- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Ben de bu kafayla gidip Iranda yasadim mesela mecburen. Bu kafalara Avrupa degil, Iran, Afganistan falan diliyorum anya ve konya acisindan. Git biraz da orada yasa desen ödleri kopar.Amine ablamız birde Almanya’dan dönmüş düşünmodern her ülkede yaşayıp resmen şeriat destekçisi olmak??? Ne desem bilemedim.
Ban yiyeceksin uğraşma boşverBen de bu kafayla gidip Iranda yasadim mesela mecburen. Bu kafalara Avrupa degil, Iran, Afganistan falan diliyorum anya ve konya acisindan. Git biraz da orada yasa desen ödleri kopar.
Hangimiz takıntılıyız acabaAmine ablamız birde Almanya’dan dönmüş düşünmodern her ülkede yaşayıp resmen şeriat destekçisi olmak??? Ne desem bilemedim.
Duramaz.Ya suraya dayak yemiş çaresiz bir kadın yazıyor yorumların bazılarını sinirden okuyamıyorum ya Neden cocuk yaptın . Ya Gercektensorunu var bazı insanların ya yardım etmek akıl vermek yok göstermek yok neden şunu yaptın neden . Ay valla çıldırıyorum ya. Ne diim ALLAH Kahretsin böyle kocaları. Umarım kendi ayaklarınızın üzerinde durur ve bu pislikten kurtulursunuz.
Tabiki her konuda saplantılı gibi beni takip eden sen kajdjsjsjahah.Hangimiz takıntılıyız acaba
Sana diyecek bir şey bulamıyorum, pesTabiki her konuda saplantılı gibi beni takip eden sen kajdjsjsjahah.
Gördüğün yerde basıyorsun beğenmedim’i çocuk gibi.
Kürtaj konusunda iyi canını yakmışlar belli, onun acısını beğenmedimlerle çıkarıyorsun. Çık ergenlikten. Valla sanal alemde ben sana katlanamıyorum, Allah gerçek hayatında çevrendekilere sabır versin.
ben manipule edildiğini düşünüyorum. cidden bunun öncesi psikolojik şiddet, kocam dr nasılsa dediğini de sanmıyorum ya. üzüntü,öfke bunlarla karışık duygulardan böyle söylüyorsunuz muhtemel ben de böyle hissediyorum ama çok içim acıyor yaa. 1 yaş bebek daha anneliğe alışmak... of bana çok ağır geliyor bunlar. böyle psikopat adamların binbir yöntemle özgüveni de yerle bir ettiğinden eminim bir de. aklı selim düşünemiyor bu kadın belli. ayağa kalkmasını istiyorum ya ne demek yüzünü yumruklamak ya çıldıracak gibi oluyorum gerçektenDuramaz.
Sindirmis yada düzeni bozulmasın diye görmezden geliyor yasadıklarını
Bunun eğitimle alakası da yok.İSterden profesör cıkmayınca o ses cıkmıyor.
Ögretmenlik de yapamaz ,okul yönetimi,ayak kaydırmalar vs basedemez.
Kocam dr nasılsa der yer dayagını oturur.
Evine bile dönmüstür muhtemelen.
sen den özür dilemeli , pişmanlığını hissetsen bile yine yapar. . ayaklarına kapanan özür dileyenler daha kötü dövdü. şimdi size daha kızgındır neden babana söyledin diye onun hıncınıda çıkartır dikkatli olDeğil . Ben de dönmem daha. Değil olsa benden esas ozur diler babamdan değil.
Bebek icin oncelik aile birligi, anne babanin birlikte olmasi kivaminda bisey yazmis;bundan sonra nasil hareket edecegini tahmin ediyosun sen?ben manipule edildiğini düşünüyorum. cidden bunun öncesi psikolojik şiddet, kocam dr nasılsa dediğini de sanmıyorum ya. üzüntü,öfke bunlarla karışık duygulardan böyle söylüyorsunuz muhtemel ben de böyle hissediyorum ama çok içim acıyor yaa. 1 yaş bebek daha anneliğe alışmak... of bana çok ağır geliyor bunlar. böyle psikopat adamların binbir yöntemle özgüveni de yerle bir ettiğinden eminim bir de. aklı selim düşünemiyor bu kadın belli. ayağa kalkmasını istiyorum ya ne demek yüzünü yumruklamak ya çıldıracak gibi oluyorum gerçekten
Bisey dicem ,yüzünü yumruklayacak kadar siddet gördüyse ilk siddeti değildir.ben manipule edildiğini düşünüyorum. cidden bunun öncesi psikolojik şiddet, kocam dr nasılsa dediğini de sanmıyorum ya. üzüntü,öfke bunlarla karışık duygulardan böyle söylüyorsunuz muhtemel ben de böyle hissediyorum ama çok içim acıyor yaa. 1 yaş bebek daha anneliğe alışmak... of bana çok ağır geliyor bunlar. böyle psikopat adamların binbir yöntemle özgüveni de yerle bir ettiğinden eminim bir de. aklı selim düşünemiyor bu kadın belli. ayağa kalkmasını istiyorum ya ne demek yüzünü yumruklamak ya çıldıracak gibi oluyorum gerçekten
Yazdi ya zaten, daha once de olmustu diye, daha once harekete geçmemiş,.simdi de gecmedi, boyle de gider.Bisey dicem ,yüzünü yumruklayacak kadar siddet gördüyse ilk siddeti değildir.
