- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi Acaip_haller
Çok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim
Allahim sen aklima mukayet ol adam yuzunuzu dagitmis kaninizi akitmis can guvenliginiz tehlikede degil??? Allahim sen sabir ver bana.