İnstagramdaki temizlik ve düzen hesaplarını takip ediyorum onlardan ilham alıyorum
canm bende çalışıyorum ama bu bence kendi yapımızla alakalı ben çamaşırları tv karşısnda otururken toplarım hatta ütümü bile öyle yaparım genelde hafta içi çamaşıra haftasonu bigünü temzliğe ayırırım...yemkleride sulu yemk yaptıgım zaman 2-3 sefer yemelk yapıyorum haftaiçini öle geçiştriyorz haftasonu zaten ya dışrda ya pratk şeyler yeniyo...
ama bence sana tavsiyem akşamları hafif olan işlerni yavas yavas yap...haftasonuna temzliğini bırak çpok daha rahat oluyo..hem haftasonu temzlk yaparken çamaşır as et askılık ortada derdn olmuyo şahsen beni o görüntü rahatsız ediyo...
Yardımcı tutun bence en iyisi. Anlattıklarınızdan ben de rahatsız olurdum.
Ayşe teyze h..t etmiş yanındaA ha ha Ace reklamında ki Ayşe teyzeye döndüm
2 yıldır evliyim ilk günden beri çalışıyorum saatlerim 8-5 haftasonlarım tatil eve girince üzerimi değiştirip direkt hepsini sepete atıyorum çıkardığım yerde bırakmıyorum yemek yapmadan çamaşır mak. Çalıştırırım ki yemekle uğraşırken bitsin diye bitince de bekletmeden sererim. Mutfağa 6 girip en gec 7 buçukta hazır etmeye çalışırım bakliyat gibi yemekleri 2 günlük yaparım ki ertesi gün hazır olsun diye bulaşık mak. 2 güne 1 çalışır çamaşır mak haftada 2 kez temizlik cuma akşamları yapıyorum ütü haftada 1.. haftasonum bana kalsın tamamen gezmeye odaklanıyorum çünkü. Çocuk yok olursa ne yaparım bilmiyorumGünaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyordağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi günleri genel temizlik yapıyorum.
çamaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
düzenden ölüyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?
Kızı ben dışarıda çalışmıyorum ama ben de senin gibiyim. Dağıtırım dağıtırım en son bir fenalık gelir toptan hallederim
Neyse seni @Negohatun a havale ediyorum. O seni harika bir temizlik neferi yapacaktır.
A ha ha Ace reklamında ki Ayşe teyzeye döndüm
Maşallah size2 yıldır evliyim ilk günden beri çalışıyorum saatlerim 8-5 haftasonlarım tatil eve girince üzerimi değiştirip direkt hepsini sepete atıyorum çıkardığım yerde bırakmıyorum yemek yapmadan çamaşır mak. Çalıştırırım ki yemekle uğraşırken bitsin diye bitince de bekletmeden sererim. Mutfağa 6 girip en gec 7 buçukta hazır etmeye çalışırım bakliyat gibi yemekleri 2 günlük yaparım ki ertesi gün hazır olsun diye bulaşık mak. 2 güne 1 çalışır çamaşır mak haftada 2 kez temizlik cuma akşamları yapıyorum ütü haftada 1.. haftasonum bana kalsın tamamen gezmeye odaklanıyorum çünkü. Çocuk yok olursa ne yaparım bilmiyorum
Utandım vallahi
buarada benmde instada var ama burdan hesap adı verilir miki ?Ayy onlar hakkaten şahane nasıl gazlıyo insanları bende bakarım sonra derim ki böyle yeni yapılı evim yok ne kdar uğraşsam da böyle güzel olmaz en iyisi mi boşver
Aslında haklısınız mutfak falan dağılmayınca haftasonu temizlik o kadar kolay oluyo ki gözümde de büyümüyo.
Ha gayret bu akşam başlıcam temizlige
Gelecekteki kızımı görüyorum benim kızım da böyleeeeGünaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyordağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi günleri genel temizlik yapıyorum.
çamaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
düzenden ölüyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?
Özelden yazın zevkle takip ederimbuarada benmde instada var ama burdan hesap adı verilir miki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?