Eşim Çok Zayıf Benim Yanımda

digdemmali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
Slm Benim eşin 54 kilo bende 59 kiloyum, gayet güzel yemek yiyor hatta kendisine bakıyor ancak boyu da benden uzun olduğu için yan yana geldimizde nokta ve virgül .! gibi oluyoruz, acaba denenmiş kilo aldıran bişeyler var mı? tabi bu arada benim içinde kilo verdiren bişeyler :):) varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim :):)

bi erkekte 54 kiloyu düsünmek bile istemiyorum :44:bence bir dr ye gidip gözüksün canim iyiyo ama kilo almiyo demissin belki troid ile ilgili bir sorun olabilir yada baska bi rahatsizlim onun harici bol bol hamur isi yap yesin börek cörek falan yani kilo vermesi gereken birinin yaptiklarinin tam tersini yapsin gec saatte yesin bide pekmez iyi gelir diye biliyorum hergün bir iki kasik yesin bide ari poleni alsin hergün valla benden bu kadar insallah sismanlar kocaniz. Allahim bu ne adaletsiz dünya yaaa ben vermek istedikce aliyorum bazilari kilo alsin diye neler yapiyo:44:ben paylasmayi severim benden al olmayanlara veeeeeeeer

benim erkek arkadaşım 50 kilo bile yok boyumuz hemen hemen aynı ve ben de diyet yapıyorum ama o çok çok zayıf (

Eşiniz için aktardan arı poleni alın,bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı polen ve arzuya göre şeker ilave edip eriterek sabah aç karna içsin.Kilo aldırdığı gibi yorgunluk ve strese de iyi gelir,denenmiş ve sonuç alınmıştır :)

eşin spor salonuna gitse biraz irileşir ama kas olayını cok abartmasın. ikinizde saglıklıysanız kiloyu takmayın sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…