• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

ben de açtıgınız konuda şunu anlamadım.
Kuzeniniz hemşire.
Eşiniz de kadın dogumcu değildi öyle yazmıştınız.
Peki eşiniz kuzenine nasıl 3 parmağını gösterip gelen kişileri kontrol etmek için kullandıklarını söyleyebiliyor ?
Bunu şu sebebten yazdım.
Hamilelikle alakalı en basit soruları bile eşinize sorup öğrenebilecekken buraya yazıp sonuç değerleri kaç olmalı ki hamile oldugunuz kesinleşsin minvalinde şeylerden ibaretti.
Bunu dedigimizde de eşinizin kadın dogum doktoru olmadığını söylediniz.
Kadın dogumcu olmayan birisi lütfen hanımlar da bilgilendirirse beni sevinirim.
Bir kbb uzmanı tutup dogum için hastaneye gelen kadını parmagıyla vajina bölgesinden muayene edebilir mi ?

Kuzeniniz hemşire.
Peki eşiniz kuzenine nasıl 3 parmağını gösterip gelen kişileri kontrol etmek için kullandıklarını söyleyebiliyor ?
Bunu şu sebebten yazdım.
Hamilelikle alakalı en basit soruları bile eşinize sorup öğrenebilecekken buraya yazıp sonuç değerleri kaç olmalı ki hamile oldugunuz kesinleşsin minvalinde şeylerden ibaretti.
Bir kbb uzmanı tutup dogum için hastaneye gelen kadını parmagıyla vajina bölgesinden muayene edebilir mi ?
Ay buna güldüm, tabiki de edemez yahu. Böyle bir saçmalık mı var.
Baştan sona yalan ya

Kuzeniniz hemşire.
Bunu şu sebebten yazdım.
Doktor Brazzers’taki Coni Sins değilse hayır

Son düzenleme:
Baştan sona yalan ya
Ben de edemez diye biliyorum.
Hani sözüm ona yoldan geçerken bir kadın aniden dogurmaya başlayıp çekilin ben doktorum diye dalmıyor sonuçta :)

Ben de edemez diye biliyorum.
Hani sözüm ona yoldan geçerken bir kadın aniden dogurmaya başlayıp çekilin ben doktorum diye dalmıyor sonuçta :)
Doğum anında evet kadını birden çok kişi elliyor açılma vs durumu için buna okey. Ama bunlar ebe, kadın doğum doktoru vs .
Kalkıpta bir kbb uzmanı veya bir kalp doktoru veya bir plastik cerrah ellemiyor sonuçta, alanında uzmanlaşmış kişiler bunlar.

Baştan sona yalan ya
Ya aslında konu sahibi şey diyelim istiyor:

Kocanı asla bırakma ne olacak bi dövdüyse. Bizimkiler de dövdü şimdi fıske vurmuyor. Çocuğun için devam et.

Desek mi acaba 😒

Bu konu da mı fake çıktı ya 🤣 bıhktıhhhk yaaa
Fake değil de gururu kırılan bi kadının, nasıl böyle davranmasına müsade edersin diye kızan üyelere olayları çarpıtarak anlatması diyelim.

Dayak var koca da doktor, hatta 2019 da hemşire kuzenden kıskanmış, kendi çalışmıyor kocayı ilah gibi görüyor,darp raporu almamış boşanmamak için bunlar doğru

Yalan olan : darp raporu almaya gitmiş, vermemişler, cihaz yok demişler, koca babadan özür dilemiş.

Olayları doğru anlatırsa tüm cıplaklığıyla yalanları tespit etmeye çalışmayız bizde.

Hem akıl istiyor hem bizi yiyor, hem bazı üyelere kocasına yapamadığı atarı yapıyor.

Ondan yazdık biz.

Kuzeniniz hemşire.
Bunu şu sebebten yazdım.
Şaka mı bu konu?

Konu sahibi ve eşi misafirliğe davet ediliyor eşin kuzeni (kadın) ve bu kuzenin eşi (erkek) tarafından.

Konu sahibi de neden kadınlar ayrı erkekler ayrı odada oturmadık diye ayıplıyor.

Kafa yapısını çözemedim.

Bu mantıkla eş ve eşin kuzeni hiçbir zaman aynı odada oturup sohbet edemeyecek yani o zaman misafirliğe çağırmanın anlamı ne ki.

Bence siz orada dönen muhabbeti anlamıyorsunuz mesleğiniz yok diye hemşire kuzeni kıskanmışsınız…

Fake değil de gururu kırılan bi kadının, nasıl böyle davranmasına müsade edersin diye kızan üyelere olayları çarpıtarak anlatması diyelim.

Dayak var koca da doktor, hatta 2019 da hemşire kuzenden kıskanmış, kendi çalışmıyor kocayı ilah gibi görüyor,darp raporu almamış boşanmamak için bunlar doğru

Yalan olan : darp raporu almaya gitmiş, vermemişler, cihaz yok demişler, koca babadan özür dilemiş.

Olayları doğru anlatırsa tüm cıplaklığıyla yalanları tespit etmeye çalışmayız bizde.

Hem akıl istiyor hem bizi yiyor, hem bazı üyelere kocasına yapamadığı atarı yapıyor.

