Eşim dilekçe verelim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikah düşmüyor uygun değil dediğimde e şeninde başın açık erkeklerle beraber aynı iş ortamında çalışıyorsun cevabını aldım
O adamlarla aynı evde yaşıyor, aynı banyoda mı yıkanıyormuşsunuz? Eşiniz sınır nedir bilmeden yetişmiş.

Aynı evin içinde konuşmadan ne kadar tahammül edebilirim bilmiyorum boşanma dilekçesini hemen vereyim mi ? Onun vermesini mi bekleyeyim ne kadar zor bir süreç ya

Aynı evin içinde konuşmadan ne kadar tahammül edebilirim bilmiyorum boşanma dilekçesini hemen vereyim mi ? Onun vermesini mi bekleyeyim ne kadar zor bir süreç ya
Bekleyin, işi düşünce yanaşacak zaten. Siz de bir güzel gözdağını verirsiniz, blöfü gördüğünüzü anlayınca pısar o.

Kesinlikle size hak veriyorum boşansanız eşiniz çok pişman olacak eminim keşke önce araya birileri girip senin haklı olduğun konusunda eşini etkilese veya ikna etse çünkü tek bu sebepten boşanma çok büyütülmüş bir olayda yapılan bir hata olur bence tabi başka sorunlarınız varsa bilemem

Bekar erkek sonucta cinsel arzuları vardır. Sizi taciz etse zorla sahip olsa namusunuz şerefinizi herseyinize iftira atarlar. Bunun farkında mısınız özünde iyi eşiniz böyle bir durumda asla yanınızda olmaz

Haksizsiniz. Çünkü niye ikna etmek için anasını danasini tatlı dille arıyorsunuz ki. İstemiyorum . Benim kardeşim değil . Çalışıyorum yatılı misafir istemiyorum. Açıklama yaptıkça onlar kendinde hak görmüşler kendi duzenlerini kurmuşlar size hizmet etmek düşmüş. Yok yemek yemek yap demiş annesine bilmem ne . Yahu eşiniz evde yokken ailesiyle zaman gecirmek zorunda mısınız . Öyleyse biraz da aileniz sizde kalsın. Siz geç gelin. Eşiniz ağırlasin aylarca.

Eşiniz bosanalim ailemi istemiyorsun diyor. Özür falan dileme yok. Boşanayim mi diye soruyorsunuz da boşanmamanın karşılığı eşiniz ve ailesinden özür dileyip tüm ailenin bakımını üstlenmek. Siz bunu düşünün bakalım. Hem çalışıp ömrü billah eşimin dıdısına mı bakayım yoksa başımın çaresine mi bakayım? Eşiniz bi ailesine iyi bu arada. Sizi gayet ezip geçmiş onu da belirteyim de.

Merhaba kardeşlerim ablalarim öncelikle şunu bilmenizi istiyorum şuan çok yorgunum ve üzgün haldeyim artık çaresizim. Evliliğimi kurtarmak istiyorum ama düzelme şansı hiç yoksa bu şekilde devam edemem. Biraz uzun olursa kusura bakmayın lütfen çaresizim. Eşimle evleneli 2 yıl oldu ama biz evimizi 10 ay önce kurduk farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Evimizi kurduk bir ay sonra ailesi geldi 1 aya yakın kaldı annesi babası kız kardeşi. Tabi bizimle aynı şehirde bekar bir erkek kardeşi olmasına rağmen onda kalmadılar bizde kaldılar arada sırada da o erkek kardeşi de geldi kaldı. Ben çalışıyorum işten eve geliyorum kayınvalide bir yerde yatıyor görümcem(20 yaşında) bir yerde yatıyor ağırıma gidiyordu yemek hazırlamaya çalışıyordum o zamanlar bunu eşime söylesem tartışıyorduk. Sonra beni anladı kendisi annesi babasına yarın şu yemeği yapar mısınız filan dedi. Kayınvalide sürekli hastayım modunda ama gezme tozma olunca herkesten çok gezer bu da benim tuhafıma gidiyor. Neyse bir şekilde atlattık aradan 5 ay geçti bu seferde 30 yaşındaki bekar erkek kardeşi geldi iş başvurusu için ikametgahını da bizim eve aldırdı biz de kaldı bir haftaya yakın. Şöyle bir durum var anlatayım eşim geç geliyor eve gece 11-12 ben 5 te geliyorum bu bekar kardeşi sürekli evde bu durumdan rahatsız oldum eşime söyledim ben rahat edemiyorum duşa filan rahat giremiyorum diye eşim de o senin kardeşin olmaz öyle dedi ve anlayışla karşılamadı benimle kavga etti. Konuşmuyoruz eşimle. Sonra ben kayınvalidemi aradım tatlı dille ben alışkın değilim eşim de geç geliyor diğer bekar abisinde kalabilir filan dedim. Tabi kv de alış bu duruma o senin kardeşin dedi. Neyse böyle ortalık karıştı eşimle kavga ettik sen benim kardeşimi evimde istemedin gönderdin filan boşanalım diyor. Eşim özünde çok iyi ilgili seviyorum eşimi ama böyle ne yapacağımı bilmiyorum sen hata yaptığını bile kabul etmiyorsun diyor. Boşanmalıyım ?
İnan ömrün çürür...

