Eşim Dağınık Olduğumu Söylüyor. Çalışan Kadınlar Nasıl Düzen Sağlıyorsunuz ?

Yaaaa teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için
Açıkçası ben çoğu kişi benim gibidir diyodum veya öyle umuyodum
Çeki düzen verme zamanı gelmiş

üşengeçlikte var sanırım biraz sizde..
ama yine de çok şanslısınız eşiniz en azndan az da olsa yardım ediyor yardım etmeyenler var bi de..
içten gelen bi durum bu yapacak bir şey yok ama birbirinizin anneleri değilsinz kimse kimsenn arkasnı toplamak zorunda değil . o yapıyor ise sizde zorlamalısınz kendnızı.
durumu eğlenceli hale getırın sizde..
bakın yukarıda okudum çamasırları tv izlerken katlıyorum sizde yapın..
fazladan yemek yapıp buzluğa kaldırın.. köfte yapın kaldırın aksam geldiğinzde pişirin..
İnsann kendi evinin duzenını kendisi kurması kadar guzel bişiy yok bence..

Kesinlikle katılıyorum böyle diyince zaten cinler tepeme çıkıyor yapacağım varsa da yapmak istemiyorum

Aynı şeyi eşim evlendiğimizde söylüyordu. Bak sana yardım ediyorum gibisinden. Bir gün döndüm baktım, aşkım ne yapıyorsak evimize yapıyoruz. Bana yapmıyorsun dedim. Kaldı öyle :)
O son oldu.

Canim inan hafta ici aksamlar kucuk is falan yapilmiyor, yemek sonrasinda bulasik yetiyor insana zatem yorgun geliyorsun tek istedign cay icmek onun disinda hafta ici aksam ben de hic birsey yapamiyorum

bebeğim olana kadar çok düzenliydim çalıştığım zamanlarda dahi öyleydi ama bebekten sonra ben başka biri oldum o kadar yoruyorki bırak ev düzenlemek yemek, yapmak totomun üstüne oturamiyorm yemek yiyemiyorm oturup doğru düzgün bebeğim çok küçük siz hep böyle iseniz kocanz ya kendi yapack ya yardımcı tutacak valla bebek olunca hic birşeyi istesenzde yapamayacksnz yemek yapmayi bile özledim ben

Yaaaa teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için
Açıkçası ben çoğu kişi benim gibidir diyodum veya öyle umuyodum
Çeki düzen verme zamanı gelmiş
Bence hiç kendini yorma imkanın varsa al yardımcı birini
Zamanla düzenini oturtunca yardimci almayi bırakırsın

İşte hep diyorum daha kendime bakamıyorum bebeğe nasıl bakcam

Canim inan hafta ici aksamlar kucuk is falan yapilmiyor, yemek sonrasinda bulasik yetiyor insana zatem yorgun geliyorsun tek istedign cay icmek onun disinda hafta ici aksam ben de hic birsey yapamiyorum
Ohh içim rahatladı tek değilmişim
Allah güç versin enerji versin biraz da istek versin inşallah

annem hep bana derdi kızım akşam evi bir dolaş yapılacak bişey var mı ? seni bu dağınıkla kim alır derdi
yemek yapmasını bile bilmiyordum ama sıkıya gelince hayat öğretiyor :)

Ama gercekten oyle sizin isiniz masa basiymis ama yine de cok yorulursunuz benm isim birde ayakta hep aksama kadar oglen yemegimi zor yiyorum 10 bin adima yaklasiyorum is yerinde ama benim esim hic bir laf etmez aksine kendisi de duzenli ve titizdr ama halden anlayan bir insan oldugundan is yorgunlugu nedir bilir ya beraber yapariz ya kendisi yapar veya o gun cok yorulmamissam ben yaparim, bazen asiri yprgun olurum gpzume batar askim ne olur yap derim o da yorgunsa bosver kalsin ne olacak ki der ve evi b*k goturur simdi birde bebegim var inan isten geliyorum onunla oyun oynuyorum karnini doyur banyosunu yaptir uyut derken bir bakiyorum en az 8 olmus ondan sinra yemek bile yiyesim gelmiyor

Sanırım üşengeçsiniz.Düzen temizlikten de önemli bana göre.Ne kadar temizlersen temizle o ev dağınık olursa o ev temizlenmemiş gibi durur.

sizi tek bir konuda hatalı gördüm bu konuda kavga çıkartmanız.
şahsi fikrim hafta içi az biraz etrafı düzenlemeniz ve bu esnada canım sen de şunları getirir misin vs diyerek eşinizden de yardım istemeniz.

sizi tek bir konuda hatalı gördüm bu konuda kavga çıkartmanız.
şahsi fikrim hafta içi az biraz etrafı düzenlemeniz ve bu esnada canım sen de şunları getirir misin vs diyerek eşinizden de yardım istemeniz.
Haklıyken haksız duruma düşmede üstüme yoktur şuan o durumdayız bu sebeple konuşmuyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…