- Konu Sahibi anaksunamoon
-
ama olmamış arkadaşlarlmaz: konuyu dağıtıp geyiğe çevirmişsiniz...
konumuz topik sahibinin kocasının yakışıklığı
bu mühim konuyu bölmeyelim ama:mymeka:
sabah sabah çok güldüm ya:roflol:
çok sağolunopuyorumnanaktan
ankete cevabim
bilmem hic dikkat etmedimfisfisfis
hatta alici gozuyle hic bakmadimCADIARZU
sabah kalksinda gozunun icine bakicam nasil biseymiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerci sabahta gozu sis olur yine anlamam :)
-tatlicadiarzu-kiz benimkide dislerini fircalamadigi halde o sapsari disleriyle bir güldümü günes aciyo resmen-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-cok yagusuklu yaffffffffff-tatlicadiarzu-
cevap
e) allah belanı vere heruf resil ettin beni kk ya azcık yakuşuklu olaydın kör olasıca .
:lepi: :lepi: :lepi:
aman gacılar bırakın bu işlerı bılınen gerceklere dayanarak sölüyorum...
kirpiye yawrısı pamık
kargaya yawrısı şahan
karılara kocaları şahane mucızevi yakuşıklı gelir..
çenenizi yormayın ben şimdı size yenı bır konu acoıyorum bu gurubu olduğu gibin beklırem...
ne açıon anacım başlık ne??
şimdiden sölim kocası çirkin olanlarla aynı topikte yeralmam karizmamız sarsılır kocişimle:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
ay artık alıntı yapamıyorum hanginisi yapcamı bilemedim kopuşlardayım ...
:sm_cool: :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktanilac gibi geldin bana sabah sabah ya süpersinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
üzülme yağmurum benimkide pek yakışıklı sayılmazkaydirigubbakcemile3hahahahhahah hahahah
benim kocam çirkinnn :dilcikar:
:jeyyar:zati koca bahane sohpet sahane gülüm:jeyyar:
:hooray:yasasin yagusuklu kocalarimiz:hooray:
canım senin kocan bizi aşar ozaman ..
senin kocanı yahuşuklu koca hakem heyet kuruluna yollayak ancak onlar bilir..turkbayragi
gecen gun dedim sakayla karisik gel sanada agda yapayim bacaklarinananiknanikbana dedi agdada neymis host host erkek didiyin killi olur lülülülülülü
aman bana ne demi cirkin maymun iste kandirdi bizide:dilcikar:dua etsin ben guzelim yoksa bu evlilik iki cirkinle yurumezdiŞeniz
cevap
e) allah belanı vere heruf resil ettin beni kk ya azcık yakuşuklu olaydın kör olasıca .
:lepi: :lepi: :lepi:
gecen gun dedim sakayla karisik gel sanada agda yapayim bacaklarinananiknanikbana dedi agdada neymis host host erkek didiyin killi olur lülülülülülü
aman bana ne demi cirkin maymun iste kandirdi bizide:dilcikar:dua etsin ben guzelim yoksa bu evlilik iki cirkinle yurumezdiŞeniz
ben yatıyom kızlar..
balkondan çamaşır ipini söktüm..
kocamın beline ve kendi belime bağladım
nolur nolmaz.
burda okadar yahuşklu oldunu vurguladım...
gelir biri alıp götürür..
ben tedbiri elden bırakmam....sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:ay koptum yaaa:roflol:
Bugün iyice dikkatli dikkatli baktım.Birde berbere gidip cilt bakımı yaptırmış.Offf çok yakışıklı olmuş.Onu ilk gördüğümde de.Çok yakışıklısın bee diye iç geçirmiştim :) Onu çok seviyorum.Allah'ım huzurumuzu bozmasın.Kadınların zaman zaman ona çok dikkatli baktıklarını farkediyorum.Bu durum çok hoşuma gidiyor :) O benim bitanem.:lepi:
benımkıne butun brıc dunyası hasta be-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?