• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Amine ablamız birde Almanya’dan dönmüş düşün 😂 modern her ülkede yaşayıp resmen şeriat destekçisi olmak??? Ne desem bilemedim.
Ben de bu kafayla gidip Iranda yasadim mesela mecburen. Bu kafalara Avrupa degil, Iran, Afganistan falan diliyorum anya ve konya acisindan. Git biraz da orada yasa desen ödleri kopar.

Ya suraya dayak yemiş çaresiz bir kadın yazıyor yorumların bazılarını sinirden okuyamıyorum ya Neden cocuk yaptın . Ya Gercektensorunu var bazı insanların ya yardım etmek akıl vermek yok göstermek yok neden şunu yaptın neden . Ay valla çıldırıyorum ya. Ne diim ALLAH Kahretsin böyle kocaları. Umarım kendi ayaklarınızın üzerinde durur ve bu pislikten kurtulursunuz.
Duramaz.
Sindirmis yada düzeni bozulmasın diye görmezden geliyor yasadıklarını
Bunun eğitimle alakası da yok.İSterden profesör cıkmayınca o ses cıkmıyor.
Ögretmenlik de yapamaz ,okul yönetimi,ayak kaydırmalar vs basedemez.
Kocam dr nasılsa der yer dayagını oturur.
Evine bile dönmüstür muhtemelen.

Hangimiz takıntılıyız acaba 🙈
Tabiki her konuda saplantılı gibi beni takip eden sen kajdjsjsjahah.
Gördüğün yerde basıyorsun beğenmedim’i çocuk gibi.
Kürtaj konusunda iyi canını yakmışlar belli, onun acısını beğenmedimlerle çıkarıyorsun. Çık ergenlikten. Valla sanal alemde ben sana katlanamıyorum, Allah gerçek hayatında çevrendekilere sabır versin. 😂

Eklentiler

• 25FCB8B0-2E30-4B91-B330-7D1749DE9776.png
    25FCB8B0-2E30-4B91-B330-7D1749DE9776.png
    232,3 KB · Görüntüleme: 132
  • 75FF92F9-2C35-467E-8241-C8AD186FCB6C.png
    75FF92F9-2C35-467E-8241-C8AD186FCB6C.png
    243,3 KB · Görüntüleme: 106
  • A96506A5-7BE3-4348-868B-DA19D991413F.png
    A96506A5-7BE3-4348-868B-DA19D991413F.png
    264,4 KB · Görüntüleme: 98
Tabiki her konuda saplantılı gibi beni takip eden sen kajdjsjsjahah.
Gördüğün yerde basıyorsun beğenmedim’i çocuk gibi.
Kürtaj konusunda iyi canını yakmışlar belli, onun acısını beğenmedimlerle çıkarıyorsun. Çık ergenlikten. Valla sanal alemde ben sana katlanamıyorum, Allah gerçek hayatında çevrendekilere sabır versin. 😂
Sana diyecek bir şey bulamıyorum, pes 😂

Duramaz.
Sindirmis yada düzeni bozulmasın diye görmezden geliyor yasadıklarını
Bunun eğitimle alakası da yok.İSterden profesör cıkmayınca o ses cıkmıyor.
Ögretmenlik de yapamaz ,okul yönetimi,ayak kaydırmalar vs basedemez.
Kocam dr nasılsa der yer dayagını oturur.
Evine bile dönmüstür muhtemelen.
ben manipule edildiğini düşünüyorum. cidden bunun öncesi psikolojik şiddet, kocam dr nasılsa dediğini de sanmıyorum ya. üzüntü,öfke bunlarla karışık duygulardan böyle söylüyorsunuz muhtemel ben de böyle hissediyorum ama çok içim acıyor yaa. 1 yaş bebek daha anneliğe alışmak... of bana çok ağır geliyor bunlar. böyle psikopat adamların binbir yöntemle özgüveni de yerle bir ettiğinden eminim bir de. aklı selim düşünemiyor bu kadın belli. ayağa kalkmasını istiyorum ya ne demek yüzünü yumruklamak ya çıldıracak gibi oluyorum gerçekten

Değil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
sen den özür dilemeli , pişmanlığını hissetsen bile yine yapar. . ayaklarına kapanan özür dileyenler daha kötü dövdü. şimdi size daha kızgındır neden babana söyledin diye onun hıncınıda çıkartır dikkatli ol

ben manipule edildiğini düşünüyorum. cidden bunun öncesi psikolojik şiddet, kocam dr nasılsa dediğini de sanmıyorum ya. üzüntü,öfke bunlarla karışık duygulardan böyle söylüyorsunuz muhtemel ben de böyle hissediyorum ama çok içim acıyor yaa. 1 yaş bebek daha anneliğe alışmak... of bana çok ağır geliyor bunlar. böyle psikopat adamların binbir yöntemle özgüveni de yerle bir ettiğinden eminim bir de. aklı selim düşünemiyor bu kadın belli. ayağa kalkmasını istiyorum ya ne demek yüzünü yumruklamak ya çıldıracak gibi oluyorum gerçekten
Bebek icin oncelik aile birligi, anne babanin birlikte olmasi kivaminda bisey yazmis;bundan sonra nasil hareket edecegini tahmin ediyosun sen?

