Her gun 10 dk ayirip evi topluyorum. Ama inanin icimden gelmiyor fakat duzen ve temizligi seviyorim. Hala aman aman duzenli degilim ama temizlige takintiliyim. Her yeri ova silerim ama camasir katlamak dunyanin en zor isidirher gun biraz vakit ayirinca ev yasanabilir oluyor aksi halde multeci kampi gibi her kiyafet herbyerde oluyor.
tek tek okuyorum mesajlarınızı teşekkür ederim
kadın tut diyen de var değerleri fikirlerini veren de
önce bi kendim deniyim diyorum günde en az yarım saat ayırarak ilerlemeye çalışcam
olmadı bi yardımcı tutcam gibi gözüküyor
Evet evet dinleniyorum akşam saat 9 a kadar yapabilecek herşeyi yapıyorum sonra bi çay koyuyorum günün yorgunluğunu atlatıyorum yatmam ise 12 buçuk olduğu için eşimle de vakit geçiriyoruz ama eşimin hakkını yiyemem bana yardımcı olur sağolsun. Çocuk olursa nasıl yetişirim hiç bilmiyorumMaşallah size
Peki dinlendiğinizi hissediyo musunuz
Gününüz yetiyor mu
Ya gerçekten bu tür şeyler insanın içinden gelmesi lazım .. Zorla sonradan olmuyor..Gerçi ruh haline görede değişim gösterebiliyor ben mesela aldığımı hemen yerine kaldırınca çok rahat ediyorum diğer türlü saldığımda
“her yer her yerde” oluyor :)) ipin ucunu kaçırınca yapmak hiç içimden gelmiyor daha bi zor oluyor..Bu durumu en aza indirgemek için şey düşünün ceketinizi illaki kaldıracaksınız o yüzden koltuk üzerlerinde sürünmesin mesela..Bunu düşünün önünde sonunda onu ben kaldırcam yani bundan kaçış yok :))
Benim de çalışma saatlerim sizle aynı.sadece pzar günüm boş. Onda da mutlaka bir yerlere gitmemiz gerekiyor.eşim dağınık olmasa ev toparlı olur,haftada 1 temizlik de yeter.ben hergün is yapmıyorum.mesela bir gün tuvalet banyo temizlerim,bir gün çamaşırları.mutfak her gün toparlıyorum sadece.o da gece uyursam sabah yarım saat daha erken uyanıp o zaman hallediyorum.tam temiz olmasa da düzen oluşturmaya çalışıyorum
ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
Kesinlikle katılıyorum böyle diyince zaten cinler tepeme çıkıyor yapacağım varsa da yapmak istemiyorumBizim toplulumuzun şu söz aslında tamamen özeti.
Ben erkek olarak sorumluluk alıyorum derken?
Ev, ikinizin de evi. Ne yapıyorsanız evinize yapıyorsunuz.
O, size yardım etmiyor, kendi evi için yapıyor.
Bunu söyleyin eşinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?