- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Bir bebeğim var hamileyim ve birkaç zamandır çalışıyorum işi bırakıp geri döndüm falan ama bundan önce de farklı değildi. Belki böyle yazınca düzenliyim gibi düşünülür imajı vermek istedim amaa değilim. Eşim her zaman düzenli ve yardımcıdır ama bizim evi genel anlamda pislik götürür. Çünkü bende rahatım mesela şuan tezgahta akşamdan kalma yemek tabaka kaşık vs var oturma odasında bir sürü oyuncak hatta antrese hatta çocuk odasında da öyle yatak odasının yerleri çamaşır çamaşır odasının her yeri yerler kirli çamaşır yerler tüy pislik derken uzar gider de ben soğudum kendimden evden falan yazınca şimdi ben oturmuş kk da soru cevaplıyor pislik anlatıyorum yanş rahatım takmıyorum hatta gezmeye gittim geldim kızımla o derece takmıyorum gezmeye vaktim var ama eve vaktim yok. Eşim her akşam eve geldiğinde de durum şu ev'' biraz dağılmış sanki birazda pis hatta bir şey diyim mi geçen gün dolapta aradığımı da bulamadım birqz bir şeyler mi yapsan eve''' ve benim cevabım seni rahatsız eden ne varsa rahatsız olmayacağın givbi düzenle kaldır ben sorun etmem''' en güzeli bu bence bu evin durumu normal sen sorun ediyorsun hatta bana göre kimsenin evi temiz değil