• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim diyetisyene gitmemi istemiyor

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
571
814
33
Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.

Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım 😔

Bir diyetisyenin günde 400 kalorilik bir liste yazmasına inanamıyorum. Bu vücudu kıtlığa sokar tabiki yağ yakamaz depolarsınız..
Eşiniz haklı öyle diyetisyen mi olur bırakın gitsin. Arkadaşınızın bozulması sağlığınızdan kıymetli değil.

Bugün sabah bir konu daha açmıştım diyetistenle ilgili. Konu şu ki, 62 kilodan 59a 10 gün içinde düştüm ama hepsini kastan kaybetmişim. İlk kez diyet yapıyorum. Hiç yağ kaybı olmamış aksine karın bölgesinde yağ artmış. Günde 400 cal civarında alınan bir listem vardı. (İnternetten bakınca en azından 1000 cal ihtiyacım var gibi duruyor)
Eşim bunu öğrenince çok sinirlendi o diyetisyene gitme çünkü kas kaybı normal değil diyor. Bir de bağışıklığım çok düştü hep hastayım.

Neyse bugün 2.kontrole gitmiştim. Yeni listede 1800 cal var. Ama eşim yine de güvenmiyor kesinlikle bırak onu diyor. Benim de içime sinmedi ve bırakacağım. Ama sorun şu ki bu diyetisyene ben arkadaşım aracılığıyla başlamıştım birlikte gidiyorduk. Arkadaşım çok bozuldu bırakıyorum diye. Darıldı biraz. Eşin abartıyor diyor. Onu üzmek de istemiyorum. Eşim ve arkadaşım arasında kaldım 😔
Diyetisyeninizi ifsalayin lütfen 400 kalori çok sağlıksız bir durum.

Diyetisyeninizi ifsalayin lütfen 400 kalori çok sağlıksız bir durum.
Kendisi ünlü biri aslında her sabah tvde programı var. :( ama arkadaşımın dediğine göre bu sadece 2 haftalık. Sonra düzeltecekti listeni diyor. Ama yine de 2 haftadır 400 cal ile yaşıyorum.

Konu başlığınız hatalı ve yanıltıcı olmuş. Eşiniz, diyetisyenin verdiği düşük kalorili listeler sonrası; kas kaybı yaşadığınız ve hasta olduğunuz için, bu diyetisyene gitmenizi istemiyormuş.Eşiniz haklı.

"Eşim ve arkadaşım arasında kaldım" demeniz de çok saçma. Diyetisyen sizin de içinize sinmemiş. O zaman sorun ne ?Arkadaşınız, diyetisyenden getirdiği danışan başına indirim veya komisyon mu alıyor? Kendisi memnunsa devam etsin aynı diyetisyene gitmeye.

Kendisi ünlü biri aslında her sabah tvde programı var. :KK43: ama arkadaşımın dediğine göre bu sadece 2 haftalık. Sonra düzeltecekti listeni diyor. Ama yine de 2 haftadır 400 cal ile yaşıyorum.

Ay bi hastalik bir durum olur, o sebeple belki bu tarz diyetler yapilir da, zaten 61 kiloda sadece zayiflama derdi olan birisi neden boyle bir yola girer. Cok enteresan.

Bence oturun giden 3 kg kasa aglayin. Ben agliyorum sizin yerinize. Kas kutlemi azicik yukseltmek icin agirlik calisip proteinle besleniyorum, gene de cok yavas artiyor. Buna sukur diyorum.

Sizin kendi beyniniz yok mu kardeşim, 400 kalori diyet mi olur? Her şeyden önce kadınlar asla asla 1000 kalorinin altına düşmemeli. unu internette yazsanız bile bulursunuz.

Eş meş arkadaş hikaye önce kendi beynini çalıştırcaksın. Kilo kaybı yoki kas kaybı var, bağışıklık yitirme var eee bu 'diyet' oluyor mu sizce? Madem kendi aklınız yok bari eşi dinleyin.

Günlük 400 kalori çok tehlikeli. Sindirim sisteminiz bozulabilir. 😔

Kendisi ünlü biri aslında her sabah tvde programı var. :( ama arkadaşımın dediğine göre bu sadece 2 haftalık. Sonra düzeltecekti listeni diyor. Ama yine de 2 haftadır 400 cal ile yaşıyorum.

O ünlülerin hazır listeleri var ve çoğunu kendileri değil asistanları hazırlayıp veriyor.

Konu başlığınız hatalı ve yanıltıcı olmuş. Eşiniz, diyetisyenin verdiği düşük kalorili listeler sonrası; kas kaybı yaşadığınız ve hasta olduğunuz için, bu diyetisyene gitmenizi istemiyormuş.Eşiniz haklı.

"Eşim ve arkadaşım arasında kaldım" demeniz de çok saçma. Diyetisyen sizin de içinize sinmemiş. O zaman sorun ne ?Arkadaşınız, diyetisyenden getirdiği danışan başına indirim veya komisyon mu alıyor? Kendisi memnunsa devam etsin aynı diyetisyene gitmeye.

Çünkü ben arkadaşıma ayıp olmasın diye aniden iletişimi kesmek yerine azar azar evet diyete devam ediyorum diyecektim ama kendim devam etmeyecektim. Çünkü arkadaşım konuyu çok abarttığımı, aynı diyeti kendisinin de yapıp kilo verdiğini söylüyor.

Kas azalıp artması önemli değil o günkü durumuna göre bile değişir o diyor arkadaşım. Yani eşinin ağzına bakma diyor. Ben de eşimin lafıyla iş yapıyor durumuna düşmek istemiyorum. Halbuki benim de içime sinmedi ama anlatamıyorum.

Diyetisyen ne açıklama yapıyor. Vücüdu şaşırtmaya mı çalışıyor. Yani 2 hafta 400, sonraki 2 hafta 1800 garip yani. Amacı neymiş diyetisyenin, sorsaydınız keşke.

Back