- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
Benim konumun altına hep ''eşim çok dağınık'' diye başlıklar çıkıyor bu işte bi terslik var
karsi tarafi dinlemek isteyenler icin
ben o konulari hep benim esim yazmis gibi okuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim konumun altına hep ''eşim çok dağınık'' diye başlıklar çıkıyor bu işte bi terslik var
Haklıyken haksız duruma düşmede üstüme yoktur şuan o durumdayız bu sebeple konuşmuyoruz resmen
Çocuk olmadan önce evim gayet derli topluydu.Çünkü aldığımı aldığım yere koyarım.Haftaiçi annem bizimle kalıyor,annem temizdir ama aldığını aldığı yere koyma gibi bir durumu yoktur o yüzden dağınıklık oluyor.Eve gidincede çocugumu zaten gün içinde 2 saat görüyorum deyip çocukla ilgileniyorum sonra kendime vakit ayırıyorum.Haftaiçi bişey yapmıyorumteşekkürler cevaplarınız için, ben ev kadını olamıyorum sanırım bilmiyorum
çünkü dediğiniz şeyler benim içimden asla gelmiyor yapmak istemiyorum
belki yarım saatimi alacak şeyler aksine elim çok hızlıdır herkes de böyle söyler ama gelin görün ki eve gittiğim gibi yatışa geçiyorum
Günaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyor dağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi günleri genel temizlik yapıyorum.
çamaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
düzenden ölüyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?
Teşekkürler yorumunuz için siz çalışıyor musunuz ?Bence siz çalışma bahanesinin arkasına saklanıyorsunuz. Koca insanların hala arkasını annesinin toplamasının zararlarını gördük resmen bu konuda. Sizin attığınız ceketin günlerce orda durması ve rahatsız olmamanız sorun zaten bunun çalışıyor olmakla hiç ilgisi yok, dağınık ve üşengeç olmakla ilgisi var. Eşinizi haklı buldum. Çamaşırın gümlerle asılı durması beni de rahatsız eder, gören toplamalı ama sürekli bu gören ve toplayan taraf eşinizse artık bıkmıştır.
Çocuklu durum çok daha farklı tabiÇocuk olmadan önce evim gayet derli topluydu.Çünkü aldığımı aldığım yere koyarım.Haftaiçi annem bizimle kalıyor,annem temizdir ama aldığını aldığı yere koyma gibi bir durumu yoktur o yüzden dağınıklık oluyor.Eve gidincede çocugumu zaten gün içinde 2 saat görüyorum deyip çocukla ilgileniyorum sonra kendime vakit ayırıyorum.Haftaiçi bişey yapmıyorum
Evde misafir olmadığı için eşinize karşı rahatsınız.
Evinize misafir gelse mesela cat kapı
Ceket bir yerde bulaşıklar yığılı ev kırık içinde
Yatak bozumu rahat eder misiniz...
Yok edemezsiniz bence.
Şimdi bn3im küçük bir oğlum var.
O dağıtır ben toplarım
Ben toplarım ardından o dağıtır.
Çok zorlu....
Uyandım
Yatak örtüsünü t9pladim.
Oğlanın dökümlerini esimin kirpilerini kaldırdım.
Banyo dağınıksa topladım
Mutfağa geçtim kahvaltı. Bulaşık sonra salon daki örtüleri düzelttim
Fazlalıkları yerine koydum.
Süpürge
Töz
Ve her silme
Bu kadar.
2 kısmın dağınıklığı çabuk toplanır çocukla bitmiyor dağınıklık.
Ben bittim
Evet çalışıyorumTeşekkürler yorumunuz için siz çalışıyor musunuz ?
Cat kapi yapabilecek ya da gelmeden 10 dk once arıcak insanlar olsun o zaman hayatınızdaEn büyük korkum çat kapı misafir
Bu beni tetikleyebilir kızlar çıkın çıkın gelin bana baskın yapın
mesela çamaşırın asılı durması rahatsız ediyor denmiş de beni ya da konu sahibini rahatsız etmiyor
neden titiz olmak hatta fazlaca tertipli düzenli olmak "onun da huyu böyle" diye kabul görürken bizimki kabul görmüyor
örneğin o çamaşırlıktaki çamaşır beni yıllardır hiççç rahatsız etmedi yaşım 40
ya da bulaşık makinasındaki temiz bulaşık
çevremde çok kişi var ay makina bitti boşaltmam lazım deyip çayını kahvesini bırakıp mutfağa giden
neden çamaşır olsa anlarım kırışır da bulaşık kalsa ne olur
ya da yemek bitti bırakıyorum masada üç saat sonra canım isterse topluyorum 10 dakika
neden kendime işkence edeyim hemen toplayayım diye
mesela örnekler var kalktım yatağı topladım diye
ben yukarıya kendi günümü yazdım yatak toplamak pijama katlamak yok
hiç yapmadım, yapmam
oğlum da yapmıyor
yarınlarda gelin oğluma derse sen de topla hep ben topluyorum diye bırak dağınık kalsın annem 60 yıldır toplamadı bir sorun yok diyecek
yatak toplamaya ayıracağım vakitte burada takılıyorum mesela en basiti
her gün o yatağı toplasam ne olur zaten sabah evden çıkan da benim akşam giren de
misafir gelirse vs deniyor da misafire ne benim yatağımdan
aaa ne kadar da ben rutinim hafta içi sadece yemek olayı olur haftasonu temizlik yaparım ama çalışan biri olarak gerçekten zorGünaydın KK
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyor dağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?
size milyonlarca kalp gönderiyorum beni benden daha iyi ifade ettiniz
üşengeçlik falan denildi olabilir yorumlara saygım var ama sorun şurda
beni rahatsız etmiyor, edipte kaldırmasam belki doğru ama ne olacak ki yani o çamaşırlar orda 1 hafta dursa ne olacak zaten cumartesi toplanacak
aaa ne kadar da ben rutinim hafta içi sadece yemek olayı olur haftasonu temizlik yaparım ama çalışan biri olarak gerçekten zor
Bana da yazar mısınız ?Sayfama beklerim, dertlere çare
Tabi kiBana da yazar mısınız ?
Günaydın KK
genel olarak böyle.
önerileriniz var mı ?