Eşim dövdü çaresizlik hissi

Babandan özür dilemedi bence...Sana ne? ne istersem yaparım diyip terslemiş bile olabilir, muhtemelen al kızını başına çal noktasına getirdi, o yüzden mecbur kaldı baban seni götürmeye. Belli ki baban zayıf , ekonomik olarak da yetersiz olmalı ki daha ilk günden sana şu bakar bu bakar, onun nafakasında gözüm yok (babanla nafaka ne alaka?) bunun parası yiyilmez konularına girmiş. Böyle bir adam zaten Dr damada diklenip kızını koruyamaz. Bir umut düzelir diye umuyorsunuz ailecek ama yanlış yaptın, o darp raporunu alacaktin.

Korku filmi mi bu?? Ayy tüylerim diken diken oldu. Sosyopat mı psikopat mı bilemedim kocan. Ağır manipülasyon altında olduğun için özgüvenini yitirmiş olabilirsin muhtemelen bu yüzden o an polisi arayamadın. Ama tek yapılacak şey o an polis çağırmak ve adamın yüzüne bir daha bakmamak olmalıydı.

Ne saçmalıyorsun
Sen sanırım birine diklenmek için saydığin vasıflara ihtiyaç duyuyorsun. Başka değerlerin bir önemi yok

Bak düşündüğün gibi olmadı. Babadır sonuçta. Evladının canının yanmasına göz yummaz. Benim annemde ilkokul öğretmeniydi. Bu işin herhangi bir kesimi, mesleği yok. Ama benim babam annemi sevmezdi, kendine yakıştırmazdı. İşte bu sevgisizliği öfkeye dönüşüyordu.
Hayatta herşey insanlar için. Evlilik bir piyango. Sende bilemezdin bu adamın böyle psikopat çıkacağını.
Bir an önce bu evlilikten kurtulmaya bak.

Ne saçmalıyorsun

Sen sanırım birine diklenmek için saydığin vasıflara ihtiyaç duyuyorsun. Başka değerlerin bir önemi yok
Senin yazdığın diyaloglar üzerinden sana yol göstermeye çalışıyorum. Konunun benimle alakası yok. Karakter olarak da ekonomik olarak da fakir bir aileye sahip olmak ayıp değil, sadece bu ailenin senin kararların üzerindeki etkisi yıkıcı olur diyorum. Ha bana sorarsan ben de fakirim ama kızımı böyle bir durumda bırakmam zaten, yaşadığın herşey göz göre göre gelmiş. Ailen en azından engel olabilirdi.Bari bundan sonra onların kafasıyla hareket etme diyorum kisaca

Sağol canım . Allah annene de mutlu bir ömür nasip etsin hayatta ise sağlıklı uzun ömür dilerim sizlerle. Ben de umarım en doğru kararı veririm

Onların kafasından dilerim sana kardeşim. iyi geceler

Onların kafasından dilerim sana kardeşim. iyi geceler
Neden böyle dedim çünkü maddiyatla ilgisi yok anne babalık güdüsünun. İyi anne baba olmakla ilgisi var. Babam dağ gibi derdim hala derim. İyikim benim. Sağduyulu fevri olmayan ama bir karar aldığı zaman dönmeyen bir insandir. Bahsetmeye çalıştığın damatcılık durumu yoktu hiç şimdi de yoktur. Ha yine de iyi niyetinle yazdığını düşünüyorum dediklerini. K bakma

Yok kusura bakmam ben, sandığının aksine içim yandı sana, benim de bir kızım ve seninki kadar değilse de benimle ilgili kaygısız bir kök ailem var....çok empati yaptım seninle, biraz sivri konuştuysam bundandır. Genceciksin daha, sakın dönme o eve, lütfen...

Ama harekete geçtiniz değil mi? Babanızı bile aramak istemiyordunuz sizi kabul etmez diye. Bak adam ne demiş onun vereceği nafaka bile yenmez sadece çocuğun masrafını versin. Yani sen de benim çocuğumsun, sana bakmak da benim görevim.

Önemli olan çabuk aksiyon alabilmek. Konu komşu aileler ne der diye sinip acaba ne yapsam diye düşünerek vakit kaybetmemek gerekir. Kanıtlanamayacak iz bırakmamış bir şiddet bile olsa çocuğum annesiz babasız kalmasın diye hiç düşünmeyeceksiniz mesela. Size vurulmasını hazmederseniz, çocuk büyüdüğü zaman da vuracak, daha sonraları da -zaten bir şey yapamıyor- diye ağız burun kıracak. Bunu görüp sizden taraf olan çocuk da dayaktan nasibini alacak.

Sert üslup kullanan üyelerin bence hepsi, kadın cinayetlerini okuyarak seyrederek kendi başlarına gelmiş gibi çıldırıyorlar haklı olarak. Bu rezil erkekleri bulsak hepimiz bir kaşık suda boğacağız. Sen şusun sen busun o yüzden böylesin diyen üyelerin hepsi sizin gıyabınızda, sessiz kalan kadınlara tepki gösterdi. Açıkçası "kocamdan dayak yedim ama çocuklarım küçük babasız kalmasın, pişman olmuş bir daha vurmayacak veya yuvam yıkılmasın" yazanlar bence hiç yazmasın bizi de sinirden hoplatmasın. O almakta tereddüt ettiğiniz rapor, kocanız mevkisinde olanlar için çok güçlü bir tehdit unsuru. Hatta size getirdiği kremleri bile delil olarak sunun. Ben mesela bilsem asla bu doktora ne kendim tedavi olurum ne de tanıdıklarıma tavsiye ederim.

