-
- Konu Sahibi Kara_melek1
Haklısın.sonradan okuyunca savunduğuma pişman oldum.kadınların da derdi var işte moraller bozuk olunca sinir basıyor.Ban yemeseydi sana da kahrol düşman al sana bombe derdi.
Bana da yüzsüz dedi çünküüstelik sadece paragrafsız ve karmaşık yazdığını imâ ettiğim için. Ha bu arada kendisini Zeki Müren sanıyor. Bu da son bilgi
Bir evlilikle bütün evlilikler anlaşılabiliyor mu yani?Siz evli olmadığınız için anlayamazsınız
Tecrübeniz ve bilginiz olmadığı konular hakkında bukadar kafa yormayın bence
arkadaş sizin profil resminden korktu mu ne hemen bişiler dedi kaçtı :)Ban yemeseydi sana da kahrol düşman al sana bombe derdi.
Bana da yüzsüz dedi çünküüstelik sadece paragrafsız ve karmaşık yazdığını imâ ettiğim için. Ha bu arada kendisini Zeki Müren sanıyor. Bu da son bilgi
Haklısın.sonradan okuyunca savunduğuma pişman oldum.kadınların da derdi var işte moraller bozuk olunca sinir basıyor.
arkadaş sizin profil resminden korktu mu ne hemen bişiler dedi kaçtı :)
profil resmi erkek olanlara da beyefendi demiş :)Heee bende diyorum ondan yüzsüz dedi banakendi resmim sandı zaar
profil resmi erkek olanlara da beyefendi demiş :)
Hakkaten senin tamnolarak derdin ne acaba erkek misin kadın mısın senin bu forumdaki olayın ne tam olarak?Dünden beri kovan kovana. Dokuzuncu köy olmadı daha
Belki tespitlerinizde haklısınızdır ama bunun yorumlarını beğenenleri anlamıyorum asıl. Belki boşanmış aldaltılmış mutsuz depresif tipler bunlar. Bi adamdan ayrılmaya bu hale gelip burda kadınlara carlamaları da trajik. Hayır olmadı boşarız adamları da ona buna çemkirmeyiz sonrasında da. Bunun gibilerdeki öfke kompleks ne böyle garip iş.Aynen erkek gibi bir uye bence de...Erkek kadar acimasiz yorumlari her konuda..Belki de erkektir...Baska uyuyle karistirip ona gore laf sokuyor sonra da karistirmisim ne var bunda diye devam ediyor, kontrolsuz uremissiniz diyor ama ne derse desin banlanmiyor onun delirttigi kisiler tabi laf soyluyorlar ve banlaniyorlar...herkesin secerisini cikarir arkadas dibine kadar gomer hemcinslerini bosver...kadinsa tabi
Belki ailesi ile görüşmek için sizi harcıyor olabilir mi ? Sizin sinirlerinizi yıpratarak sizin ayrılmanızı isteyebilir. Ama eşiniz çok saygısız. Seven insan Kesinlikle böyle olmaz. İsteklerine cevap vermeyin. Gerçekten seviyorsa kendini düzeltir. İşi kavgaya, dövüşe götürürse niyeti bozuk demektirEvet çok doğru söyledin arkadaşım, ailesi görüşmüyor eşim istedi görüşmek ama aile istemiyor yani samimiyet yok şuan için ilerisini tabiki bilemem ama dediğim gbı bünyem değil ama kafam çok yoruldu buraya yazmak yine içimi rahatlattı bir nebze dertleşmek