• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Çok çekmişsiniz. Kızmayın bana.. benim eşim de korkunç geliyor bana şuanda. Potansiyel taşıyor ne kadar ozur dilese ki hala olay üstünden ne kadar geçti ozur de yok hatta evde patates kızartmistir kahvaltı yapmıştır bir güzel
Ha özür dilese döneceksiniz. Okey okey

Cok guzel ve yaratici bence iyi ekip olur bizden bakalim bir daha yelteniyorlar mi. İnsani sinir hastasi eder bunlar. Su konu bugunden beri basimi agritti ya.
valla ülkede sağlık çalışanına değer yok, isim versin hasta yakınıyız diye dövelim adamı. ceza falanda almayız, berbat bir durumdan bir iyilik çıkarırız.

Kıyamam, sizi çok üzerler. Ben kadınların boşanmak istememesini anlayabilirim bazı durumlarda, kapana kısılmış hissini anlayabilirim, ekonomik özgürlüğüm yok diyeni anlayabilirim, baba evi daha iyi olmayacak diyeni anlayabilirim, ama her yer iki gözünün üstüne tereddüt bile etmeden birer tane yapıştıran adamın koynundan daha iyidir, ben kadınların konforundan vazgeçmemek için bu muameleyi görmelerini anlayamıyorum, git anandan babandan her gün tonla laf ye gerekirse ama gözünün üstüne patlattırma, değil mi? Adam hala pişman değil, şaşırmış bi de kayınpederi karşısına çıkınca, tövbe tövbe. Yaptığı ona o kadar normal geliyor ki.. Özür diliyor falan kayınbabadan, şiddet uyguladığı kadını o kadar insandan saymıyor ki, sanki kayınbabanın koltuğuna kazara kusmuş gibi davranıyor. Koltuktan değil sahibinden özür dilenir sonuçta. Bu durumda en ufak bir umudu bile varsa konu sahibinin, biz bişey yapamayız daha, siz de kendinizi boş yere paralamış olursunuz. Herkese ulaşılamayacağı gerçeğini ben de zor kabul ettim, anlıyorum sizi.

Babadan özür yok kuzum. O koca bi yalan. Baba arayı bulmaya gitmiş koca da çemkirmiş baba da kızını alıp babaevine getirmiş.

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Eli kıeılsın oislik herif

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..
Valla hiç inanmadım kurguya, o kocan gelse sen barıştırdın. Sana puanım 3 kanka

Adam boşar ama, hayatında biri de var muhtemelen ondan böyle davranıyor umursamaz.
Burda genelde askere ve polise sallarlar ama asıl doktorların yuzde 80 i karısını aldatıyor ve psikolojik baskı uyguluyor.Egolari cok yuksek ve etraflarında ki kadınlar maalesef bu egoyu besliyorlar.Hic unutmam üniversitede yakin arkadaşımız tip son sınıfta okuyan biri ile yakin arkadaşımı tanıştırmak istedi.Arkadasta yalniz gitmemek için bana ısrar etti.Ikinci gun beyzade haber göndermiş onunla degil benimle çıkmak istiyormuş,hadsizliğe baksana ,niye çünkü tıpçı diye herkes onların ağzının içine bakacak sanıyorlar.Maalesef çoğunda da haklılar, arkadaslarimin çoğu öğle yemeğinde tıp kantinine giderdi ,biri ile tanışırım diye.Cok sevdiğim baska bir öğretmen arkadaşım liseden sevgilisi, doktor.Adam kac yıllık kocasi ,kafasına göre kadını psikolojik olarak ezikleyip duruyordu.Tabiki doktorların da içlerinde ahlaklı ve erdemli olanları da mevcut.Burdaki asıl sorun kadınların doktor budalası olup ,bunu beslemesi

