• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
İyi o zaman darp raporu al, bebeğini hiçbir koşulda alamasın.

babanız yüzünüzü öyle görmesin ama çocuğunuz görsün ?
sizin yasadığınız şiddeti siz o evde durduğunuz sürece çocuğunuza yaşatmış olacaksınız babam üzülür demeyin babanız dayak yemenize üzülür asıl
ona olmaz buna olmaz demeyin bal gibi hepsi de olur, güçlü olmaya çalışın biraz hadi

Benim korkum şu biliyor musunuz bebeğimi ona verirler mi çünkü bebeğe çok düşkün. Nöbetler de bile fotoğrafını istiyordu görüntülü arıyordu bolca. Mahkeme benim.madsi.gelirim olmadığı için ona verir mi ? Boşanmadan korkum bu. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum ben oğlumsuz kalamam
bebeğinizi ona vermeyeceklerini de çok iyi biliyorsunuz aslında
6 yaşındaki kızım bile biliyor bunu
muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz devlet neden durduk yere sizden alıp babasına versin yahu
evdeki paylaşılamayan vazo değil ki bu anneye daha çok muhtaç olan bir can

bebeğinizi ona vermeyeceklerini de çok iyi biliyorsunuz aslında
6 yaşındaki kızım bile biliyor bunu
muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz devlet neden durduk yere sizden alıp babasına versin yahu
evdeki paylaşılamayan vazo değil ki bu anneye daha çok muhtaç olan bir can
Birinin kocası da en son kanunları falan değiştiriyordu, gelip burda söylüyor, ona bile inanan var, buna mı inanılmayacak? İnanmak isteyen her şeye inanır.

Birinin kocası da en son kanunları falan değiştiriyordu, gelip burda söylüyor, ona bile inanan var, buna mı inanılmayacak? İnanmak isteyen her şeye inanır.

hatırlıyorum onu🙈
boşanmak istemeyene bahane çok.
ama dümdüz ben kocamı her şekilde seviyorum boşanmak istemiyorum diyemiyorlar çünkü utanıyorlar. insan kendisini utandıran biriyle neden yaşamaya devam etmek ister orası muamma.

adam doktor olmuş konu sahibesi üni okuyor ama kavanozda yaşıyorlar sanırsın.
bebeği alır diye korkuyorsa şimdiye kırk kere darp raporu almıştı. kaldı ki ufacık bebek babaya verilmez.
İşte verilmez, verileceği yok da darp raporu alırsa hele hiç verilmez. Darp raporu alsın pişman olmasın diye dedim, bari çocuk üzerinden söylersek alır diye düşündüm.

tamam o zaman o yorumu geri aldım ama hala babasına gittiyse adamın niye söyledin kapıya çarpsaydın demesinin onu daha çok sinirlendireceğini neden umursuyor orası oturmadı bende.
Çünkü boşanmak fikrini aklı alamıyor. Filin zincirden kurtulmak için çabalamaktan vazgeçmesi gibi, öğrenilmiş çaresizlik var. O eve geri döneceğinden adamla başbaşa kalacağından emin.
Çok fena manipüle edilmiş, zihni doğru çalışamıyor

adam doktor olmuş konu sahibesi üni okuyor ama kavanozda yaşıyorlar sanırsın.
bebeği alır diye korkuyorsa şimdiye kırk kere darp raporu almıştı. kaldı ki ufacık bebek babaya verilmez.
Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..
İyi geçmiş biraz mı dedi:KK57:

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Darp raporu alın hemen

hatırlıyorum onu🙈
boşanmak istemeyene bahane çok.
ama dümdüz ben kocamı her şekilde seviyorum boşanmak istemiyorum diyemiyorlar çünkü utanıyorlar. insan kendisini utandıran biriyle neden yaşamaya devam etmek ister orası muamma.
Biri de canım öyle istiyor desin, ben kocasız yapamıyorum desin, ona ciddi saygı duyacağım.

..
Ayağına kadar gelmiş. Lütuf buyurmuş ağam ya. Onun her yaptığı doğru muymuş, oldu olacak her hatasında da sen döv onu.

bebeği ona vermeleri için ahlaksız bir yaşam sürüyor olmanız lazım, bir de kalacak yeriniz olmaması, geçiminizi nasıl sağlayacağınızı gösterememeniz lazım.

siz hastaneye gidip kafanıza göre darp raporu alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. arkadaşımdan biliyorum. önce polise gidip ifade vericeksiniz. onlar da size bir kağıt verecekler. o kağıtla gidiceksiniz. bir de adli tıp diye birimler oluyor hastanede. her hastanede var mı bilmiyorum. karakol bilir. devlet hastanelerinde olmalı diye düşünüyorum. her yerde adli olaylar oluyor çünkü. adli tıptaki doktor elle gözle muayene ediyor. elbette çok hasar varsa röntgen vs de kullanır.

boşanacaksanız bu darp raporu sayesinde tazminat alırsınız ve asla sizden çocuğu alamaz. bir de nakafa bağlanır.

biraz daha gecikirseniz mahkeme şüpheli bulur bu durumu. neden geciktiniz der ve delil ister. çünkü adam ben yapmadım diyecek. mahkemeyi inandırmanız zorlaşacak. eşiniz kendi kendini darp etmiş diyecek. işte adli tıp raporundaki detaylar önemli bu yüzden. izler iyileşmeden silinmeden bir an önce raporu alın.

biz ona boşanmak istemeyen herşeye inanır diyelim...
yine mantıklı olmasa bile belki düzelir ümidiyle boşanmayacağım dese anlarım ama gerçeği bilmemesine asla inanmam...
hepsi neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor ,babasına bile kendisini oradan alır yanına diye söylemiyor

Öğretmenseniz, neden bu herifin ağız kokusunu, dayağını çekiyorsunuz? Hayır yani tutunacak dalı olmayan kadınların çaresizliğini anlayabiliyorum da, o eğitimi diplomayı vitrine koymak için mi aldınız?

. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi.

..
nutkum tutuldu
adam tam psikopat

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
eğer kimseye haber vermiyosan bunu yaşamaya her gün devam edeceksin o iğrenç insan işteyken bilet al ve annenin yanına git sana tek tavsiyem bi kadının daha öldürülmesini istemiyorum

Back