- 3 Eylül 2012
- 21.843
- 57.460
- 798
Maşallahınız var
Bugün eve gelir gelmez ortalığı topladım bulaşık mak boşalttım eşimde yemek yaptı o arada
Çamaşırlarım hala balkon da onları da katladım mı baya yol alcam
İnat ettim
Bazen diyorum ki çocuktan dolayı ev böyle, eşim diyor ki çocuktan önce çok farklıydık sankiya gerçekten ben temiz düzenli olan insanlara özeniyorum ama sadece özeniyorum yani. Bazen gaza gelip bir odayı toplayana kadar yatak odasının da nevresimlerini çıkarıp yıkayım diyorum , sonra o nevresimler yıkanırken yenisini takmaya vaktim olmuyor o gün çarşaf sermeden yattığım için ertesi gün yatak pedini makineye atıyorum. O gün yatak pedini geçirmeye üşenip sadece çarşaf seriveriyorum. Sonra o yatak pedi artık haftalarca ortada dolanıyor. Sonuç olarak ben temiz düzenli olmaya çalıştıkça ev başını alıp gidiyor. Çözüm hiç ellememek
Nick entry uyumu şahaneBazen diyorum ki çocuktan dolayı ev böyle, eşim diyor ki çocuktan önce çok farklıydık sankiya gerçekten ben temiz düzenli olan insanlara özeniyorum ama sadece özeniyorum yani. Bazen gaza gelip bir odayı toplayana kadar yatak odasının da nevresimlerini çıkarıp yıkayım diyorum , sonra o nevresimler yıkanırken yenisini takmaya vaktim olmuyor o gün çarşaf sermeden yattığım için ertesi gün yatak pedini makineye atıyorum. O gün yatak pedini geçirmeye üşenip sadece çarşaf seriveriyorum. Sonra o yatak pedi artık haftalarca ortada dolanıyor. Sonuç olarak ben temiz düzenli olmaya çalıştıkça ev başını alıp gidiyor. Çözüm hiç ellememek
Tabi ki
benim yemek bile çok nadir
dün mesele eve 19:30 da geldim
eşim 17:30da evdeydi
2 saat hiçbişi yapmamış
normalde yapar ama dün yapmak istememiş
aç mısın diye sordum. evet dedi. ne yapcaz dedim bu saatten sonra dışardan bişi söyle dedim.
yemek kültürüm zayıf yapacak bişi bulma konusunda çok zorlanıyorum.
tamam bişi yapma dedi atarlandı küstü. kalktı yumurta kırdı yedi.
ben yemicem dedim aç değildim.
1 saat sonra da ben acıktım midem yapıştı, dışardan sipariş verdim bende
oo neymiş ben erkek halimle yemek yapıyorum sen hemen dışardan söylüyosun
Lütfen bana daTabi ki
Bazen diyorum ki çocuktan dolayı ev böyle, eşim diyor ki çocuktan önce çok farklıydık sankiya gerçekten ben temiz düzenli olan insanlara özeniyorum ama sadece özeniyorum yani. Bazen gaza gelip bir odayı toplayana kadar yatak odasının da nevresimlerini çıkarıp yıkayım diyorum , sonra o nevresimler yıkanırken yenisini takmaya vaktim olmuyor o gün çarşaf sermeden yattığım için ertesi gün yatak pedini makineye atıyorum. O gün yatak pedini geçirmeye üşenip sadece çarşaf seriveriyorum. Sonra o yatak pedi artık haftalarca ortada dolanıyor. Sonuç olarak ben temiz düzenli olmaya çalıştıkça ev başını alıp gidiyor. Çözüm hiç ellememek
Böyle koca düşman başına. Sana da kırsa bir yumurta eline mi yapışacakmış adamın? Ben erkeğim yaparsam da kendime kadar yaparım kısmına acayip uyuz oluyorum.benim yemek bile çok nadir
dün mesele eve 19:30 da geldim
eşim 17:30da evdeydi
2 saat hiçbişi yapmamış
normalde yapar ama dün yapmak istememiş
aç mısın diye sordum. evet dedi. ne yapcaz dedim bu saatten sonra dışardan bişi söyle dedim.
yemek kültürüm zayıf yapacak bişi bulma konusunda çok zorlanıyorum.
tamam bişi yapma dedi atarlandı küstü. kalktı yumurta kırdı yedi.
ben yemicem dedim aç değildim.
1 saat sonra da ben acıktım midem yapıştı, dışardan sipariş verdim bende
oo neymiş ben erkek halimle yemek yapıyorum sen hemen dışardan söylüyosun
Teşekkür ederimNick ine bayılıyorum öncelikle
Ama içim şişti nasıl dayanıyorsun ya
Her hafta yarim gun biri geliyor temizligeGünaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyordağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi günleri genel temizlik yapıyorum.
çamaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
düzenden ölüyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?