- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Babandan özür dilemedi bence...Sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar, onun nafakasında gözüm yok (babanla nafaka ne alaka?) bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenip kızını koruyamaz. Bir umut düzelir diye umuyorsunuz ailecek ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.Babamla konusmuslar. Babam kızdığıni söyledi onun çok şaşırdığını söyledi. Babamdan özür dilemiş bir daha olmayacağını söylemiş .babam.beni götüreceğini söylemiş ve beni aldı şimdi evde değilim. Babam boşanmak istersen bir şey diyemem kızım dedi. Onun nafakasında gözüm yok onun parası yiyilmez dedi. Çocuğa da zaten her türlü bakacak mecbur dedi biz de bakariz diğer dedesi de bakar dedi. Sen de bizim kizimizsin yiyeceğini düşünme bu evde dedi. Allah ondan razi olsun
İki gün oldu nerdeyse , zaten yüzde seksen iyileşmiştir ekimozlar, sağlıklı rapor çıkmaz artık
Ne sacmaliyorsunBabandan özür dilemedi bence...sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenemez. Bir umut düzelir diye umuyorsun ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.
Korku filmi mi bu?? Ayy tüylerim diken diken oldu. Sosyopat mı psikopat mı bilemedim kocan. Ağır manipülasyon altında olduğun için özgüvenini yitirmiş olabilirsin muhtemelen bu yüzden o an polisi arayamadın. Ama tek yapılacak şey o an polis çağırmak ve adamın yüzüne bir daha bakmamak olmalıydı.Ya bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Ne saçmalıyorsunBabandan özür dilemedi bence...sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenemez. Bir umut düzelir diye umuyorsun ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.
Sen sanırım birine diklenmek için saydığin vasıflara ihtiyaç duyuyorsun. Başka değerlerin bir önemi yokBabandan özür dilemedi bence...sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenemez. Bir umut düzelir diye umuyorsun ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.
Bak düşündüğün gibi olmadı. Babadır sonuçta. Evladının canının yanmasına göz yummaz. Benim annemde ilkokul öğretmeniydi. Bu işin herhangi bir kesimi, mesleği yok. Ama benim babam annemi sevmezdi, kendine yakıştırmazdı. İşte bu sevgisizliği öfkeye dönüşüyordu.Babam geldi konuştuk.. darp raporu almaya da gittik eşim hastanede olacağı için başka.hastaneye gittik ama o hastane yapmadı bir cihaz gerekli o bizde yok dedi. Başka.hastane yok . Babam onunla konuşmak için yanina gitti. Ben gelene kadar eşyalarınızi topla dedi bize gelirsin dedi. Şuan baba evine geldim. Bilmiyorum
Senin yazdığın diyaloglar üzerinden sana yol göstermeye çalışıyorum. Konunun benimle alakası yok. Karakter olarak da ekonomik olarak da fakir bir aileye sahip olmak ayıp değil, sadece bu ailenin senin kararların üzerindeki etkisi yıkıcı olur diyorum. Ha bana sorarsan ben de fakirim ama kızımı böyle bir durumda bırakmam zaten, yaşadığın herşey göz göre göre gelmiş. Ailen en azından engel olabilirdi.Bari bundan sonra onların kafasıyla hareket etme diyorum kisacaNe saçmalıyorsun
Sen sanırım birine diklenmek için saydığin vasıflara ihtiyaç duyuyorsun. Başka değerlerin bir önemi yok
Sağol canım . Allah annene de mutlu bir ömür nasip etsin hayatta ise sağlıklı uzun ömür dilerim sizlerle. Ben de umarım en doğru kararı veririmBak düşündüğün gibi olmadı. Babadır sonuçta. Evladının canının yanmasına göz yummaz. Benim annemde ilkokul öğretmeniydi. Bu işin herhangi bir kesimi, mesleği yok. Ama benim babam annemi sevmezdi, kendine yakıştırmazdı. İşte bu sevgisizliği öfkeye dönüşüyordu.
Hayatta herşey insanlar için. Evlilik bir piyango. Sende bilemezdin bu adamın böyle psikopat çıkacağını.
Bir an önce bu evlilikten kurtulmaya bak.
Onların kafasından dilerim sana kardeşim. iyi gecelerSenin yazdığın diyaloglar üzerinden sana yol göstermeye çalışıyorum. Konunun benimle alakası yok. Karakter olarak da ekonomik olarak da fakir bir aileye sahip olmak ayıp değil, sadece bu ailenin senin kararların üzerindeki etkisi yıkıcı olur diyorum. Ha bana sorarsan ben de fakirim ama kızımı böyle bir durumda bırakmam zaten, yaşadığın herşey göz göre göre gelmiş. Ailen en azından engel olabilirdi. Onların kafasıyla hareket etme diyorum kisaca
Neden böyle dedim çünkü maddiyatla ilgisi yok anne babalık güdüsünun. İyi anne baba olmakla ilgisi var. Babam dağ gibi derdim hala derim. İyikim benim. Sağduyulu fevri olmayan ama bir karar aldığı zaman dönmeyen bir insandir. Bahsetmeye çalıştığın damatcılık durumu yoktu hiç şimdi de yoktur. Ha yine de iyi niyetinle yazdığını düşünüyorum dediklerini. K bakmaOnların kafasından dilerim sana kardeşim. iyi geceler
Yok kusura bakmam ben, sandığının aksine içim yandı sana, benim de bir kızım ve seninki kadar değilse de benimle ilgili kaygısız bir kök ailem var....çok empati yaptım seninle, biraz sivri konuştuysam bundandır. Genceciksin daha, sakın dönme o eve, lütfen...Neden böyle dedim çünkü maddiyatla ilgisi yok anne babalık güdüsünun. İyi anne baba olmakla ilgisi var. Babam dağ gibi derdim hala derim. İyikim benim. Sağduyulu fevri olmayan ama bir karar aldığı zaman dönmeyen bir insandir. Bahsetmeye çalıştığın damatcılık durumu yoktu hiç şimdi de yoktur. Ha yine de iyi niyetinle yazdığını düşünüyorum dediklerini. K bakma
Gerçekten dönmeye niyetiniz yoksa yarın mutlaka darp raporu alın. 6 ay geçerliliği var raporun.Değil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Ama harekete geçtiniz değil mi? Babanızı bile aramak istemiyordunuz sizi kabul etmez diye. Bak adam ne demiş onun vereceği nafaka bile yenmez sadece çocuğun masrafını versin. Yani sen de benim çocuğumsun, sana bakmak da benim görevim.Berbat zihinsel ruhsal bunalimlarla dolu bir gündü benim için. Burada bir insan olarak yaklaşmanin yanında olaya kadın dayanışması ile yaklaşıp kararlı olmam konusunda yüreklendiren hemcinslerime, gerekse de olumsuz eleştirileri ile beni kınama boyutuna varan mesajları ile bana iyilik yaptığını sanıp aslında bir işlevi olmayan arkadaşlara, izlemem gereken hukuksal süreçleri açıklayan arkadaşlara, bu günümün unutulmaz geçmesini sağladıkları için teşekkürler... Kadın güçlü olmalıdır türk tarihinde de kadın güçlüdür, İslam'da da esasen kadın özeldir. Ben kendimi güçlü ve özel görüyor muyum bu sormam gereken esas soru. Bugün burada paylaşımıma duyarlı davranıp yorumlarıyla bu soruyu bana sordurtan herkese teşekkürler.. Bunu sorgulamak herşeyin başlangıcı belki de.. yarın bana ezilen gururumu güvenimi mutluluğumu geri getirmeyecek ama yarın bugünden daha korkusuz uyanacağim. Ve daha inançlı. İyi geceler, ha şunu da ekleyelim, bazı arkadaşlarin aşağılayıcı yorumlarına karşılık acaba başından geçti mi de bu kadar fevri tepkilerde bulunuyor diye düşündüm, Allah hiç bir kadına bunu tecrübe etmeyi nasip etmesin. Bazı şeyler tecrübe etmeden anlaşılmıyor. Muş
Dayağın ve şiddetin olduğu şey bir evlilik değil-dir ve bazen çocuğun bu şiddet ortamında büyümesiden se babasında ayrı büyümesi bin kat daha gereklidir. Benim anladigim sizin ayrılacak güzününüz manevi olarak da yok. Bu böyle diye dayak hak ediyorsun diyenler boş lakırtı, dayağı hiç kimse hak etmez. Ama unutmayin şiddet azalmaz artar. Bu adamdan kurtularak cesareti bir an önce kazanmanızı diliyorum. Psikolojik destek alın derim manipule edIldiginizi düşünüyorum. Darp raporu alın mutlaka ya mutlaka. çok zor Allah yardım etsin. Cesur olun.Çok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim
Yahu onların imkanı yokmuş o zamanda normal kabul ediliyormuş bir de!Erkek kraldır paşadır haşa İlah dır ya!!!!Referans olarak kendinize çok yanlış birini almışsınız!Devlet şu an sahip çıkıyor şiddet gören kadının yanında.Manezi tazminat ve nafaka ile de kendinçze yeni bir hayat kurabilirsiniz.Bu kadar gözü dönen adam yüzünüzü bu hake getirene kadar dövüyorsa ikinicide bıçaklar.Eş müsveddesinin babası ailesi yokmu?Çağırsaydınız da görselerdi halinizi!Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Su mesajimi begenmeyenler, haremlik selamliktan, yobaz, cagdisi kafalardan hoslanmamam batti mi size? Oh daha cok batsin, pek hosuma gittiHaremlik selamlik kafalar öğretmen olmasin gercekten, yakışmıyor Türkiye 'ye
Canım ben meslek gereği çok darp raporu almaya götürdüm kadınları. Hiç öyle cihazla bakılmıyor. Şurada şu morarma var şurada su var yazıyorlar. Sen adam gibi bi hastaneye git al.Ne cihazi.bilmiyorum. size beyin filmi gerekir dedi. O yokmuş
Başka birşeyler daha.olmadigimi.soyledi.
Bu arada burda yine bi doktorla evli kadın vardı darp raporunu savsakladı, boşanırken adam meğer her kadını dövdüğünde doktor meslektaşlarına gidip yalandan darp raporu alıyormuş, mahkemede karım beni dövdü dedi. Kadın çok mağdur oldu. Zaman daralıyor acil hastaneye git. Yaralar geçmeden rapor al acilDeğil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Evet aynen dediğiniz gibi olmuş. Ailecek adamdan kötü bir maddi duruma sahipler malesefBabandan özür dilemedi bence...Sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar, onun nafakasında gözüm yok (babanla nafaka ne alaka?) bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenip kızını koruyamaz. Bir umut düzelir diye umuyorsunuz ailecek ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.
Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasakSu mesajimi begenmeyenler, haremlik selamliktan, yobaz, cagdisi kafalardan hoslanmamam batti mi size? Oh daha cok batsin, pek hosuma gittiutanin acuk, ogretmen olacak kadin kafa şeriata koşuyo, siz anca bunu begenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?