Temizlik ve düzeni seviyorum. Ama bazen öyle oluyor ki bir bardak kaldırasım gelmiyor.
Öyle olunca da ev işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor, sonra gene ben yapacağım için daha da zorlanıyorum.
Bel fıtığı ve bel kireçlemesi var bende de.
Hepsi üst üste gelince daha çok yorulup daha fazla ağrı çekiyorum o sebepten dolayı biriktirmemeye çalışıyorum hiç bir işimi.
Kendimi motive etmek adına yazıyorum ben.
Ajandam var. Her gün ne iş yapacaksam küçük küçük not alıyorum ve emin ol insanı motive edip gaza getiriyor.
Bir de mutlaka sen de olsa eşinde olsa aldığınızı geri yerine koyun. Koymadıkça dağınıklık alıp başını gidiyor.
Hem ne mutlu ki eşinde yardımcı oluyormuş.
İşin üstesinden gelebilirsin bence :)
4justice
Kesinlikle katılıyorum böyle diyince zaten cinler tepeme çıkıyor yapacağım varsa da yapmak istemiyorum
Canim inan hafta ici aksamlar kucuk is falan yapilmiyor, yemek sonrasinda bulasik yetiyor insana zatem yorgun geliyorsun tek istedign cay icmek onun disinda hafta ici aksam ben de hic birsey yapamiyorumÇalışmıyorum ama siz yapmak istemedikçe birilerin planına uyulacagını da düşünmüyorum.
İş sizin yapmak istemenizle degişir.
Ben olsam çamaşırı toplar tv karşısında hemen katlarım
Yemekleri biraz fazla yapar kavanozlara koyup saklardım.
Bununla ilgili video anlatımları çok.
Evi silip süpürmeyi h.sonuna bırakır ama küçük işleri de akşamları yapıp işi hafifletirdim.
Planlarınıza uyan eşiniz destek olunca daha çabuk biter
Bence hiç kendini yorma imkanın varsa al yardımcı biriniYaaaa teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için
Açıkçası ben çoğu kişi benim gibidir diyodum veya öyle umuyodum
Çeki düzen verme zamanı gelmiş
bebeğim olana kadar çok düzenliydim çalıştığım zamanlarda dahi öyleydi ama bebekten sonra ben başka biri oldum o kadar yoruyorki bırak ev düzenlemek yemek, yapmak totomun üstüne oturamiyorm yemek yiyemiyorm oturup doğru düzgün bebeğim çok küçük siz hep böyle iseniz kocanz ya kendi yapack ya yardımcı tutacak valla bebek olunca hic birşeyi istesenzde yapamayacksnz yemek yapmayi bile özledim ben
Ohh içim rahatladı tek değilmişimCanim inan hafta ici aksamlar kucuk is falan yapilmiyor, yemek sonrasinda bulasik yetiyor insana zatem yorgun geliyorsun tek istedign cay icmek onun disinda hafta ici aksam ben de hic birsey yapamiyorum
annem hep bana derdi kızım akşam evi bir dolaş yapılacak bişey var mı ? seni bu dağınıkla kim alır derdiOhh içim rahatladı tek değilmişim
Allah güç versin enerji versin biraz da istek versin inşallah
O zaman muhakkak yardımcı tutmalisnz bebeğe de bakabilecek ya da çocuk yapmamakta bı seçenek.İşte hep diyorum daha kendime bakamıyorum bebeğe nasıl bakcam
Ama gercekten oyle sizin isiniz masa basiymis ama yine de cok yorulursunuz benm isim birde ayakta hep aksama kadar oglen yemegimi zor yiyorum 10 bin adima yaklasiyorum is yerinde ama benim esim hic bir laf etmez aksine kendisi de duzenli ve titizdr ama halden anlayan bir insan oldugundan is yorgunlugu nedir bilir ya beraber yapariz ya kendisi yapar veya o gun cok yorulmamissam ben yaparim, bazen asiri yprgun olurum gpzume batar askim ne olur yap derim o da yorgunsa bosver kalsin ne olacak ki der ve evi b*k gotururOhh içim rahatladı tek değilmişim
Allah güç versin enerji versin biraz da istek versin inşallah
Banada özelden yazarmisinizbuarada benmde instada var ama burdan hesap adı verilir miki ?
Sus sus o konuya hiç girmeKız sen nevresim çarşaf filan da degismezsin bu rahatlıkla
Haklıyken haksız duruma düşmede üstüme yoktur şuan o durumdayız bu sebeple konuşmuyoruz resmensizi tek bir konuda hatalı gördüm bu konuda kavga çıkartmanız.
şahsi fikrim hafta içi az biraz etrafı düzenlemeniz ve bu esnada canım sen de şunları getirir misin vs diyerek eşinizden de yardım istemeniz.
Sayfama beklerim, dertlere çareHahaha negohatun derdime bi çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?