Dün igda bi influcer paylastı.
Agır siddet gördüğünü kocasından.
Kanlar icinde kalmıs ,adam bide fotograflarını cekmis dayaktan sonra ama anca aklına gelmis ses cıkarmak.
Ben artık döven kadar dövülene de kızıyorum.
Ya indir kafasına bi tava cık git o evden,neden bekliyosun düzelir diye?
Yok cocuk vardı,yok ailem sahip cıkmazdı.
Dısardaki tehlike evde de var zaten en fazla ne olabilir?
Gİdersin kadın sıgınma evine.
Büyük konusmak istemiyorm ama bagıra bagıra giderim o sıgınma evine!
Bütün sosyal hesaplarımdan paylasırım insan icine cıkamaz o adam!
Ben ne utancam o utansın.
Allah askına bakısıyla bile tehdit edilen varsa ,suan bunu okuyan.
Bi silkinin kendinize gelin gözünüzü seveyim.

Bisey dicem ,yüzünü yumruklayacak kadar siddet gördüyse ilk siddeti değildir.
Yani uzman değilim ama ilk siddette sanki Allah ne verdiyse girismez,önden bi tokat gelmistir .Baktı ses cıkmıyo bi zman sonra 2-3 tokat gelmistir.
Zamanla bu raddeye gelmistir is.
Ona deliriyorm zaten o ilk tokatta neden kalkıp napıyosun sen ya demiyorlar.
Bi cogu o tokattan sonra aksam yemege ne pisirsem diye düsünüyo ,suursuzca:(

Yani uzman değilim ama ilk siddette sanki Allah ne verdiyse girismez,önden bi tokat gelmistir .Baktı ses cıkmıyo bi zman sonra 2-3 tokat gelmistir.
Bi cogu o tokattan sonra aksam yemege ne pisirsem diye düsünüyo ,suursuzca:KK43:
Yazdi ya zaten, daha once de olmustu diye, daha once harekete geçmemiş,.simdi de gecmedi, boyle de gider.

Yazdi ya zaten, daha once de olmustu diye, daha once harekete geçmemiş,.simdi de gecmedi, boyle de gider.
Evine bile dönmüstür aynen.
Hic aklından da gecmez ben bunun mesleğini niye yakmıyorum?
Bu ruh hastasına can emanet ediyorlar demek.

Bebek icin oncelik aile birligi, anne babanin birlikte olmasi kivaminda bisey yazmis;bundan sonra nasil hareket edecegini tahmin ediyosun
bu şiddeti ilk kez yaşadığı için konduramıyor muhtemelen. ay ben de avukat gibi oldum ama vallahi dert oldu bana :KK43: bi bilse bu uzar büyür katlanır bitmez bu şiddet..
Bi cogu o tokattan sonra aksam yemege ne pisirsem diye düsünüyo ,suursuzca:KK43:
o kadar söylemek istediğim şey var ki ama susuyorum. şöyle düşünüyorum sindirilmek böyle bir şey işte, o ilk tokatta senin psikolojin öncesinde hallaç pamuğuna döndüğünden , "suçluluk duygusu" hissediyorsun. bir daha olmaz, kendini buna inandırıyorsun sağlıklı bir ruh halin yok kı. ay vallla ben şiştim arkadaş. dert oldu bana herkes kendi için bir şeyler yapsın yaa.

bu şiddeti ilk kez yaşadığı için konduramıyor muhtemelen. ay ben de avukat gibi oldum ama vallahi dert oldu bana :KK43: bi bilse bu uzar büyür katlanır bitmez bu şiddet..

o kadar söylemek istediğim şey var ki ama susuyorum. şöyle düşünüyorum sindirilmek böyle bir şey işte, o ilk tokatta senin psikolojin öncesinde hallaç pamuğuna döndüğünden , "suçluluk duygusu" hissediyorsun. bir daha olmaz, kendini buna inandırıyorsun sağlıklı bir ruh halin yok kı. ay vallla ben şiştim arkadaş. dert oldu bana herkes kendi için bir şeyler yapsın yaa.
Yasadigi ilk siddet degil ki, siz orayi anlamadiniz heralde

Kendi hayati, ne diyelim, yazmis zaten, cocuklar icin aile birligi daha önemli diye, ic dökmek icin girmiş, kurtulmak icin degil. Herkes kendi secimini yasar.
Cocuk için devam etmeye inanmıyoruz ki. Kendi seviyor çocuğa yüklüyor. Cocuğu düşünen böyle bir ortamda cocuk mu büyütür

ah konu sahibi ah yakın zamanda çevremden birinin başına gelmese şu yaşadıkların bende eşinin doktor senin öğretmen adayı olduğuna inanmazdım.
Malesef benim tanıdığımın ekonomik özgürlüğü bile var gidemedi.
Önce kızdım sinirlendim sonra o kocoman korkularını gördüm evet seni anlıyorum kalbim onu sevdi yazmışsın sen onu kalbinden severken o senin canını acıtmaya kalbini kırmaya çekinmemiş. Bak bi haber okudum sevgilisi kadını öldürürken kadının son sözü sen böyle biri değilsin gel ölmeden seni öpeyim olmuş adam en son boğazını kesmiş.
Şunu anlatmak istiyorum siz beni öldürmez diyorsunuz ya şu olayda belki öldürmez ya gerçekten bir hata yaparsanız bu adam öfkesini kontrol edemiyor öldürebilir konu sahibi.
Çok üzgünüm senin adına gerçekten çaresizliğin için de üzgünüm ama ayağa kalkmalısın o çocuğu büyütmeli mesleğini yapmalısın emin ol yoluna girecek

Back