• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

sen den özür dilemeli , pişmanlığını hissetsen bile yine yapar. . ayaklarına kapanan özür dileyenler daha kötü dövdü. şimdi size daha kızgındır neden babana söyledin diye onun hıncınıda çıkartır dikkatli ol
Babadan da özür dilemedi , konu sahibi olayları çarpıtıyor. Evliliğin devam etmesini istiyor.

Baba geldi eşle konuşmaya , eş de : al kızını götür, anca mahkemenin verdiği nafakadan fazlasını vermem dedi.

Bunun üzerine de baba: kızım gel gidelim ona muhtaç değiliz dedi.

Baba için üzüldüm barıştırmaya gelip kötü muamele görmesine.

Kocasına da şunu diyorum: doktor olmuşsun ama adam olamamışsın. Anca kendine muhtaç kişilere ses çıkarırsın sen. Konu sahibi bu mesajımı o çocuğun için(!) devam etmek istediğin dayakcı kocacığına okut.

Ne desem boş olacağı için bir şey demiyorum. Konu sahibinin darp raporu hikayesine inanmadım, baba evine döndüğüne de.
İlk dayak da değil bu, çünkü ilk şiddet bu şekilde olmaz, önce bağırır, sonra küfürler başlar, sonra itme kakma, sonra tek vuruşlar, sonra çoklu vuruş, sonra yaralama, sonra da öldürme şeklinde şiddet süreci zamana yayılır. Yani melek gibi adam bir anda tekme tokat dalmaz. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur kısaca.
Şönim i arayın yaşadıklarınızı ve boşanmak istemediğinizi içtenlikle anlatın, KADES i telefona indirin, onlar en doğru yönlendirmeyi yapar. Darp raporu alınca ya da kocaya uzaklaştırma verince, boşanma davası açmış olmuyorsunuz evliliğinize devam edebilirsiniz yine.
Konu sahibinin boşanma ihtimalinden korktuğunu düşünüyorum şuan maddi ve manevi sebeplerle.

Ne desem boş olacağı için bir şey demiyorum. Konu sahibinin darp raporu hikayesine inanmadım, baba evine döndüğüne de.
İlk dayak da değil bu, çünkü ilk şiddet bu şekilde olmaz, önce bağırır, sonra küfürler başlar, sonra itme kakma, sonra tek vuruşlar, sonra çoklu vuruş, sonra yaralama, sonra da öldürme şeklinde şiddet süreci zamana yayılır. Yani melek gibi adam bir anda tekme tokat dalmaz. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur kısaca.
Şönim i arayın yaşadıklarınızı ve boşanmak istemediğinizi içtenlikle anlatın, KADES i telefona indirin, onlar en doğru yönlendirmeyi yapar. Darp raporu alınca ya da kocaya uzaklaştırma verince, boşanma davası açmış olmuyorsunuz evliliğinize devam edebilirsiniz yine.
Konu sahibinin boşanma ihtimalinden korktuğunu düşünüyorum şuan maddi ve manevi sebeplerle.
Bosanmayacaksa, kocasina uzaklastirma karari aldirdiginda bu psikopat herif onun acisini, darp raporunun acisini da cikarir bence. Zatenbugun uzaklastirma karari cikarttigin adamin 3 gun sonra bisey yokmus gibi koynuna girmek daha zor. Evlilige devam etmek bu adami boyle kabul etmek demek bence, psikopatsa tedavi olmali, olmuyosa bunlar cozum degil, daha da cok.ofkesini alevlendirmeye yarar.

