Eşim çok mu anlayışsız sorun bende mi?

birmelegimolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
166
62
6 aylık bebeğim var evden calisiyorum isim cok yogun cok stresli calisirken bebeğime kendim bakiyorum isbasi 9da bebeğim 5-6 dedin mi ayakta üstelik geceleri uyumuyorum 4gibi daliyorum, onun disinda ev işlerinin saymak bile istemiyorum bebgim cok kücük cok hareketli oyun istiyor ilgi bekliyor sinirden bazen ona kiziyorum 6 da kalkıp gece 3,4 gibi uyyyorum bütün günüm iş ve bebek sonra 18 gibi isim bitiyor yemek yap kur topla yika derken saat 8/9 oluyor sonra gündüz yapamadigim işleri yapiyorum banyo yika kirlileri at makineyi boşalt çamaşır ser süpür sil banyo yap bebeği yika yarin ki yemek için hazirlik sonra bi bakiyorum bende derman kalmamis ama eşim o kadar düşüncesiz ki gelip bana sürekli bugün de mi ilişkiye girmicez diyo hiç bi şekilde manevi ve fiziksel olarak bir desteği olmadigi gibi tek düşüncesi ilişkiye girmek bu arada ikimizde 25-26 li yaslardayiz severek evlendik bebekle calisinca her şey değişti bir de onun borclari için calisiyorum aslinda, yani yorgunum diyorum gerçekten elinde telefon yorgun değilsin bana gelince mi tutuyo yakında seni aldatıcam O olacak dedi en son 4 gün önce birlikte olmustuk yani afedersiniz yaziyorum ama cinsel yasantimiz gayet güzel ikimizden memnununuz ama araya 2-3 gün girdi mi çok çirkinleşiyor iğrenç bi adama dönüşüyor kadın gibi trip atıp laf sokup çekip kafayi yatıyor bunlari yazarken bile yatağımın carsaflarini yikadim cikmasini bekliyorum sonra bebeğim uyanacak mamasini içecek tekrar uyuyacak ve dişi ciktigi için 7/8 kere uyanacak bende ancak 3-4 de yatağa girebilicem esim neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum bana bi akil verin bu kelimeyi hakedicek ne yaptim, beni hiç mianlamiyosun çok agrim var bugün ertelesek olmaz mı dedim hızlıca küfür edip odadan cikti küfürlü içinden etti ama duydum ben cok zoruma gidiyor cok

Hem işte çalışıp eve para getiriyorsunuz hem de bebeğe tek başınıza bakıp evin işlerini görüyorsunuz. Pardon da eşim dediğiniz kişinin tam olarak vasfı ne o zaman bu olayda? Cinsellik isteyip her zaman olmayınca trip atmak, yapılan yemeği yiyip etrafı kirletmek mi?

Maaşlı kadınlar kendini bu kadar ezdirince çok sinir oluyorum.

Kocanız ne işe yarıyor?
Borcu siz ödüyorsunuz
Evden siz çalışıyorsunuz
Damızlık essek gibi yatıyor cinsellik bekliyor
Bence ona sorumluluk verin.
Yapabileceği işleri ona yaptırın
Aksi takdirde aldatmana gerek kalmadan ben bırakacağım seni deyin
Zira kendisi zaten atılmayi bekleyen bir çöp gözümde

Size madalya takmak gerekiyor , kaç parçaya bölünmüş, akıp giden zamanda bir kendinize yabancı olmuşsunuz.Sorumluluk verin,ev işlerinde gerekirse yardimci tutun.Ben demenin vakti geldi.....

