senin bu kocayi bizim elimize bi versinler ya bakalim nasil oluyormus. Allahin manyagi. Kesinlikle siddete devam edecek ve oldurebilecek potansiyeli var bu adamin.

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..
Tam manipülatör cümleleri bunlar. "Sen şunu yaptın o yüzden oldu" "sen böyle yapsan olmazdı"
İnşallah gerçekten gitmişsindir o raporu almaya. Bu senin iyiliğin için emin ol

Konu sahibi son yazdığınızdan sonra anladım ki adam size iki pişmanlık şov yapsa iki romantizm yapsa affedecek gibisiniz.
Allahın psikopatı, bir de iyi geçmiş biraz diyor. Her geçirdiğiniz gün o raporun aleyhine işliyor malesef. Koca da doktor elbette işini biliyor. Karaktersiz.

Ruh hastasi psikopat. Senin bu kocayi bizim elimize bi versinler ya bakalim nasil oluyormus. Allahin manyagi. Kesinlikle siddete devam edecek ve oldurebilecek potansiyeli var bu adamin.
Onun varya cukunu keser ağzına tıkarim bok yiyenin uşağı ya.

..
Psikopat adam cidden.
Sen bir ümit bekledin ama elindeki malzeme bu işte.
Babanın eşine kızdığı falanda hikaye.
Biliyor da gözüne yumruk atıyor şerefsiz.
Adam kadını dövüp elini kolunu sallaya sallaya eve geliyor, birşey olmamış gibi yüzüne bakıyor falan, çıldırmalık cidden.
Darp raporu için geç kalmazsın umarım.

Ayrıca eşin çocuğununa düşkün falan değil. Öyle olsa, onun yanında seni dövüp, o hâlde ağlarken çocuğa yemek yedir diye zorlamazdi. Piskopat bu adam ,doktorum diye de etrafta geziyor.

Kızım Allah peygamber aşkına git su raporu al.
Kocanı yine boşama ama al.
Daha ne diyelim sana biz.
Bir üye vardı, daha önce almış, hala evli kendisi. Adam gider yine alır diye elini süremiyor şimdi. Çünkü memuriyeti yanacak.

Konuyu başından beri sessiz sessiz okuyorum.

Adam inanılmaz egoist. Dahası sizi sevmiyor. Duygusuz.

Ayağınıza kadar gelmiş olmak onun için bu durumda yapılabilecek en büyük adım. Onu bile içine sinmeye sinmeye yapmış.

Şey düşünmüş; ulan ortalığa düştü bu durum, gideyim de şu kadını alıp götüreyim, daha fazla uzamasın.

Yani zerre pişmanlık yok. Sizi de zaten günlerdir alamadığınız raporu birden akşam vakti almaya iten bu sevgisizliği daha çok gözünüze sokması.

Ha dayak ile anlamamış olmanız ayrı bir garip ama bazen büyük aşkların büyük kavgaları olur(doğru bulmuyorum orası ayrı), ama onların pişmanlıkları da büyük olur, paçasından akar adamın sevgisi, üzüntüsü…

Dediğim gibi burada hiçbiri yok.

Hakkınızda hayırlı olsun diyerek bitireyim ama lütfen bu sefer o rapor işi lafta kalmasın, yaşınız da çok genç. Sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bir gün anlamanız ve yaşamanız dileğiyle…

Söylediklerin doğru. Eşimin beni böcek gibi gördüğü , küçük gördüğü doğru. Ama tüm kadınları küçük görüyor. Kadınlar işte diyor. Kadın aklı filan diyor. Kadınlara garezi var. Ama şu bizde öyle olmadı. Adam doktor diye kizimizi verelim kimse kim olarak olmadı. Çok arada referanslar varken oldu. Onu yerden göğe sigdiramayan çok iyi çok dürüst diyenlerden bir

Henüz bir atrakaiyon yok. Babacimi dinliyorum o anlatiyor ben dinliyorum.

Genelde pipisi kısa erkekler (ya da öyle düşünen kompleks edenler) kadınları hep aşağılarlar.

Kadınları böcek gibi gören bir erkekle işiniz olmasın onun kompleksleri sizin suçunuz değil

Tatlim hala anlamıyor musun? İşsiz güçsüz meslek sahibi etmedikleri, okutmadiklari kızlarını "bazı özel hassasiyetleri " olan yobaz bir herife , sırf işi gücü yerinde diye ve aynı hassasiyetleri bahane ederek kakalamiş ailen.Şu saatten sonra da ortak hassasiyetlerinizin gerektirdikleri (harem selam muhabbetinden belli olan) dışında herhangi bir destek vermeyecekler sana. Ailenin ağzına bakarsan yarın özür dileyip döneceksin o eve. Seçim senin...
+1 aile doktor damat oh oh diye vermiş işte. Neden ailem gururlu diyor ki? Olabilir de geç. Hipergaminin dibi çoğu aile ve kadın ister böyle bir damat yalan yok. Ama dediğim gibi yüksek uçan sert düşebilir bunu da öngörmek için iyi
Araştırmak gerekti olmadı, olan çocuğa oldu.

Aile bir koyup on almak istedi ama kızları bebeğiyle geri döndü

Benim babam çok zor, aşırı otoriter bir bir babaydı ama kimsenin telimize zarar vermesine izin vermezdi.
Düşünüyorum babam beni öyle bir halde görse o hastaneyi başına yıkardı. Asla bir daha o adamla muhatap ettirmez ve evine de almazdı.
Demek bir umut barışırsınız diye düşünüyor.

Ya yemin ederim gittik kardeşim . Vallahi gittik darp raporu almak için geldik dedik
Bacım polise git onlar seni götürür. Kades
İndir bas gelsin alsınlar. Bi darp raporu alacağın ya. Alamam kocamı seviyorum de de baştan seni yönlendirmeyelim bizim de parmaklarımıza yazık.

Kaç para ulan bi darp raporu (film repliği : kaç para ulan bi flüt )

Benim babam çok zor, aşırı otoriter bir bir babaydı ama kimsenin telimize zarar vermesine izin vermezdi.
Düşünüyorum babam beni öyle bir halde görse o hastaneyi başına yıkardı. Asla bir daha o adamla muhatap ettirmez ve evine de almazdı.
Demek bir umut barışırsınız diye düşünüyor.
Tutmuş eve getirmiş zaten özür dilesin diye herhal. Öyle bir iş başıma gelse ailemden kimsenin gözünün içine bakamaz eşim. Bende deli bir dayı var, adamı tavana yapıştırır.

Back