Bosanmayacaksa, kocasina uzaklastirma karari aldirdiginda bu psikopat herif onun acisini, darp raporunun acisini da cikarir bence.
Bazen de korkuyor bu dayakçılar, sadece kendinlerinden hassas birine gücü yettiği için evde canavar, dışarda kedicik gibi oluyorlar, devletten korkar diye düşündüm

Ben de bu kafayla gidip Iranda yasadim mesela mecburen. Bu kafalara Avrupa degil, Iran, Afganistan falan diliyorum anya ve konya acisindan. Git biraz da orada yasa desen ödleri kopar.
İşlerine gelince medeni kanundan yararlanırlar, gelmeyince şeriat türküsü tuttururlar. Suudi bir kadın var bizim sitede, oturdukları daireyi ben sundum, adamın bilmem kaçıncı imam nikahlı karısıymış, kocası kaba saba her şehirde başka bir karısı var, kadın boynunu büküyor baş kaldırmıyor. Tabii ki bunlar şeriatı da dini de ana dili Arapça olan, şeriat sistemiyle yaşayanlardan çok daha iyi biliyorlar(!) Devamlı kâfir diye hakaret ettikleri, imkânlarını ve parasını kullandıkları Avrupa değil de, buz gibi şeriat ülkelerine birinin cariyesi, dördüncü karısı yapmalı bunları. O sistemde değerli olduklarını düşünüyorlar bir de, hayır bir birey olarak bile görülmüyorlar, altı üstü döllenecek tarlasın işte, pasif etkisiz elemansın gırtlağını doyur mehirini ver otursun çocuk baksın, bu devirde erkeksiz sokağa çıkamıyor Suudi kadınlar, sanırım yeni jenerasyonda yeni kral sayesinde biraz ilerleme varmış, babam da dedem Suudi Arabistan’da senelerce inşaat firmalarına taşeron işçi götürdü, inan tiksinirsin yaşamayı bırak.

Medeni kanun ve laik bir ülke için yatıp kalkıp minnet duymalıyız.

İşlerine gelince medeni kanundan yararlanırlar, gelmeyince şeriat türküsü tuttururlar. Suudi bir kadın var bizim sitede, oturdukları daireyi ben sundum, adamın bilmem kaçıncı imam nikahlı karısıymış, kocası kaba saba her şehirde başka bir karısı var, kadın boynunu büküyor baş kaldırmıyor. Tabii ki bunlar şeriatı da dini de ana dili Arapça olan, şeriat sistemiyle yaşayanlardan çok daha iyi biliyorlar(!) Devamlı kâfir diye hakaret ettikleri, imkânlarını ve parasını kullandıkları Avrupa değil de, buz gibi şeriat ülkelerine birinin cariyesi, dördüncü karısı yapmalı bunları. O sistemde değerli olduklarını düşünüyorlar bir de, hayır bir birey olarak bile görülmüyorlar, altı üstü döllenecek tarlasın işte, pasif etkisiz elemansın gırtlağını doyur mehirini ver otursun çocuk baksın, bu devirde erkeksiz sokağa çıkamıyor Suudi kadınlar, sanırım yeni jenerasyonda yeni kral sayesinde biraz ilerleme varmış, babam da dedem Suudi Arabistan’da senelerce inşaat firmalarına taşeron işçi götürdü, inan tiksinirsin yaşamayı bırak.

Medeni kanun ve laik bir ülke için yatıp kalkıp minnet duymalıyız.
Afganistan' da hala yaninda erkek olmadan sokaga cikamazsin, Iran'da kocan icazet vermezse bosanamazsin, yurtdisina cikamazsin, Suudi Arabistan turizm yapacam ben kafasina girdigi icin biraz gevsetti saniyorum ama dedigin gibi onlarin ana dilinde okuyup anlayip uyguladığını dilerim burda seriat isteyenler ORDA tecrube etme mutluluguna erisir.

Babadan da özür dilemedi , konu sahibi olayları çarpıtıyor. Evliliğin devam etmesini istiyor.

Baba geldi eşle konuşmaya , eş de : al kızını götür, anca mahkemenin verdiği nafakadan fazlasını vermem dedi.

Bunun üzerine de baba: kızım gel gidelim ona muhtaç değiliz dedi.

Baba için üzüldüm barıştırmaya gelip kötü muamele görmesine.

Kocasına da şunu diyorum: doktor olmuşsun ama adam olamamışsın. Anca kendine muhtaç kişilere ses çıkarırsın sen. Konu sahibi bu mesajımı o çocuğun için(!) devam etmek istediğin dayakcı kocacığına okut.
ben baba kızmaya gitti , hastanede rezil olmamak için özür diledi sandım

ben baba kızmaya gitti , hastanede rezil olmamak için özür diledi sandım
Tabi başta biraz kızmaya çalışmıştır kız sahipsiz değil diye. Ama ters tepmiştir.cünkü karşısında egolu bir Nemrut var.