Kocanız ne işe yarıyor?
Borcu siz ödüyorsunuz
Evden siz çalışıyorsunuz
Damızlık essek gibi yatıyor cinsellik bekliyor
Bence ona sorumluluk verin.
Yapabileceği işleri ona yaptırın
Aksi takdirde aldatmana gerek kalmadan ben bırakacağım seni deyin
Zira kendisi zaten atılmayi bekleyen bir çöp gözümde
Tam aldatılmalik adam,ama biz onlar gibi karaktersiz değiliz ( tehdit ettiği şeye bak 😡)

6 aylık bebeğim var evden calisiyorum isim cok yogun cok stresli calisirken bebeğime kendim bakiyorum isbasi 9da bebeğim 5-6 dedin mi ayakta üstelik geceleri uyumuyorum 4gibi daliyorum, onun disinda ev işlerinin saymak bile istemiyorum bebgim cok kücük cok hareketli oyun istiyor ilgi bekliyor sinirden bazen ona kiziyorum 6 da kalkıp gece 3,4 gibi uyyyorum bütün günüm iş ve bebek sonra 18 gibi isim bitiyor yemek yap kur topla yika derken saat 8/9 oluyor sonra gündüz yapamadigim işleri yapiyorum banyo yika kirlileri at makineyi boşalt çamaşır ser süpür sil banyo yap bebeği yika yarin ki yemek için hazirlik sonra bi bakiyorum bende derman kalmamis ama eşim o kadar düşüncesiz ki gelip bana sürekli bugün de mi ilişkiye girmicez diyo hiç bi şekilde manevi ve fiziksel olarak bir desteği olmadigi gibi tek düşüncesi ilişkiye girmek bu arada ikimizde 25-26 li yaslardayiz severek evlendik bebekle calisinca her şey değişti bir de onun borclari için calisiyorum aslinda, yani yorgunum diyorum gerçekten elinde telefon yorgun değilsin bana gelince mi tutuyo yakında seni aldatıcam O olacak dedi en son 4 gün önce birlikte olmustuk yani afedersiniz yaziyorum ama cinsel yasantimiz gayet güzel ikimizden memnununuz ama araya 2-3 gün girdi mi çok çirkinleşiyor iğrenç bi adama dönüşüyor kadın gibi trip atıp laf sokup çekip kafayi yatıyor bunlari yazarken bile yatağımın carsaflarini yikadim cikmasini bekliyorum sonra bebeğim uyanacak mamasini içecek tekrar uyuyacak ve dişi ciktigi için 7/8 kere uyanacak bende ancak 3-4 de yatağa girebilicem esim neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum bana bi akil verin bu kelimeyi hakedicek ne yaptim, beni hiç mianlamiyosun çok agrim var bugün ertelesek olmaz mı dedim hızlıca küfür edip odadan cikti küfürlü içinden etti ama duydum ben cok zoruma gidiyor cok
Eşiniz çok anlayışsız, ev işlerine yardım etsin istediği gibi cinsellik yaşasın ama hem yardım etmeyip hem de dört dörtlük hizmet bekleyemez , gerekirse çalışmayı bırakın sadece kendiniz ve çocuğunuzla ilgilenin hem cinsellikle düzene girer, her işi bir arada yapmak mümkün değil ki ...

Aldatır mıymış haspammm, tam ıslak odunluk herif, evire çevire bi başına bi ç..ne vurucan görecek ebesini tersinden. Ah kuzum ya bu kadar sorumluluğu ne demeye yükleniyorsun, her işe sen koşamazsın, can mı dayanır. Tut bir yardımcı en azından hafta iki kez yarım gün bile gelse hafiflersin. Gecede kaldır o enerjisi fazla gelmiş abiyi baksın çocuğuna, alışsın bi zahmet

Bebek doğar doğmaz neden iş bölümü yapmadınız ? Bebek bakımı olmasa bile ev islerinde paylaşım yapabilirdiniz . Kendisi mi yapmak istemiyor . Eğer öyle ise oturun konuşun . Yani bu yorgunlukla aklınıza en son gelecek şey o olur zaten . İki gıdım uykuya mahrumsunuz anlattiklarinizdan bu çıkıyor. Oturup konuştuktan sonra da bu tavrı sürerse sizde sadece bebegin bakımı ve kendi bakiminizla ilgilenin . Belki o şekilde anlar halinizi

Ev, iş ,bebek herşeyi siz üstleneceksiniz, yetmeyecek koca hazretlerinin gönlünü yapacaksınız aksatmadan. Ne güzel işmiş o öyle?
Utanmadan aldatma ile tehdit ediyor sizi.