Merhaba kardeşlerim ablalarim öncelikle şunu bilmenizi istiyorum şuan çok yorgunum ve üzgün haldeyim artık çaresizim. Evliliğimi kurtarmak istiyorum ama düzelme şansı hiç yoksa bu şekilde devam edemem. Biraz uzun olursa kusura bakmayın lütfen çaresizim. Eşimle evleneli 2 yıl oldu ama biz evimizi 10 ay önce kurduk farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Evimizi kurduk bir ay sonra ailesi geldi 1 aya yakın kaldı annesi babası kız kardeşi. Tabi bizimle aynı şehirde bekar bir erkek kardeşi olmasına rağmen onda kalmadılar bizde kaldılar arada sırada da o erkek kardeşi de geldi kaldı. Ben çalışıyorum işten eve geliyorum kayınvalide bir yerde yatıyor görümcem(20 yaşında) bir yerde yatıyor ağırıma gidiyordu yemek hazırlamaya çalışıyordum o zamanlar bunu eşime söylesem tartışıyorduk. Sonra beni anladı kendisi annesi babasına yarın şu yemeği yapar mısınız filan dedi. Kayınvalide sürekli hastayım modunda ama gezme tozma olunca herkesten çok gezer bu da benim tuhafıma gidiyor. Neyse bir şekilde atlattık aradan 5 ay geçti bu seferde 30 yaşındaki bekar erkek kardeşi geldi iş başvurusu için ikametgahını da bizim eve aldırdı biz de kaldı bir haftaya yakın. Şöyle bir durum var anlatayım eşim geç geliyor eve gece 11-12 ben 5 te geliyorum bu bekar kardeşi sürekli evde bu durumdan rahatsız oldum eşime söyledim ben rahat edemiyorum duşa filan rahat giremiyorum diye eşim de o senin kardeşin olmaz öyle dedi ve anlayışla karşılamadı benimle kavga etti. Konuşmuyoruz eşimle. Sonra ben kayınvalidemi aradım tatlı dille ben alışkın değilim eşim de geç geliyor diğer bekar abisinde kalabilir filan dedim. Tabi kv de alış bu duruma o senin kardeşin dedi. Neyse böyle ortalık karıştı eşimle kavga ettik sen benim kardeşimi evimde istemedin gönderdin filan boşanalım diyor. Eşim özünde çok iyi ilgili seviyorum eşimi ama böyle ne yapacağımı bilmiyorum sen hata yaptığını bile kabul etmiyorsun diyor. Boşanmalıyım ?
Özünde iyi falan değil kandırmayın kendinizi,evlilikte biz değil ben ve ailem diyen , karısının düşüncelerine saygı duymayan,aynısı kendisine yapılsa asla müsade etmeyecek bir bencil ile evlisiniz.Adamin tek değer verdigi kendi ailesi siz onun gözünde hiç bir seysiniz acı ama gerçek......

Yorumların cogunu saskınlıkla okudum gercekten.Öncelikle eşimin kardeşi benimde kardeşimdir.ki size karşı herhangı bir kusuru olmamış.İşine başlayana kadar biraz idare edebilirdiniz.İkinci olarak k.valıde burdaki en hatalı kişi sürekli manüpülasyon yapmış.Benden size nacizane tavsiye bir evlilik kolay kurulmuyor,emin olun farklı farklı herkes bazen sınavlardan geçiyor.Biraz kendinizi geride tutun,özgüvenli durun,eşiniz size geldiğinde de güzelce konuşun,bizde bi aile olduk artık ailenı elbetse sev say ama bızde bı aıleyız artık vs vs gibi.kvalıdeye asssslaa bişey anlatmayın.Mesafenızı koyun.Düzelirse devam edersenız düzelmezse onzaman ayrılırsınız.Deneyin ki içinizde kalmasın.Umarım en guzelı olur.

Eşiniz bosanalim ailemi istemiyorsun diyor. Özür falan dileme yok. Boşanayim mi diye soruyorsunuz da boşanmamanın karşılığı eşiniz ve ailesinden özür dileyip tüm ailenin bakımını üstlenmek. Siz bunu düşünün bakalım. Hem çalışıp ömrü billah eşimin dıdısına mı bakayım yoksa başımın çaresine mi bakayım? Eşiniz bi ailesine iyi bu arada. Sizi gayet ezip geçmiş onu da belirteyim de.
Kabullenemiyorum yada bağımlıyım eşime kendimi çözemedim. Eşimin ailesine bakma konusunda haklısınız kardeşi işsiz Üni mezunu ama iş bulmak için uğraşmıyor üzerine para da gönderiyoruz. Düşündükçe çıldırıyorum.