Doktorlar öyle ay bana kızdılar yapmıyorlar basıyorlar beyaz kodu güvenlik görevlisi polisle birlikte geliyor.

Babamla konusmuslar. Babam kızdığıni söyledi onun çok şaşırdığını söyledi. Babamdan özür dilemiş bir daha olmayacağını söylemiş .babam.beni götüreceğini söylemiş ve beni aldı şimdi evde değilim. Babam boşanmak istersen bir şey diyemem kızım dedi. Onun nafakasında gözüm yok onun parası yiyilmez dedi. Çocuğa da zaten her türlü bakacak mecbur dedi biz de bakariz diğer dedesi de bakar dedi. Sen de bizim kizimizsin yiyeceğini düşünme bu evde dedi. Allah ondan razi olsun
Benim anlamadığım şu: Babanı görünce ağlayıp özür dileyen adam, neden sizden özür dilemedi kaç gündür? Babanı gördü , sıkışınca ağlamamlar filan... Bu adam pişman değil, baban olayı öğrendi, konu büyüdü mecbur geri adım atıyo. O kocanız pişman olup üzülseydi oturup meyve tıkınana kadar sizden özür diler, size ağlardı. Tamamen rol yapıyo. Ayrıca psikiyatriyle ne alakası var? Psikolojim bozuktu kılıfına sığınıyo. Kusura bakmayın da tam bi çakal. Saf bulmuş sizi ve ailenizi.

Benim anlamadığım şu: Babanı görünce ağlayıp özür dileyen adam, neden sizden özür dilemedi kaç gündür? Babanı gördü , sıkışınca ağlamamlar filan... Bu adam pişman değil, baban olayı öğrendi, konu büyüdü mecbur geri adım atıyo. O kocanız pişman olup üzülseydi oturup meyve tıkınana kadar sizden özür diler, size ağlardı. Tamamen rol yapıyo. Ayrıca psikiyatriyle ne alakası var? Psikolojim bozuktu kılıfına sığınıyo. Kusura bakmayın da tam bi çakal. Saf bulmuş sizi ve ailenizi.
özür dilese kızını evden alıp götürür müydü sizce ?

Şayet dilediyse bile tamamen rol. Babasından özür dileyene kadar karının kendisinden özür dile. Adam hesap sormaya gelince, sıkıştım hemen ağla. Meyve yerken aklın nerdeydi bi gitt.
Eğer olay doğru olsa dedikleriniz %100 doğru.

Ama olay yalan.

Babası ara düzeltmeye gitti, damat atar yaptı. Çaresiz baba kızına gel gidelim dedi.

Ki babaya olay söylendiyse tabi o da meçhul. Ama özür dilese baba gidelim demezdi yalan da olsa

özür dilese kızını evden alıp götürür müydü sizce ?

Bence de özür falan dilemedi adam. Babası barışsınlar diye gitti arabuluculuk yapmaya ama adam çok da sallamadı.

Özür dilediği halde barışmayacak olsalardı zaten babasının hastaneye gitme amacı kalmazdı. Direkt muhattap olmadan açarlardı boşanma davasını.

Ya bir de darp raporu için hastaneye gidiyorsun, cihazımız yok başka hastaneye gidin diyip yolluyorlar güya. Hayatın olağan akışına uygun değil bir defa, yüzü gözü şiş darp edilmiş kadını hastanenin öylece göndereceğini sanmıyorum. Polis çağırılırdı en azından kadının ifadesinin alınması için.

Bence de özür falan dilemedi adam. Babası barışsınlar diye gitti arabuluculuk yapmaya ama adam çok da sallamadı.

Özür dilediği halde barışmayacak olsalardı zaten babasının hastaneye gitme amacı kalmazdı. Direkt muhattap olmadan açarlardı boşanma davasını.
İşte bu doğru tespit aklın yolu bir

Back