• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

benim bir arkadaşım doktor karısıyım diye ortada dolanıyor, bunu meslek sanıyor galiba. benim bu sayılan tüm mesleklere karşı önyargım oldu hep kendi adıma.genelleme yapamam ama kendim için tercihim olmadı hayatımın hiç bir aşamasında.
Meslek tabi 🤣 o kadar rakip eleyip hedefi yakalıyorlar.Büyük çaba var

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..
Vayyy senaryoya gel... aldım mı peki.. almadın dimi.. çünkü konu bastan aşa yalan aldığın darp raborunu çekip atmazsan burdakileri keklemeyi sana göster cem...

Vayyy senaryoya gel... aldım mı peki.. almadın dimi.. çünkü konu bastan aşa yalan aldığın darp raborunu çekip atmazsan burdakileri keklemeyi sana göster cem...
Ama tam rapor almaya gidecekken eşi gelmiş. Dizi gibi valla. Yoksa gideceklerdi eşi geldi üff yaa 😋

‘Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti.’

Offf tam rapor almaya giderken koca gelmiş. En sevmediğim dizi olayı🤨 biraz geç gelse ne vardı ya üfff

Tüh bak görüyon mu Allah'ın işine. Tam gidecekken babası ardına damadı takıp geliyor.
İnşallah yarın ki bölümde darp raporu almaya gider de biz seyirciler seviniriz.

Ama bunlar sezon finali yaparlar ben diyim. İşin yoksa bekle Eylül e kadar 😂

( en sevdiğim kısım; ‘giyindim darp raporu almaya gidiyorum’ dedi.

ben bi sevindim oh şükür amaaaa kapı çaldı ‘babamla birbirimize baktık’

ağır çekim oluyor tabi öyle hemen açmıyorlar kapıyı önce gergin müzik çalıyor babayla kız birbirlerine bakıyorlar ve kapıyı açıyorlar, güzel hikaye hmmm )

‘Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti.’

Offf tam rapor almaya giderken koca gelmiş. En sevmediğim dizi olayı🤨 biraz geç gelse ne vardı ya üfff
Kim yazdı bu senaryoyu... bence başrolde baba karakteri öne çıkacak ilerde üvey anne olayları falan filan...😄

Kim yazdı bu senaryoyu... bence başrolde baba karakteri öne çıkacak ilerde üvey anne olayları falan filan...😄
Aynen meğer damat, kayınbabanın geçmişte aşk yaşadığı kadının üvey oğluymuş, hastanede bunu konuşmaya gitmişler.

Konu sahibine de bi holding sahibi bekar çok yakışıklı bir adam aşık olacak, doktor koca da çok sinirlenecek fln.

Tutar bu biz bile 50 sayfa yorum yaptık dizisi hepten tutar 😃

İnşallah yarın ki bölümde darp raporu almaya gider de biz seyirciler seviniriz.

Ama bunlar sezon finali yaparlar ben diyim. İşin yoksa bekle Eylül e kadar 😂

( en sevdiğim kısım; ‘giyindim darp raporu almaya gidiyorum’ dedi.

ben bi sevindim oh şükür amaaaa kapı çaldı ‘babamla birbirimize baktık’

ağır çekim oluyor tabi öyle hemen açmıyorlar kapıyı önce gergin müzik çalıyor babayla kız birbirlerine bakıyorlar ve kapıyı açıyorlar, güzel hikaye hmmm )
Darp kalmadi ki artık bence iyileşti

Aynen meğer damat, kayınbabanın geçmişte aşk yaşadığı kadının üvey oğluymuş, hastanede bunu konuşmaya gitmişler.

Konu sahibine de bi holding sahibi bekar çok yakışıklı bir adam aşık olacak, doktor koca da çok sinirlenecek fln.

Tutar bu biz bile 50 sayfa yorum yaptık dizisi hepten tutar 😃
Bi ara hizmetçisini bana gönderse şu mutfağı halletse balık yapmıştım .ay valla bana da günah canım zaman kaybettim bir dünya .. derdine derman olayım diye..🤣🤣🤣

Bi ara hizmetçisini bana gönderse şu mutfağı halletse balık yapmıştım .ay valla bana da günah canım zaman kaybettim bir dünya .. derdine derman olayım diye..🤣🤣🤣

He yani bize ne oluyorsa ortada ayrılmak istemeyen bi kadın için kendimizi paraladık boş yere. Gidelim kanka

Tatlim hala anlamıyor musun? İşsiz güçsüz meslek sahibi etmedikleri, okutmadiklari kızlarını "bazı özel hassasiyetleri " olan yobaz bir herife , sırf işi gücü yerinde diye ve aynı hassasiyetleri bahane ederek kakalamiş ailen.Şu saatten sonra da ortak hassasiyetlerinizin gerektirdikleri (harem selam muhabbetinden belli olan) dışında herhangi bir destek vermeyecekler sana. Ailenin ağzına bakarsan yarın özür dileyip döneceksin o eve. Seçim senin...
Toplumdan kısa bir özet. Gerçekten çok doğru bir tespit.

Bu kadar anlatılandan sonra önemini ve gerekliliğini anlamıştır diye düşünüyorum.
Her dakika onun aleyhine işliyor.
Ben dedim aynısını burda yine bi doktordan boşanan kadın yaptı. Almadı meğer adam gidip almış meslektaşından.

Bu kocada aynısını yapmadıysa ben hiç bişi bilmiyorum

Back