- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Kadinla erkegin ayni yerde oturup muhabbet etmesine bile dayanamayan cahil kafaya bisey kusmam ben,degmez. Sana taliban forever li günler diliyorum.Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasak
Kinini lütfen bu site dışında bir yerlerde kus
Yalan söylüyor yaCanım ben meslek gereği çok darp raporu almaya götürdüm kadınları. Hiç öyle cihazla bakılmıyor. Şurada şu morarma var şurada su var yazıyorlar. Sen adam gibi bi hastaneye git al.
Evet çünkü cok soyledik mutlaka darp raporu al diye, almadim, gitmedim dememek icin boyle diyor, baska ne desin. Yüzüm gözüm mosmor gitmisim, kocamdan dayak yemisim, size beyin bilmemnesi lazim, yok ondan burda, yersenYalan söylüyor ya
Ne cihazıymış bu gözle muayene ediliyor. Normal bakıyorlar bahsettiği gibi kanaması var, mosluğu var cihaz mı arayacaklar oturup, saçma.Evet çünkü cok soyledik mutlaka darp raporu al diye, almadim, gitmedim dememek icin boyle diyor, baska ne desin. Yüzüm gözüm mosmor gitmisim, kocamdan dayak yemisim, size beyin bilmemnesi lazim, yok ondan burda, yersen
Yok artık
Kendi hayati, ne diyelim, yazmis zaten, cocuklar icin aile birligi daha önemli diye, ic dökmek icin girmiş, kurtulmak icin degil. Herkes kendi secimini yasar.Ne cihazıymış bu gözle muayene ediliyor. Normal bakıyorlar bahsettiği gibi kanaması var, mosluğu var cihaz mı arayacaklar oturup, saçma.
Külliyen yalan.
Benim teorim ise daha basit.Ben bir insanın sevdiği birini asla dovemeyecegini düşünüyorum.Adam kadını sevmiyor.Su hayatta en sevdiklerinizi düşünün asla elinizi kaldırıp vuramazsiniz .Adam kadını sevmiyor olay sadece buEğitim seviyesi vicdan servisi ile eş değer değil.
Maalesef sosyoekonomik durumu iyi olduğu halde ciddi şekilde eşlerine şiddet gösteren insanlar var.
Bir çoğunun narsist olduğunu düşünüyorum.
Eşlerini psikolojik olarak da ezdikleri için kadınlar dayağı hakettiklerini düşünmeye başlıyor.
Burdan sevmedigimizi de dovebiliriz rahatlikla sonucu cikar ama, kendinden aciz birine defalarca siddet uygulayabilecek kapasitede olmak bana gore sadistliktir, hasta bir ruh halidir. Her sevmedigimize sinirlenip kafa göz dalmiyoruz ki.Benim teorim ise daha basit.Ben bir insanın sevdiği birini asla dovemeyecegini düşünüyorum.Adam kadını sevmiyor.Su hayatta en sevdiklerinizi düşünün asla elinizi kaldırıp vuramazsiniz .Adam kadını sevmiyor olay sadece bu
sen hastasın ya, gerçekten.Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasak
Kinini lütfen bu site dışında bir yerlerde kus
Bugün sen buna eyvallah dersen yarın senden olacak çocukta eyvallah diyecek kır şu zincirleri bu soy böyle devam etmesin ..eğer senin anneanne güçlü bir kadın olsaydı şu an bambaşka mutlu bir hayati olurdu ve sana güzel yolları gösterirdi yardımcı olurdu ama yapamıyor çünkü oda ezik kalmış soyu öyle devam ediyor ama bu devam eden gelen şeyi sen kirabilirsin evladın kız mı bilmiyorum ama emin ol ses etmezsen eğer oda kendine ilerde kendisini dövecek potansiyele sahip koca seçer ..isterse doktor olsun hemşire olsun öğretmen olsun farketmez yani okumuş etmiş olsa dahi bu boyle devam eder ta ki aranızdan güçlü bir kadın çıkana kadar ..Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Yok gitmezler, gitseler de duramazlar. Davulun sesi sadece burdayken guzel.sen hastasın ya, gerçekten.
Takıntılı gibi takmışsın hepimize kürtaj konusundan, gelip gidip alakasız her mesajımıza beğenmedim atıp atıp duruyorsun. Çocuk musun nesin uğraşmaktan zevk mi alıyorsun bizimle? Ayrıca laik bir ülkede yaşayıp onun nimetlerinden faydalanıp şeriatı isteyemezsin. Eğer istiyorsanız Afganistan’a gidebilirsiniz byee tutan yok yani.accessdenied haklı bu konuda.
günaydın canımNeden böyle dedim çünkü maddiyatla ilgisi yok anne babalık güdüsünun. İyi anne baba olmakla ilgisi var. Babam dağ gibi derdim hala derim. İyikim benim. Sağduyulu fevri olmayan ama bir karar aldığı zaman dönmeyen bir insandir. Bahsetmeye çalıştığın damatcılık durumu yoktu hiç şimdi de yoktur. Ha yine de iyi niyetinle yazdığını düşünüyorum dediklerini. K bakma
Benim teorim ise daha basit.Ben bir insanın sevdiği birini asla dovemeyecegini düşünüyorum.Adam kadını sevmiyor.Su hayatta en sevdiklerinizi düşünün asla elinizi kaldırıp vuramazsiniz .Adam kadını sevmiyor olay sadece bu
Allah belasını versin!Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Ay anneanne bin yasındadr yahu onun cagıyla sizinki bir mi?Ozman cahillik varmıs ses cıkarmamıs,nesilden nesile bi aktaracaksınız dayak yemeği??!Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Amine ablamız birde Almanya’dan dönmüş düşünYok gitmezler, gitseler de duramazlar. Davulun sesi sadece burdayken guzel.
Karakteri sağlam bir adam hakikaten bir nimet bu zamanda .Evet bu konuda haklısınız.
Vicdanlı olan sevmese bile el kaldıramaz.
O yüzden eş tercihini yaparken para pul meslek değil; vicdan, merhamet, sevgi, öfke kontrolü gibi özellikleri ilk sıraya almak gerekiyor.
Yaşam insana en çok bunları öğretiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?