• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasak 😊

Kinini lütfen bu site dışında bir yerlerde kus 🥰
Kadinla erkegin ayni yerde oturup muhabbet etmesine bile dayanamayan cahil kafaya bisey kusmam ben,degmez. Sana taliban forever li günler diliyorum.

Sizin nedense ne darp raporu almaya gittiğinize, ne babanıza söylediğinize hiçbir şekilde inanmadım, inanasm gelmiyor yani.
O enerjiyi o cesareti sizde göremedim ben, çok pasifsiniz. Çok pasif ve sönük kalmışsınız.
Şiddet görebilirsiniz, hor görülebilirsiniz. Ama buna baş kaldırmanız gerek! Bugün susup oturmanız demek yarın yiyeceğiniz dayağa davetiye çıkarmak demektir.

Bende dayak yedim. Bundan 13 sene önce, sevgilisi tarafından burnuna kafa atılan ve çenesine yumruk yiyen bir kadınım. Üzerime bıçak ile yürüdü. Kendimi zor kurtardım,
Ama susmadım. 17-18 yaşlarımda bile burnum kırık kanlar içinde en yakın karakola gittim. Şikayetçi oldum.
Aileme söyledim. Asıl bundan sonrası için korktuğumu beni yalnız bırakmamalarını istedim, babam günlerce okula benime gitti geldi adamcağız.
Annem ise dayak yediğim adamın adresini bulup mahallesine 5 tane adam göndermiş. Mahallenin ortasında ibreti alem olsun diye ağzını yüzünü dağıtmışlar o pisliğin.

Eğer ben 13 sene önce sussaydım belki daha fazla şeyler yaşayacaktım, belki de yaşamaya fırsatım bile olmayacaktı.

Yani demem o ki fırsatın varken, kaç kurtar kendini.

Yalan söylüyor ya
Evet çünkü cok soyledik mutlaka darp raporu al diye, almadim, gitmedim dememek icin boyle diyor, baska ne desin. Yüzüm gözüm mosmor gitmisim, kocamdan dayak yemisim, size beyin bilmemnesi lazim, yok ondan burda, yersen

Evet çünkü cok soyledik mutlaka darp raporu al diye, almadim, gitmedim dememek icin boyle diyor, baska ne desin. Yüzüm gözüm mosmor gitmisim, kocamdan dayak yemisim, size beyin bilmemnesi lazim, yok ondan burda, yersen
Ne cihazıymış bu gözle muayene ediliyor. Normal bakıyorlar bahsettiği gibi kanaması var, mosluğu var cihaz mı arayacaklar oturup, saçma.
Külliyen yalan.

Konu sahibine çoğu yerde inanmakla birlikte ..gözume vurdu demişti onun için belki mr yonlendirebilirler.Ama darp raporu rutin muayene ile alınır.

Eğitim seviyesi vicdan servisi ile eş değer değil.
Maalesef sosyoekonomik durumu iyi olduğu halde ciddi şekilde eşlerine şiddet gösteren insanlar var.
Bir çoğunun narsist olduğunu düşünüyorum.
Eşlerini psikolojik olarak da ezdikleri için kadınlar dayağı hakettiklerini düşünmeye başlıyor.

Ne cihazıymış bu gözle muayene ediliyor. Normal bakıyorlar bahsettiği gibi kanaması var, mosluğu var cihaz mı arayacaklar oturup, saçma.
Külliyen yalan.
Kendi hayati, ne diyelim, yazmis zaten, cocuklar icin aile birligi daha önemli diye, ic dökmek icin girmiş, kurtulmak icin degil. Herkes kendi secimini yasar.

Eğitim seviyesi vicdan servisi ile eş değer değil.
Maalesef sosyoekonomik durumu iyi olduğu halde ciddi şekilde eşlerine şiddet gösteren insanlar var.
Bir çoğunun narsist olduğunu düşünüyorum.
Eşlerini psikolojik olarak da ezdikleri için kadınlar dayağı hakettiklerini düşünmeye başlıyor.
Benim teorim ise daha basit.Ben bir insanın sevdiği birini asla dovemeyecegini düşünüyorum.Adam kadını sevmiyor.Su hayatta en sevdiklerinizi düşünün asla elinizi kaldırıp vuramazsiniz .Adam kadını sevmiyor olay sadece bu

Benim teorim ise daha basit.Ben bir insanın sevdiği birini asla dovemeyecegini düşünüyorum.Adam kadını sevmiyor.Su hayatta en sevdiklerinizi düşünün asla elinizi kaldırıp vuramazsiniz .Adam kadını sevmiyor olay sadece bu
Burdan sevmedigimizi de dovebiliriz rahatlikla sonucu cikar ama, kendinden aciz birine defalarca siddet uygulayabilecek kapasitede olmak bana gore sadistliktir, hasta bir ruh halidir. Her sevmedigimize sinirlenip kafa göz dalmiyoruz ki.

Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasak 😊

Kinini lütfen bu site dışında bir yerlerde kus 🥰
sen hastasın ya, gerçekten.
Takıntılı gibi takmışsın hepimize kürtaj konusundan, gelip gidip alakasız her mesajımıza beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Çocuk musun nesin uğraşmaktan zevk mi alıyorsun bizimle? Ayrıca laik bir ülkede yaşayıp onun nimetlerinden faydalanıp şeriatı isteyemezsin. Eğer istiyorsanız Afganistan’a gidebilirsiniz byee tutan yok yani. accessdenied accessdenied haklı bu konuda.

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Bugün sen buna eyvallah dersen yarın senden olacak çocukta eyvallah diyecek kır şu zincirleri bu soy böyle devam etmesin ..eğer senin anneanne güçlü bir kadın olsaydı şu an bambaşka mutlu bir hayati olurdu ve sana güzel yolları gösterirdi yardımcı olurdu ama yapamıyor çünkü oda ezik kalmış soyu öyle devam ediyor ama bu devam eden gelen şeyi sen kirabilirsin evladın kız mı bilmiyorum ama emin ol ses etmezsen eğer oda kendine ilerde kendisini dövecek potansiyele sahip koca seçer ..isterse doktor olsun hemşire olsun öğretmen olsun farketmez yani okumuş etmiş olsa dahi bu boyle devam eder ta ki aranızdan güçlü bir kadın çıkana kadar ..

Kendimle övünmek istemiyorum ama ovunucem çünkü ben ordaki güçlü kadınım Allah'ın izniyle.... Anneannem sürekli dayak yiyen bir kadındı ..ben bosandigim için çok üzüldü ağladı bosanmasaydin sabretseydin dedi çünkü onun tek doğrusu o .... Ben boşandım sonra ders çalıştım ise girdim ..biriyle tanıştım çok kibar nazik bir beyefendi aşık oldum evlendim bir tane daha kizim oldu şimdi hayatımda olmadığım kadar huzurluyum mutluyum ..
Bu dünyada bir kere yaşama hakkımız var unutma ..iyi birisi çıkana kadar neden denemeyelim ayıp mı günah mı hayır ikisinde değil..dinen de caiz ..hukuken de ..ahlaken de sen bir düşün dua et .. Allah'a emanet ol 😘

sen hastasın ya, gerçekten.
Takıntılı gibi takmışsın hepimize kürtaj konusundan, gelip gidip alakasız her mesajımıza beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Çocuk musun nesin uğraşmaktan zevk mi alıyorsun bizimle? Ayrıca laik bir ülkede yaşayıp onun nimetlerinden faydalanıp şeriatı isteyemezsin. Eğer istiyorsanız Afganistan’a gidebilirsiniz byee tutan yok yani. accessdenied accessdenied haklı bu konuda.
Yok gitmezler, gitseler de duramazlar. Davulun sesi sadece burdayken guzel.

Neden böyle dedim çünkü maddiyatla ilgisi yok anne babalık güdüsünun. İyi anne baba olmakla ilgisi var. Babam dağ gibi derdim hala derim. İyikim benim. Sağduyulu fevri olmayan ama bir karar aldığı zaman dönmeyen bir insandir. Bahsetmeye çalıştığın damatcılık durumu yoktu hiç şimdi de yoktur. Ha yine de iyi niyetinle yazdığını düşünüyorum dediklerini. K bakma
günaydın canım
gün sizin ve hepimiz için aydın olsun inşallah

nasılsınız kuzu nasıl?
o herif atraksiyon yapacak şimdi seviyom ölüyom diye hazırlıklı olun

Evet bu konuda haklısınız.
Vicdanlı olan sevmese bile el kaldıramaz.
O yüzden eş tercihini yaparken para pul meslek değil; vicdan, merhamet, sevgi, öfke kontrolü gibi özellikleri ilk sıraya almak gerekiyor.

Yaşam insana en çok bunları öğretiyor.

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Allah belasını versin!
Darp raporu aldınız ins?

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Ay anneanne bin yasındadr yahu onun cagıyla sizinki bir mi?Ozman cahillik varmıs ses cıkarmamıs,nesilden nesile bi aktaracaksınız dayak yemeği??!

Yok gitmezler, gitseler de duramazlar. Davulun sesi sadece burdayken guzel.
Amine ablamız birde Almanya’dan dönmüş düşün 😂 modern her ülkede yaşayıp resmen şeriat destekçisi olmak??? Ne desem bilemedim.

Evet bu konuda haklısınız.
Vicdanlı olan sevmese bile el kaldıramaz.
O yüzden eş tercihini yaparken para pul meslek değil; vicdan, merhamet, sevgi, öfke kontrolü gibi özellikleri ilk sıraya almak gerekiyor.

Yaşam insana en çok bunları öğretiyor.
Karakteri sağlam bir adam hakikaten bir nimet bu zamanda .

Back