Böyle anlayışsız, bozuk zihniyetli eşin borcu için çalışmayın. Çalışın ama kendiniz için çalışın, ev içi yardım alın örneğin. Kendisinin işini gücünü yapmayın, çamaşırına, ütüsüne dokunmayın. Herşeyi bu kadar üstlenmeyin yazıktır canınıza.

Son düzenleme:
Tabii ki eşiniz haksız hem de çok haksız.
Ama ben çok yoğun işinizi bebekle nasıl hallediyorsunuz hiç çözemedim.
Bu arada seni aldatırım dediği anda kapıya koyup git aldat bee deyip ertesi gün dava açmalık adam tam.
Ben yapardım canım tatlı benim. Bakarsan evde de işime yaramıyor hatta sinirimi bozuyor. O gidince de aynı düzende devam edeceğim artı olarak sinirimi bozan biri olmayacak.
Bebek de büyüyecek üç seneye.
Sonrası keyif çocuğumla.
Ateşe körükle gitmek olabilir dediğim hatta tam olarak öyle ama karşınıza geçip aldatırım haa diyen adama nasıl katlanıyorsunuz bilemedim ondan diyorum.
Sanki açmış kollarını seni bekliyor kadınlar da.

Eşinizle birlikte paylaşmanız gereken tüm sorumlulukları kendiniz sırtlanmışsınız. Bu kadar yük birgün ya fiziksel ya psikolojik olarak patlak verir. Eşiniz az yesin de bı hizmetçi tutsun diyeceğim ama tutmuş zaten bide trip atıyor cinsellik için de beklentilerini karşılayın diye. Küçücük bebisinize kizacağınıza asıl kızılması gereken eşinize kızın

Yakında seni aldatacağım demiş. Tam boşamalık herif. Al işte yaptıkları yapacaklarının teminatı, ağzıyla söylemiş. Eyleme dökmesini beklerim dersiniz, siz bilirsiniz.
Bu arada ne borcu o? Onun borcu demişsiniz. Hem borcunu ödeyip hem de sevişemiyor diye kapris mi yapıyor. Pişkinliğe bakın ya!
Valla boşanmam derseniz de bırakın işi, bebeğe odaklanın. Borcunu kendi ödesin.
Ha bu arada bekar kadınlar da çocuklu, borçlu bir adamı bekliyorlardı zaten. :deli: Emzikli karısı helak oluyor, kazandığı parayı oraya akıtıyor, beyefendi hala bir tarafının derdinde!

Eşinizle birlikte paylaşmanız gereken tüm sorumlulukları kendiniz sırtlanmışsınız. Bu kadar yük birgün ya fiziksel ya psikolojik olarak patlak verir. Eşiniz az yesin de bı hizmetçi tutsun diyeceğim ama tutmuş zaten bide trip atıyor cinsellik için de beklentilerini karşılayın diye. Küçücük bebisinize kizacağınıza asıl kızılması gereken eşinize kızın

Okurken daraldım yemin ederim. Hem onun borcunu öduyorsunuz, ev işleri ve çocuk sorumluluğu sizde. Niye evlendiniz o zaman sorumluluk alınmayacaksa? Bir de trip atıyor paşa. Yapmayın ev işi falan kendinizle ve bebeğinizle ilgilenin.
Ay yeni gördüm bir de aldatacağım yakında demiş. Totosunu kaldırmışsınız bu adamın

Benim esimde böyle.Bir farkla anlayıslıdir bna pek yardim etmez ama senin hakkin ödenmez iste cok yoruluyorsun biliyorum filan gibi hep tatli sözler söyler Tabii beni böyle de kandiriyor olabilir:))))) Evin isi bebek bakimi ise gitme hepsi bende.ama mesela gecenlerde hastalandım o bakti hep cocuklara.yani iş yapmasi icin hastalanmam gerek:) üzmeyin kendinizi gerekirse işi bırakın ya da diyi bana yardim et.ben yetisemiyorum islere.en azindan yardim etmese de size öyle laflar etmesin nankörlüğün lüzumu yok.

X