Burda genelde askere ve polise sallarlar ama asıl doktorların yuzde 80 i karısını aldatıyor ve psikolojik baskı uyguluyor.Egolari cok yuksek ve etraflarında ki kadınlar maalesef bu egoyu besliyorlar.Hic unutmam üniversitede yakin arkadaşımız tip son sınıfta okuyan biri ile yakin arkadaşımı tanıştırmak istedi.Arkadasta yalniz gitmemek için bana ısrar etti.Ikinci gun beyzade haber göndermiş onunla degil benimle çıkmak istiyormuş,hadsizliğe baksana ,niye çünkü tıpçı diye herkes onların ağzının içine bakacak sanıyorlar.Maalesef çoğunda da haklılar, arkadaslarimin çoğu öğle yemeğinde tıp kantinine giderdi ,biri ile tanışırım diye.Cok sevdiğim baska bir öğretmen arkadaşım liseden sevgilisi, doktor.Adam kac yıllık kocasi ,kafasına göre kadını psikolojik olarak ezikleyip duruyordu.Tabiki doktorların da içlerinde ahlaklı ve erdemli olanları da mevcut.Burdaki asıl sorun kadınların doktor budalası olup ,bunu beslemesi
Evet tıp yemekhanesinde yemek yiyen ibbflı ya da eğitim fakülteli kızlar her üniversitede olurdu.

Bunları şımartan gold digger kadınlar. Doktorlar da bunu kullanıyor tabi

Evet tıp yemekhanesinde yemek yiyen ibbflı ya da eğitim fakülteli kızlar her üniversitede olurdu.

Bunları şımartan gold digger kadınlar. Doktorlar da bunu kullanıyor tabi
E tabi simdi doktorla evlenince de bırakmak olmuyor demekki

E tabi simdi doktorla evlenince de bırakmak olmuyor demekki
Adamlar aman bu olmazsa yenisini alırım kafasındalar karıları da bunu hazmedemiyor haliyle.

Doktorların geneli 2.-3. Evliliklerini yapıyorlar.

Zaten hastanede de sekreterler olsun hemşireler olsun (hepsini kastetmiyorum ) doktor kocam olsun diye bekliyorlar. Egoları şiştikçe şişiyor aile kavramı nedir bilmiyorlar. Karıları kırılınca atıyorlar.olan kadına oluyor

Adamlar aman bu olmazsa yenisini alırım kafasındalar karıları da bunu hazmedemiyor haliyle.

Zaten hastanede de sekreterler olsun hemşireler olsun (hepsini kastetmiyorum ) doktor kocam olsun diye bekliyorlar. Egoları şiştikçe şişiyor aile kavramı nedir bilmiyorlar. Karıları kırılınca atıyorlar.olan kadına oluyor
En acısı buna izin veren ve besleyenlerin kadın olması

Yok ihtimali bile korkutuyor. Size bir şey diyeyim ben kıyafetlerimi giyindim daha fazla geç kalmadan darp raporu alayım dedim. Kapı çaldı babamla birbirimize baktık. Odaya geçtim gelen eşim. Odaya geçti. Bebeği sevdi babamın kandilini kutladı. Filan . Ardından odaya yanıma geldi. Kandilin mübarek olsun dedi. Ben de yüzüne bakmadim. Sonra elimi tutmaya çalıştı
. Bakayım yüzüne dedi iyi geçmiş biraz dedi. Sonra yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım dedi. Sonra ben de konuşmama gerek yok bana el kaldıran bir adamla yaşamaya devam etmek istemiyorum dedim. Senden az önce söyleyeceklerimi gereken kişiye söyledim dedim. O da senin hiç suçun yok mu yani dedi. Her şeyi ben mi yaptım yani dedi. Ben de ne yaptığımın hiç önemi yok.bana.virdun.kac oldu dedim. Artık bu kadarı fazla dedim. O da tamam dedi ayağına kadar geldim ben dedi. Sessiz sakince geri geri çıktı. Kızlar ben çok zor yazıyorum. Sinirlerim.bozuldu böyle karsimda konuşmasına. O çıkar çıkmaz hastaneye gideceğim ve o raporu alacağım bir gün daha geçmeden.

..
Bebim babam olacak, o davarı eve almayı bırak tüfekle kovalar kapıdan. 🤦🏻‍♀️

benim bir arkadaşım doktor karısıyım diye ortada dolanıyor, bunu meslek sanıyor galiba. benim bu sayılan tüm mesleklere karşı önyargım oldu hep kendi adıma.genelleme yapamam ama kendim için tercihim olmadı hayatımın hiç bir aşamasında.

benim bir arkadaşım doktor karısıyım diye ortada dolanıyor, bunu meslek sanıyor galiba. benim bu sayılan tüm mesleklere karşı önyargım oldu hep kendi adıma.genelleme yapamam ama kendim için tercihim olmadı hayatımın hiç bir aşamasında.

doktora şey ettirmek iyi bişi demek ki 🤣

Back