Ben sizinle kalan bekar kardeşe de şaşırıyorum abim gece geliyor o saate kadar yengemle napcam ben diye çekinmiyor mesela. Dışarı da çıkmıyormuş. Rahat duş alamazsınız ne bileyim regl zamanı bile rahat edemezdim ben. Her şeyi geçtim insan kendi evinde ayaklarını uzatıp yatmak ister bazen sadece ama evde bir misafir varken pek mümkün olmuyor.
Bunlar yetmezmiş gibi bir de boşanmayla tehdit ediliyorsunuz. Muhtemelen anne oğul konuştular itiraz ederse boşarım de o zaman kabul eder gibisinden. Yani sizden boşanamaz izlenimi almışlar bence.

Yorumların cogunu saskınlıkla okudum gercekten.Öncelikle eşimin kardeşi benimde kardeşimdir.ki size karşı herhangı bir kusuru olmamış.İşine başlayana kadar biraz idare edebilirdiniz.İkinci olarak k.valıde burdaki en hatalı kişi sürekli manüpülasyon yapmış.Benden size nacizane tavsiye bir evlilik kolay kurulmuyor,emin olun farklı farklı herkes bazen sınavlardan geçiyor.Biraz kendinizi geride tutun,özgüvenli durun,eşiniz size geldiğinde de güzelce konuşun,bizde bi aile olduk artık vs vs gibi.kvalıdeye asssslaa bişey anlatmayın.Mesafenızı koyun.Umarım en guzelı olur.
Tabi bir evlilik kolay kurulmuyor ve zor süreçlerden geçtik anlatamadım çok uzun olur diye. Ama bir araya geleli kısa süre olmuşken sürekli aile fertlerinin eve gelip çöreklenmesi ve benden hizmet beklemesi garibime gidiyor ve zorlanıyorum

Yorumların cogunu saskınlıkla okudum gercekten.Öncelikle eşimin kardeşi benimde kardeşimdir.ki size karşı herhangı bir kusuru olmamış.İşine başlayana kadar biraz idare edebilirdiniz.İkinci olarak k.valıde burdaki en hatalı kişi sürekli manüpülasyon yapmış.Benden size nacizane tavsiye bir evlilik kolay kurulmuyor,emin olun farklı farklı herkes bazen sınavlardan geçiyor.Biraz kendinizi geride tutun,özgüvenli durun,eşiniz size geldiğinde de güzelce konuşun,bizde bi aile olduk artık vs vs gibi.kvalıdeye asssslaa bişey anlatmayın.Mesafenızı koyun.Umarım en guzelı olur.
Evet konu sahibinin ciddiye alıp uygulayacağı tek yorum da geldi. Bravo. Kadına semer vurmuşlar. Etinden sütünden faydalanmislar. Sizin yazdiginiza bakın.

Ben olsam boşanma hazırlar(internette örnekleri var) çıktısını alıp önüne koyardım .Öyle olmaz böyle olur diye Siz de bu koca varken o kayni evlat edinir sittin sene bakarsınız üstüne yazın görümce kaynana ohhh misler gibi geçinir gidersiniz.
Böyle anacı adamları nasıl buluyorsunuz hayret,böyle adamla evlenip bu kahrı çekeceğime gider anama bakarım.....

Evet konu sahibinin ciddiye alıp uygulayacağı tek yorum da geldi. Bravo. Kadına semer vurmuşlar. Etinden sütünden faydalanmislar. Sizin yazdiginiza bakın.
Ne alakası var ya.belki adam anlıcak hatasını,yenı evlılıklerde bu aıleler yuzunden o kadar bıten evlılık varkı.yıne aynı devam ederse zaten ayrılır ama yınede denesın yani değişmeyecek bişey yok,Türk aıle yapısının yarısı bu sekılde malesef.Ben kendı fıkrımı belırtıyorum uygular uygulamaz o ona kalmıs

Ben olsam boşanma hazırlar(internette örnekleri var) çıktısını alıp önüne koyardım .Öyle olmaz böyle olur diye Siz de bu koca varken o kayni evlat edinir sittin sene bakarsınız üstüne yazın görümce kaynana ohhh misler gibi geçinir gidersiniz.
Böyle anacı adamları nasıl buluyorsunuz hayret,böyle adamla evlenip bu kahrı çekeceğime gider anama bakarım.....
Evlenmeden önce 2 yılda bir memleketine giden adamlar evlendikten sonra ben annemi babamı özledim diye yılda iki kez gitmek isteyen adamlara dönüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X