Eşim çok isteksiz

E_geli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
86
39
34
Herkese selam daha öncede buna benzer konu açmıştım ama halen bı çözümü bulamadim ne yapacağımı artık bilmiyorum sorun eşimin isteksizliği ve çok çabuk boşalması nasıl anlatayım bilmiyorum ama mesela haftada bir kez birlikte oluyoruz ve çok kısa sürüyor ben ne olduğunu anlamadan bitiyor hicbirsey hissemiyorum dün birlikte olduk ondan önce regliydim sonra bazı şeylerden yaklaşma olmadı derken dün birlikte olduk tabiki hemen oldu bitti oysa başında söyledim İkinci olucaksa yapalım diye sonra olmadı tabi bugün yaklaştım öptüm karşılık vermedi dedim ki karşılık vermeyecekmisin hayır dedi muhtemel olarak bir hafta sonra yine gelir gene oldu bitti olur ben yine birşey anlamam ama artık ben çok sıkıldım doktora git diyorum kabul etmiyor geciktirici şeyler alalım dedim onuda kabul etmiyor ne yapim ben şimdi çok sinirliyim

surenin uzun olmasından kaynakli erken bosalma aynini yasiyoruz bizimde haftada 1 oluyor ama ben biraz farklıyım sanırım hemen orgazm olabiliyorum erkeklerin genelinde var bu sıkıntı ve ne hikmetse hiçbiri doktora gitmeyi kabul etmiyor

Selam
Benim eşimde erken orgazm olur bunu bildiği için ön sevişmeyi güzel yapar,yani zevk aldığım noktalara dokunur beni iyice tahrik eder ve birlikte orgazm oluruz eğer ben orgazm olmamışsam sinirli olcağımı bildiğinden kendi gelse bile eliyle doyuma ulaştırır ,tabi ki bu durum ilk zamanlar olmadı ben çekingen biriyim söyleyemezdim yarım kalırdım burdaki kk üyeleri sayesinde kocama herşeyi söylemeye başladım baştan konuştum sen çok hızlı geliyorsun olmuyo böyle bi çözüm bul diye açık açık söyledim o gün benimle ilgilenmemişse birdaki sefere istemediğimi söyledim sebebini sordu mutlu edemiyorsun beni dedim artık konuşa konuşa şimdi herşey istediğim gibi oluyor çok şükür ,çünkü kendi erken boşalmasına çare bulamadı ,ama beni mutlu etmeyi başardı

Haftada bir oluyorsa bosalmanin kisa sürmesi normal.
Iliski sıklığını arttirmaniz lazim.
Eger prezervatif ile korunuyorsaniz geciktiricili olanlari var onlardan alabilirsiniz. Haberi de olmaz

Sinirli, kavgacı biri degilse, beni yarim birakmayi erkekligine nasil yediriyorsun, tedavi olmayi da kabul etmiyorsun gibi seyler söyleyebilirsiniz. Bu ne canim! Adamin seks makinesi misiniz? Yalnizca o zevk aliyor.
Yani soylesemde değişmez gerçekten çok uğraşıyorum bu konuda ama çözüm bulamıyoruz

İçimde daha uzun kalmasini istiyorum ama canım çünkü çok kolay boşaldığı için oldu bitti oluyor boşalma bı şekilde oluyor ama içimde hissedemiyorum ki

Doktoru kabul etmedi dedim geciktirici sprey alalım onuda istemedi herşeyi geçtim dün yaklaştım onuda istemiyor ne istiyor ben artık anlamıyorum bı erkek nasıl 3 dakika da zevk alır doyar

Haftada bir oluyorsa bosalmanin kisa sürmesi normal.
Iliski sıklığını arttirmaniz lazim.
Eger prezervatif ile korunuyorsaniz geciktiricili olanlari var onlardan alabilirsiniz. Haberi de olmaz
İşte canım yaklasmiyor ki dün yaklasdim istemedi bir gün öncesi ilişki yaşadık ama inan 3dakika surmemistir

Her şeyi reddeden bir adamla varacağınız bir yer yok maalesef. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Her şeyi önermişsiniz daha ne yapacaksınız ki

İçimde daha uzun kalmasini istiyorum ama canım çünkü çok kolay boşaldığı için oldu bitti oluyor boşalma bı şekilde oluyor ama içimde hissedemiyorum ki
Aynen maalesef bende içimde çok kalamıyo saysan 2 dakikadır

Haftada bir çok az değil mi adam nasıl istemiyor anlamadım bence gün aşırı olsa böyle olmaz

Siz de birlikte olmayın sorunu düzeltene kadar. Zaten bir şey anlamıyormussunuz ne diye boşa strese giriyorsunuz böyle biri için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…