Emine Bulut denen kadını ben ömrümün sonuna kadar unutamayacağım. O travmayı sadece kızı annesi değil, hepimiz yaşadık. Videoyu seyredememiş olsam bile. Beni kurtarın dediğini okudum ama kadıncağızın sesini dinlemek duymak istemedim. Bu nedenle birini bile kurtarsak hepimizi mutlu eder.
Şiddet gören kadınların sonu, dur demezlerse artık neredeyse ölüm. İyi hal indirimi, kravat takma indirimi, beni aldatıyordu erkekliğime laf etti... Öldürürüm 2 sene yatar çıkarım diye geziyorlar ortada.

Sizi kimse tanımıyor, sadece o kadınlardan biri olmayın diye bu kadar yorum yazıldı. Evet biliyorum bir anda her şeyin bozulması dağılması başka bir travma. Sabah uyansak hepsi rüya olsa keşke ama değil. Keşke kocanız hiç bunları yapmamış olsa mutlu mesut bir evlilik olsa. Herkes hayatında bir kez olsun şunu demiştir; ya ben bu asla dediğim şeyi kendime nasıl yapabildim? Dayakçı adam maalesef hiç kendini belli etmeyebiliyor. Ama unutmayın dayak atabilmesine müsade eden de yine bu susup oturan kadınlar. Bırak fiziksel şiddeti, üstüne yürünmesi el kaldırılması bile cezalandırılmalı ve ilerisi için önlem alınmalı. İleride öğretmen olup çalışmaya başlayacaksınız, milletin içine yüz göz morarmış halde çıkmayı layık görmeyin kendinize.

Dayağın ve şiddetin olduğu şey bir evlilik değil-dir ve bazen çocuğun bu şiddet ortamında büyümesiden se babasında ayrı büyümesi bin kat daha gereklidir. Benim anladigim sizin ayrılacak güzününüz manevi olarak da yok. Bu böyle diye dayak hak ediyorsun diyenler boş lakırtı, dayağı hiç kimse hak etmez. Ama unutmayin şiddet azalmaz artar. Bu adamdan kurtularak cesareti bir an önce kazanmanızı diliyorum. Psikolojik destek alın derim manipule edIldiginizi düşünüyorum. Darp raporu alın mutlaka ya mutlaka. çok zor Allah yardım etsin. Cesur olun.

Yahu onların imkanı yokmuş o zamanda normal kabul ediliyormuş bir de!Erkek kraldır paşadır haşa İlah dır ya!!!!Referans olarak kendinize çok yanlış birini almışsınız!Devlet şu an sahip çıkıyor şiddet gören kadının yanında.Manezi tazminat ve nafaka ile de kendinçze yeni bir hayat kurabilirsiniz.Bu kadar gözü dönen adam yüzünüzü bu hake getirene kadar dövüyorsa ikinicide bıçaklar.Eş müsveddesinin babası ailesi yokmu?Çağırsaydınız da görselerdi halinizi!

Haremlik selamlik kafalar öğretmen olmasin gercekten, yakışmıyor Türkiye 'ye
Su mesajimi begenmeyenler, haremlik selamliktan, yobaz, cagdisi kafalardan hoslanmamam batti mi size? Oh daha cok batsin, pek hosuma gitti utanin acuk, ogretmen olacak kadin kafa şeriata koşuyo, siz anca bunu begenirsiniz

Ne cihazi.bilmiyorum. size beyin filmi gerekir dedi. O yokmuş
Başka birşeyler daha.olmadigimi.soyledi.
Canım ben meslek gereği çok darp raporu almaya götürdüm kadınları. Hiç öyle cihazla bakılmıyor. Şurada şu morarma var şurada su var yazıyorlar. Sen adam gibi bi hastaneye git al.

Değil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Bu arada burda yine bi doktorla evli kadın vardı darp raporunu savsakladı, boşanırken adam meğer her kadını dövdüğünde doktor meslektaşlarına gidip yalandan darp raporu alıyormuş, mahkemede karım beni dövdü dedi. Kadın çok mağdur oldu. Zaman daralıyor acil hastaneye git. Yaralar geçmeden rapor al acil

Evet aynen dediğiniz gibi olmuş. Ailecek adamdan kötü bir maddi duruma sahipler malesef

Doktor damadı da sevine sevine kabul ettiler. Vicdanı var mı? önemli değil .

Sormadılar ‘ya bu adam neden kendi dengini tercih etmedi ? Acaba derdi kendinden aşağıda bulduğu, ezebileceği birilerini rahat rahat ezmeye çalışma mı? ‘ diye.

Sonuç ortada aileyi böcek gibi gören dayak atan bir sosyopat.

Allah böyle herkesi küçük gören insanları kahretsin .

Su mesajimi begenmeyenler, haremlik selamliktan, yobaz, cagdisi kafalardan hoslanmamam batti mi size? Oh daha cok batsin, pek hosuma gitti utanin acuk, ogretmen olacak kadin kafa şeriata koşuyo, siz anca bunu begenirsiniz
Burada din konuşmak yasak, dolayısıyla eleştirmek de yasak. Daha doğrusu dinini hakkıyla yaşamaya çalışanlara hakaret etmek yasak

Kinini lütfen bu site dışında bir yerlerde kus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…