• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Çok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim

Allahim sen aklima mukayet ol adam yuzunuzu dagitmis kaninizi akitmis can guvenliginiz tehlikede degil??? Allahim sen sabir ver bana.

Çok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim
Adam gözüne gözüne yumruk atmış.
Nasıl can güvenliğini tehlikede olacağı boyutta değil?
Ben o nasıl dövdüğünü yazdığın mesajı okurken yutkundum.
Bilmiyorum tekrar ettiği için şiddet bir müddet sonra normal gelmeye başlıyor sanırım.

Donme onaaa oldurecek seni ya. Donme sakin.
Babamla konusmuslar. Babam kızdığıni söyledi onun çok şaşırdığını söyledi. Babamdan özür dilemiş bir daha olmayacağını söylemiş .babam.beni götüreceğini söylemiş ve beni aldı şimdi evde değilim. Babam boşanmak istersen bir şey diyemem kızım dedi. Onun nafakasında gözüm yok onun parası yiyilmez dedi. Çocuğa da zaten her türlü bakacak mecbur dedi biz de bakariz diğer dedesi de bakar dedi. Sen de bizim kizimizsin yiyeceğini düşünme bu evde dedi. Allah ondan razi olsun

Konu sahibi, sizi çocuğunuzun önünde darp eden yüzünüzü dağıtan ve oturup karşınızda soğukkanlı bi şekilde meyve yiyip ikram eden, pişkin pişkin kargo gelecek al diyen biri var hayatınızda farkında mısınız acaba

Hayatınız hakkında şu an iki erkek karar vermiş (koca ve baba) siz de çaresiz bekliyosunuz.

Acilen darp raporu alın acileennn yoksa pişman olacaksınız. Savcılığa şikayet dilekçesi yazın darp raporunu delil olarak gösterin dilekçe ekine örneğini ekleyin. Uzaklaştırma isteyin. Ek olarak da boşanma davası açın. Acil. Çocuğunuzu düşünün böyle berbat bir babayla büyümektense uzak dursun babadan daha iyi. Böyle yuvadan hayır gelmez. Bu şiddetin dozu katlanarak artar ve çocuk bu ortamda büyümemeli.

Adam gözüne gözüne yumruk atmış.
Nasıl can güvenliğini tehlikede olacağı boyutta değil?
Ben o nasıl dövdüğünü yazdığın mesajı okurken yutkundum.
Bilmiyorum tekrar ettiği için şiddet bir müddet sonra normal gelmeye başlıyor sanırım.
Bilmiyorum belki de . Allah kahretsin gerçekten ya . Önceden derdim tokat atsa biter

Babamla konusmuslar. Babam kızdığıni söyledi onun çok şaşırdığını söyledi. Babamdan özür dilemiş bir daha olmayacağını söylemiş .babam.beni götüreceğini söylemiş ve beni aldı şimdi evde değilim. Babam boşanmak istersen bir şey diyemem kızım dedi. Onun nafakasında gözüm yok onun parası yiyilmez dedi. Çocuğa da zaten her türlü bakacak mecbur dedi biz de bakariz diğer dedesi de bakar dedi. Sen de bizim kizimizsin yiyeceğini düşünme bu evde dedi. Allah ondan razi olsun

E tamam o zaman calisir ogretmen olur tek basina kurarsin hayatini. Ac davani bir an once

Şiddet gören konu sahibi, burda size "şikâyetçi ol yoksa hak ediyorsun" dayak yemeden önce bilmem ne kremi sür, yok bunun gibi sinik çocuklar yetistirmeyelim diye saldıran, ve sizi bu şekilde akıllarınca (!) Terbiye etmeye ya da tahrik etmeye çalışan hastalıklı ve başka bir tür şiddet içeren sözlere aldırmayan . Siz suçlu değilsiniz. Şikâyetçi olmalısınız evet bu adamdan ayrılmalısınız darp raporu almalı çocuğunuzu bu ortamda buyutmemelisiniz asla buna layık değilsiniz ama ay bunları yapmadin oh sen buna layıksın! Diyen tiplere ne olur aldırmayın bunlar her yerdeler bu forumda iş yerinde sokakta televizyonda şiddet haberleri işlerken kılıf bulmaya çalışan tipler bunlar. Bunlar bir kadın öldürülünce ay defalarca şiddet görmüş hak etmiş ayrılsaymış canım diyen tipler çünkü. Bir arkadaş yazmış fiziksel şiddet gören biri muhtemelen psikolojik şiddet de görüyordur ve ne yaşadığını idrak edemeyecek durumda olabilir diye siz sizin faydanıza yorum yapanları dinleyin bence. Canınızı daha fazla acıtmaya çalışan ve bu forumu duygusal tatmin aracı olarak görenleri sallamayın. Ne olur yardım alın. Korkuyorsanız eğer her şekilde yardım alın. Kendinize bunu yapmayın. Kurtulun. Size şiddet uygulayan suçlu unutmayın. Cesaret edemiyorsunuz diye daha fazlasını hak etmiyorsunuz! Asla! Ama cesur olun ne olur..
Hayy ağzınıza sağlık.. Öyle güzel ifade etmişsiniz ki. 🌸

Değil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Babandan neden özür dilemiş biliyorsun değil mi? Çünkü hastanede duyulmasindan korkmuş. Yaptığından değil ama yaptığı şeyin duyulmasindan korkmuş. Bu kadar pislik bir zihniyeti var işte. Baban az diklenince cekinecek kadar korkak ama karısını ufacık bebegi önünde dövecek kadar pis bir zihniyet. Çünkü gücü yetiyor. Affetme ve yolunu çiz. Zorlanacaksin evet ama her şey gelip geçer. Bu da geçecek. Bu adamla ömrünü heba etme. Acaba yine vuracak mı diye korkuyla bir ömür yaşamak yerine birkaç yıl zorlan kendi hayatını yaşa.

Berbat zihinsel ruhsal bunalimlarla dolu bir gündü benim için. Burada bir insan olarak yaklaşmanin yanında olaya kadın dayanışması ile yaklaşıp kararlı olmam konusunda yüreklendiren hemcinslerime, gerekse de olumsuz eleştirileri ile beni kınama boyutuna varan mesajları ile bana iyilik yaptığını sanıp aslında bir işlevi olmayan arkadaşlara, izlemem gereken hukuksal süreçleri açıklayan arkadaşlara, bu günümün unutulmaz geçmesini sağladıkları için teşekkürler... Kadın güçlü olmalıdır türk tarihinde de kadın güçlüdür, İslam'da da esasen kadın özeldir. Ben kendimi güçlü ve özel görüyor muyum bu sormam gereken esas soru. Bugün burada paylaşımıma duyarlı davranıp yorumlarıyla bu soruyu bana sordurtan herkese teşekkürler.. Bunu sorgulamak herşeyin başlangıcı belki de.. yarın bana ezilen gururumu güvenimi mutluluğumu geri getirmeyecek ama yarın bugünden daha korkusuz uyanacağim. Ve daha inançlı. İyi geceler, ha şunu da ekleyelim, bazı arkadaşlarin aşağılayıcı yorumlarına karşılık acaba başından geçti mi de bu kadar fevri tepkilerde bulunuyor diye düşündüm, Allah hiç bir kadına bunu tecrübe etmeyi nasip etmesin. Bazı şeyler tecrübe etmeden anlaşılmıyor. Muş

Back