- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- Konu Sahibi birmelegimolsun
6 aylık bebeğim var evden calisiyorum isim cok yogun cok stresli calisirken bebeğime kendim bakiyorum isbasi 9da bebeğim 5-6 dedin mi ayakta üstelik geceleri uyumuyorum 4gibi daliyorum, onun disinda ev işlerinin saymak bile istemiyorum bebgim cok kücük cok hareketli oyun istiyor ilgi bekliyor sinirden bazen ona kiziyorum 6 da kalkıp gece 3,4 gibi uyyyorum bütün günüm iş ve bebek sonra 18 gibi isim bitiyor yemek yap kur topla yika derken saat 8/9 oluyor sonra gündüz yapamadigim işleri yapiyorum banyo yika kirlileri at makineyi boşalt çamaşır ser süpür sil banyo yap bebeği yika yarin ki yemek için hazirlik sonra bi bakiyorum bende derman kalmamis ama eşim o kadar düşüncesiz ki gelip bana sürekli bugün de mi ilişkiye girmicez diyo hiç bi şekilde manevi ve fiziksel olarak bir desteği olmadigi gibi tek düşüncesi ilişkiye girmek bu arada ikimizde 25-26 li yaslardayiz severek evlendik bebekle calisinca her şey değişti bir de onun borclari için calisiyorum aslinda, yani yorgunum diyorum gerçekten elinde telefon yorgun değilsin bana gelince mi tutuyo yakında seni aldatıcam O olacak dedi en son 4 gün önce birlikte olmustuk yani afedersiniz yaziyorum ama cinsel yasantimiz gayet güzel ikimizden memnununuz ama araya 2-3 gün girdi mi çok çirkinleşiyor iğrenç bi adama dönüşüyor kadın gibi trip atıp laf sokup çekip kafayi yatıyor bunlari yazarken bile yatağımın carsaflarini yikadim cikmasini bekliyorum sonra bebeğim uyanacak mamasini içecek tekrar uyuyacak ve dişi ciktigi için 7/8 kere uyanacak bende ancak 3-4 de yatağa girebilicem esim neden bu kadar anlayissiz anlamiyorum bana bi akil verin bu kelimeyi hakedicek ne yaptim, beni hiç mianlamiyosun çok agrim var bugün ertelesek olmaz mı dedim hızlıca küfür edip odadan cikti küfürlü içinden etti ama duydum ben cok zoruma gidiyor cok