Eşim çok isteksiz

Doktoru kabul etmedi dedim geciktirici sprey alalım onuda istemedi herşeyi geçtim dün yaklaştım onuda istemiyor ne istiyor ben artık anlamıyorum bı erkek nasıl 3 dakika da zevk alır doyar
Evliliğimizin başında bizde de aynı sorun vardı oturup konuştuk. İlişki sırasında üst kısıma ben geçtim onun boşalmaya yakın olduğunu anladığım an içimden çıkardım azıcık müddet bekleyip tekrar sevişmeye başladık tabi karşı tarafında azda olsa kendini sıkması önemli. 2-3 ilişkide zevk alamasak da şimdi öyle bir sorun kalktı o öğrendi bende onu öğrendim. Artık ikimizde mutluyuz...

Belli ki eşiniz sadece ihtiyacını gidermek için ilişki yaşıyor. Bu durumda haftada 1 olması ve 3 dk sürmesi normal. İhtiyacınız olan geciktirici değil sağlam bir konuşma. İlişki dışında nasıl mesela sarılıp öper mi? Veya ön sevişme sizi tatmin ediyor mu yoksa öylece geçiştiriyor mu? Belediye suyuna şap mı karıştı ne oldu bu erkeklere ben anlamıyorum.

5 yıllık evli ve 5 yıldır bu sorunları yaşayan biri olarak en iyi ben anlarım ve size çok NET söylüyorum BOŞANIN. Gerçekten ama gerçekten boşanın. Benim tek boşanmama nedenim doktorlara gitmesi. Sonuç var mı hayır hiç yok. Ama çabalıyor. Şu haşde bile boşanmayı düşünüyorum ara sıra. Doktora gitmezsen boşanalım diyin. Onun bu noktada burnu havada olmasına da asla izin vermeyin dik durun.

Alın bendende o kadar.. atıyorum 3 kerenin 2 sinde ben yanaşıyorum. Ve 5 dk bile sürmeden boşalıyo. Çok sıkıldım. Kendiliğinden arzulamaması, ben tatmin olmadan boşalması. 3 senedir evliyiz seks hayatımız berbat. Bu konuda doktora gitmeyi kabul etmiyo. Biz çocukta istiyoruz henüz olmadı. Yumurtlama günlerinde görevdeymişiz gibi hissediyorum artık. Daha çok genciz şimdi olmicaksa ne zaman. Ön sevişmede de tatmin edemiyo. Elimden geleni yapıyorum, ballar fındıklar şu bu ama yok. Bu hep böyle mi sürecek bilmiyorumki..

Mutsuzsan neden çocuk yapmaya çalışıyorsun, kabullenmeyen adam düzelmez, kabullemenlerin bile çoğu düzelmiyor. Neden ayağını zorla bağlıyorsun, hep böyle sürecek evet. Burada böyle yüzlerce konu var

Nasil çabucak orgazm olabiliyorsun anlatirmisn ?

Nasil çabucak orgazm olabiliyorsun anlatirmisn ?

Yapisal olabilir ekstra hicbir sey yapmıyorum iliski suresi uzun oldugundan kafa olarak kendimi hazirliyorum sanirim esim bosalsada ereksiyon hali devam ediyor birde ben ustteyken rahat olabiliyorum ritimi kendim tutuyorum sizde bunu deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…