Ondan yazdık biz.
Profil fotoğrafını gördükçe bana bi gülme geliyor

Tabiki her konuda saplantılı gibi beni takip eden sen kajdjsjsjahah.
Gördüğün yerde basıyorsun beğenmedim’i çocuk gibi.
Kürtaj konusunda iyi canını yakmışlar belli, onun acısını beğenmedimlerle çıkarıyorsun. Çık ergenlikten. Valla sanal alemde ben sana katlanamıyorum, Allah gerçek hayatında çevrendekilere sabır versin. 😂
Abovvv! Beğenmedim atarak hırsını almaya çalışmak mı? Allah'ım nasip etme!:olamaz:
Sanarsın like başına Kazen para veriyor bizlere. Şu emojilere kafayı bu denli takmak da ne bileyim...
Bu arada Olivia beğeniyorum sizi, iyi günler efendim. :KK52:

Bence de özür falan dilemedi adam. Babası barışsınlar diye gitti arabuluculuk yapmaya ama adam çok da sallamadı.

Özür dilediği halde barışmayacak olsalardı zaten babasının hastaneye gitme amacı kalmazdı. Direkt muhattap olmadan açarlardı boşanma davasını.

Ya bir de darp raporu için hastaneye gidiyorsun, cihazımız yok başka hastaneye gidin diyip yolluyorlar güya. Hayatın olağan akışına uygun değil bir defa, yüzü gözü şiş darp edilmiş kadını hastanenin öylece göndereceğini sanmıyorum. Polis çağırılırdı en azından kadının ifadesinin alınması için.
Yakın zamanda nöroloji, beyin cerrahisi gibi bölümlerin abonesi olduğum için, cevap verme gereği duydum.
Mr, tomografi vs. gibi şeyleri genelde travmaya bağlı olarak tedbir için istiyorlar.
Kafasına darbe aldıysa onun için istemiş olabilir ama darp raporu için gerekmez bence. Yani bakınca suratındaki izlerden dayak yediğini anlayabilir zaten hekim. Ondan sonrası için detaylı muayene gerekirse ek tahliller ister de bunun raporla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Tabi hekim arkadaşlar daha iyi bilir.

Kuzeniniz hemşire.
Bunu şu sebebten yazdım.
Basur?

Bogazima bir sey takildigimda esim sirtima vurmustu. Bir yasindaki bebegimin nasil mama sandalyesinden beni kurtarmak icin cirpindigini, endiseli gozlerle baktigini hatirliyorum. Babasi bana zarar veriyor sanmisti. Bir defasinda da doktor boynumu elle muayene ediyordu. Babasinin kucaginda izlerkenki endiseli gozlerini de unutamiyorum. Doktor bile merak etme kucuk adam annenin canini yakmiyorum demisti. Diyecegim tek sey o cocuga cok uzuldum.

Şaka mı bu konu?

Konu sahibi ve eşi misafirliğe davet ediliyor eşin kuzeni (kadın) ve bu kuzenin eşi (erkek) tarafından.

Konu sahibi de neden kadınlar ayrı erkekler ayrı odada oturmadık diye ayıplıyor.

Kafa yapısını çözemedim.

Bu mantıkla eş ve eşin kuzeni hiçbir zaman aynı odada oturup sohbet edemeyecek yani o zaman misafirliğe çağırmanın anlamı ne ki.

Bence siz orada dönen muhabbeti anlamıyorsunuz mesleğiniz yok diye hemşire kuzeni kıskanmışsınız…

Konu sahibine ozaman da kıymet vermiyorlarmış,

Kendileri muhabbet edip konu sahibini aralarına almamışlar.

Konu sahibi de ‘kuzenle oturmak da yasaklansın, haremlik selamlık oturalım’ demiş.

Mesleğini de kıskanmış tabi kadının,
kuzen de bunu hissettirmiş ‘senin kocan ama böyle muhabbetleri benle çevirebiliyor bakkk’ diye ima edince, içi huzursuz olmuş.

Kadını namusundan vurmaya çalışmak için konu açmış. Amaç ‘ kuzenin hafif bir kadınmış böyle muhabbeti nasıl eder?’ diye üyelerden onay almak için.

‘Onun işi var ama benim de namusum var’ hesabı.

Olay saçma geliyor okuyunca ama analiz edince böyle çıkıyor.🤓

sen den özür dilemeli , pişmanlığını hissetsen bile yine yapar. . ayaklarına kapanan özür dileyenler daha kötü dövdü. şimdi size daha kızgındır neden babana söyledin diye onun hıncınıda çıkartır dikkatli ol
Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi
Canım ben meslek gereği çok darp raporu almaya götürdüm kadınları. Hiç öyle cihazla bakılmıyor. Şurada şu morarma var şurada su var yazıyorlar. Sen adam gibi bi hastaneye git al.
Ya ciddi olamazsın. O doktor neden öyle dedi bize. Bakmadı acil doktoru. Size beyin tomo fifaln gerek dedi

Evet aynen dediğiniz gibi olmuş. Ailecek adamdan kötü bir maddi duruma sahipler malesef

Doktor damadı da sevine sevine kabul ettiler. Vicdanı var mı? önemli değil .

Sormadılar ‘ya bu adam neden kendi dengini tercih etmedi ? Acaba derdi kendinden aşağıda bulduğu, ezebileceği birilerini rahat rahat ezmeye çalışma mı? ‘ diye.

Sonuç ortada aileyi böcek gibi gören dayak atan bir sosyopat.

Allah böyle herkesi küçük gören insanları kahretsin .

Bende bunu düşündüm. Çünkü kapıya çarptım diyemedin mi dedi

Ya ciddi olamazsın. O doktor neden öyle dedi bize. Bakmadı acil doktoru. Size beyin tomo fifaln gerek dedi
Hanımefendi burda alenen yalan söylüyorsunuz rapor almaya gittik diye. Bi de şaşırmış gibi yapmayın. Hani başka hastane yoktu.

Back