Öğrenciyim demişsiniz, bu konuda sizinle empati yapabilirim. Ben de cehennem çukuru gibi bir evden can hıraş çıkarken ağladığım tek şey okulumdu. Ne olacak emek emek seneler sonra hevesle hazırlandığım, kendi mesleğimi bıraktığım okulumdu. Ne olacak nasıl olacak şimdi napacağım diye ağlaya ağlaya yatay geçiş araştırdım günlerce. Şehir değiştirmek zorunda kaldım birde düşünün. O canavar aşağılıktan ayrılmanızı engelleyen bir etken bu meseleyse inanın çözülüyor. O el hep kalkacak. Yorumlarınızda iyi baba vs demişsiniz ama bu tipler kendilerini kopyalar evlatlarına. Yarın bir gün çocuk huyunu suyunu size benzetirse, anan gibi oldun diye aşağılanacak çocuğunuz.
Kaldı ki kadına değer vermeyen, özgüveninde ağır hasar olan bi ezik kendisi. Erkekliğini ya yatakta ya dayakta kanıtlamaya çalışırlar genelde. Boşanın. O darp raporunu alın ve boşanın. İyilik kadar kötü davranış da insanoğlu üzerinde bağımlılık yaratır, konfor alanınız mutsuz da olsa çıkmak korkutucu gelir. Boşanmadığınız sürece çocuğunuzun da o iyi baba dediğiniz ezik yaratığa benzediğini izleyeceksiniz ne yazık ki.