Kıyamam, sizi çok üzerler. Ben kadınların boşanmak istememesini anlayabilirim bazı durumlarda, kapana kısılmış hissini anlayabilirim, ekonomik özgürlüğüm yok diyeni anlayabilirim, baba evi daha iyi olmayacak diyeni anlayabilirim, ama her yer iki gözünün üstüne tereddüt bile etmeden birer tane yapıştıran adamın koynundan daha iyidir, ben kadınların konforundan vazgeçmemek için bu muameleyi görmelerini anlayamıyorum, git anandan babandan her gün tonla laf ye gerekirse ama gözünün üstüne patlattırma, değil mi? Adam hala pişman değil, şaşırmış bi de kayınpederi karşısına çıkınca, tövbe tövbe. Yaptığı ona o kadar normal geliyor ki.. Özür diliyor falan kayınbabadan, şiddet uyguladığı kadını o kadar insandan saymıyor ki, sanki kayınbabanın koltuğuna kazara kusmuş gibi davranıyor. Koltuktan değil sahibinden özür dilenir sonuçta. Bu durumda en ufak bir umudu bile varsa konu sahibinin, biz bişey yapamayız daha, siz de kendinizi boş yere paralamış olursunuz. Herkese ulaşılamayacağı gerçeğini ben de zor kabul ettim, anlıyorum sizi.