Yani uzman değilim ama ilk siddette sanki Allah ne verdiyse girismez,önden bi tokat gelmistir .Baktı ses cıkmıyo bi zman sonra 2-3 tokat gelmistir.
Zamanla bu raddeye gelmistir is.
Ona deliriyorm zaten o ilk tokatta neden kalkıp napıyosun sen ya demiyorlar.
Bi cogu o tokattan sonra aksam yemege ne pisirsem diye düsünüyo ,suursuzca
Evine bile dönmüstür aynen.Yazdi ya zaten, daha once de olmustu diye, daha once harekete geçmemiş,.simdi de gecmedi, boyle de gider.
bu şiddeti ilk kez yaşadığı için konduramıyor muhtemelen. ay ben de avukat gibi oldum ama vallahi dert oldu banaBebek icin oncelik aile birligi, anne babanin birlikte olmasi kivaminda bisey yazmis;bundan sonra nasil hareket edecegini tahmin ediyosun
o kadar söylemek istediğim şey var ki ama susuyorum. şöyle düşünüyorum sindirilmek böyle bir şey işte, o ilk tokatta senin psikolojin öncesinde hallaç pamuğuna döndüğünden , "suçluluk duygusu" hissediyorsun. bir daha olmaz, kendini buna inandırıyorsun sağlıklı bir ruh halin yok kı. ay vallla ben şiştim arkadaş. dert oldu bana herkes kendi için bir şeyler yapsın yaa.Bisey dicem ,yüzünü yumruklayacak kadar siddet gördüyse ilk siddeti değildir.
Yani uzman değilim ama ilk siddette sanki Allah ne verdiyse girismez,önden bi tokat gelmistir .Baktı ses cıkmıyo bi zman sonra 2-3 tokat gelmistir.
Zamanla bu raddeye gelmistir is.
Ona deliriyorm zaten o ilk tokatta neden kalkıp napıyosun sen ya demiyorlar.
Bi cogu o tokattan sonra aksam yemege ne pisirsem diye düsünüyo ,suursuzca
Yasadigi ilk siddet degil ki, siz orayi anlamadiniz heraldebu şiddeti ilk kez yaşadığı için konduramıyor muhtemelen. ay ben de avukat gibi oldum ama vallahi dert oldu banabi bilse bu uzar büyür katlanır bitmez bu şiddet..
o kadar söylemek istediğim şey var ki ama susuyorum. şöyle düşünüyorum sindirilmek böyle bir şey işte, o ilk tokatta senin psikolojin öncesinde hallaç pamuğuna döndüğünden , "suçluluk duygusu" hissediyorsun. bir daha olmaz, kendini buna inandırıyorsun sağlıklı bir ruh halin yok kı. ay vallla ben şiştim arkadaş. dert oldu bana herkes kendi için bir şeyler yapsın yaa.
kaçırdım orasını böyle biri değil falan demiştiYasadigi ilk siddet degil ki, siz orayi anlamadiniz heralde
Siddet icin daha once de olmustu yazdi, siddet uygulamadigi zaman boyle biri diyo heraldekaçırdım orasını böyle biri değil falan demişti
Ay çok doğru tespit etmişsiniz yalan söylüyorNe cihazıymış bu gözle muayene ediliyor. Normal bakıyorlar bahsettiği gibi kanaması var, mosluğu var cihaz mı arayacaklar oturup, saçma.
Külliyen yalan.
Cocuk için devam etmeye inanmıyoruz ki. Kendi seviyor çocuğa yüklüyor. Cocuğu düşünen böyle bir ortamda cocuk mu büyütürKendi hayati, ne diyelim, yazmis zaten, cocuklar icin aile birligi daha önemli diye, ic dökmek icin girmiş, kurtulmak icin degil. Herkes kendi secimini yasar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?