- Konu Sahibi anaksunamoon
neden böyle bi konu açma gereği hissettiniz ki?CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi öncelikle bakım şartvereliniortak baksana bakım yapan ay parçası oluokaydirigubbakcemile3Hey gidi hey, evlendiğimde çok yağuşuhluydu da 10 senede çökerttim herifi,mafoldumben
Cilt bakımı yaptırmadığından olabülürmü acep![]()
yakuşuklular diyarı orasıkaydirigubbakcemile3bric dünyası ne kıı orta dünya gibi bişey mi?:roflol:
neden böyle bi konu açma gereği hissettiniz ki?CADIARZU
konu 15b sayfa olmuşbileemm akannehir
bi de şu dunya guselini çok merak ettim ben resmini koysanda bizde görsek puan veririz beğenimize göree sende yuksek puanlarada mutlu olursun kanımcaa laelaelaelaelae
Hey gidi hey, evlendiğimde çok yağuşuhluydu da 10 senede çökerttim herifi,mafoldumben
Cilt bakımı yaptırmadığından olabülürmü acep![]()
delimisin sen nazarmı değdircen ay parçası gibin adama :dilcikar:
değmez kızz nazar boncuku takarık![]()
bence nazar boncukları bile etkilemez, düşün yani buralara yazılacak kadar yakışıklı adam öle böle değil yaniakannehir kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
bence buralara yazmak az kalır ozaman sen onun aadına bi site kurr :lepi:
onu ben yapacm benimki daha yakışıklı :1ninca:
tosun gibi maşallah, iri kıyım, kaynak maskesiyle bakıo bakanlar gözleri kamaşıo :1closedeyes::dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ayy bu kadar yakışıklıyı görmek içinn sitenin ilk uyesi ben olam barii laelaelaelaelae
bi topik vardı kocam çok tipsiz.bayanlar kocama hiç bakmıyor çok tipsiz bir kocam var.bayanlar tarafından ilgi çekmemesi beni çok üzüyor.diye konu açmıştı bi arkadaş.
bu arkadaşta sanırım diğer arkadaşın açtığı konuya itafen böyle bir konu açmış ...:roflol::roflol:bazen biz kadınlar neden saçma bir komik oluyoruz(daha doğrusu neden saçmalıyoruz)sositososito
heytttttttttttttttttt
varmi arttiran
odumu artdiran kocam yagusuklu diye :)
yaf anneme söliim de kadın yüzyıllık uykusundan uyansın. kimse babama bakmiii benim mafoldumben
ben de ona ağlıyom zati mafoldumbentopiği açan arkadaşın kocası dururken senin bubana nie baksunlarr:1closedeyes: