Eşim çok istekli, bıkmak üzereyim.

Etkilemeyi derken ?
yani sürekli etrafında dişil hareketle mi yapmam lazım ? Herşeyi ben yapıyorum zaten
Her kadın mı etkileyeyim diye çırpınıyor bilmiyorum ki
Karnıma dokunur mesela ben derim elini göğüslere çıkarmaz öyle sadece karnıma dokunur ... sevişirken tek mod , ben derim şöyle yapsak Mı diye mesela , sarılayım dokunayım şunu da deneyelim şöyle daha zevkli olur vs yok onda , öyle kıt öyle kısıtlı halleri var ki sanki görev gibi
Ya da benden etkilenmiyor ne diyeyim .:,
Mesela iş için şehir dışına çıkar 10gün civarı ,ayrı iken hiç mast yaptın mı diye sorabilir cesareti buldum kendimde yollar sonra,
Yok diyo
Ben yapmış oluyorum bazen , o evdeylen bile kendi kendime yapıyorum , kaç defa sevişmemiz yarım kaldı penisi söndüğü İçin , be ben yıllardır bunjn için uğraşıyorum ,
Ama dilinde sevgisi var
Ama seç bana göre de çoookkkk şey , yaşayamıyorum yaşayamadım,
Bu insanla yaşayabileceğimi de sanmıyorum
Öyle çok peşinden koştum ki nefret geldi
Şuan dokunmasını bile istemiyorum , Mıy mıy zoraki hareketler hep
Ben de dokunmuyorum dokunmayacağım da , öyle öfke dolu ki içim

Menepoza girdikten sonra çocuk düşüneni de ilk kez gördüm
Bu haberleri kacirmis oldugunu dusunup link atiyorum. Bunlar yeni degil eski haberler ayrica,
Bilmiyorum nasil oluyor da haberiniz olmuyor. Etrafınızda hic mi yok 46 yaşında ikiz doğuran kadınlar. Benim tanidigim en az 3 kişi var.
Menopozdan 4 yıl sonra bile annelik

Prensescan lütfen psikolog fatih civelekoglunu takibe al.belki size faydası olur.sizin söylediğiniz duruma benzer çok fazla konu var soru cevap yapıyor.hem YouTube hem Instagram'dan videoları var mutlaka izle.bu arada kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz varmı?

Çok cahilim keşke ölsem dimi

Atar yaptınız anladım ama benim söylediğim şey menepoza girmiş kadının hamile olma şansı olmaması değildi.. (Haaa yine de bunun herkeste hemen olacağını düşünmüyorum orası ayrı da) Söylediğim şeyi tekrar edeyim o halde

"Menepoza girdikten sonra çocuk düşüneni de ilk kez gördüm.." Çocuğunuz olabiliyorken düşünmemiş olmanız ve menepozdan sonra düşünmeniz enteresan geldi ve dediğim gibi ilk kez duydum menepozdan sonra hamilelik düşüneni..üstelik sırf eşinizi biraz dizginlemek adına olması daha da enteresan geldi o yüzden yazmak istedim..

Bu arada linklere bakmadım bakcam

Bu konuda size hak veriyorum, çiftler çocuk ister ama sağlık problemleri yüzünden olmaz, bu sebeple tedavi görürler 40-45 yaşında çocukları olur buna diyeceğim hiçbir şey yok, ki Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin
Ama erkek çocuk olsun istemiyorsa ve bunu bariz şekilde belli ediyorsa, ki hanımefendi açtığı konularda eşinin istemediğini anlatmış, o zaman vaktiyle boşanır çocuk sahibi olursunuz.
Etiktir değildir orası sadece çocuk sahibi olacak insanları ilgilendirir ama sperm bankası aracılığıyla doğuran kadınlar da var.

İfşa olmaktan korktuğu için yaşını vb doğru yazmadığını söylüyor ama anladığım kadarıyla konu sahibesiyle aynı yaşlardayız, hiçbir sağlık sorununuz olmasa bile bizim yaşlardaki gebelik daha riskli, kendimiz için riski geçtim bebek için riskli, ayrıca kendim için yazıyorum 49 yaşındayım şu an için hamile kalmama engel bir durum yok ama her şey yolunda gitse hemen hamile kalsam doğum 50 yaşında gerçekleşir, bebek sağlıklı ben sağlıklı derken pat diye ölmeyeceğimin garantisi yok, ölürsem bebeğe 26 yaşındaki kızım bakacak mecbur, benim durumumda hamile kalıp doğurmak hem bebeğe hem kızıma haksızlıktan başka bir şey değil maalesef.

Menapoz kadının cinsel arzularını azaltmaz. Kadında sadece üremeyi durdurur. Kadın anatomisi erkek gibi değil. Siz en basından beri bence hastalıktan vs bi hormon sıkıntısı yaşıyorsunuz. Aksine erkekte 40’ların sonuna doğru antropozda cinselliğin %70’i gider. Burdaki cinsellikten kasıt istek değil, nitelikli cinsellik. Sizde bi anormallik var haftada 3-4 gayet normal. Bir kadın kadınlıgından bu kadar vazgeçmemeli. Bu tarz konuları okuyanlar da cinselliğin sadece erkekler için oldugunu, kadınlar için çile oldugunu falan düşünüyor. Sizin hem bedensel hem de eşinize karşı sevgi anlamında sorununuz var.

Sizin eşiniz çocuk istemiyordu değil mi?
Siz bu adama bilenmişsiniz.
O sadece sizinle mutlu olmuş ama siz olamamışsınız. Bu da cinselliğinize yansımış.
Keşke ayrılıp çocuk yapsaydınız başka birinden zira eşinizin de istememe hakkı var sonuçta. İkinize de yazık etmişsiniz.

Ellinden geleni yapmıyorsun! çinsellik bir sevgi paylaşımıdır! özellikle evliliklerde çok önemlidir...cinselliğe sadece bir arzu yok etme biçimi olarak bakarsak yanlış olur. Ellinden geleni yapsan..bence..tedavi olma yöntemini seçmen gerekiyor. Eşinle herşeyi konuşabiliyorsan..3 x fazla olduğunu konuşabilirsin ve tedaviyle birlikte kendi arzularında olmasını sağlarsın.

menopoz dönemi kadında hormonal dengesizlik oluşturduğu için ve kadında vücut sıvısı azalttığı için cinsellik arzusu azaltır!

menopoz dönemi kadında hormonal dengesizlik oluşturduğu için ve kadında vücut sıvısı azalttığı için cinsellik arzusu azaltır!
Vücut sıvısının cinsel istekle alakası yoktur hanımefendi. Genç yaşta da vajinal kuruluğu olup cinsel isteği hat safhada olan kişiler mevcut. Kadında istek azalmaz yalnızca bazılarında vajinal kuruluk olabilir onun da jellerle çözümü vardır. Östrojen hormonunun da libidoyla doğrudan ilgisi yok, libidoyu etkileyen hormon testesterondur.

Siz menopoza girmeden önce libidonuz ve cinsel ilişki kaliteniz nasıldı? Ben de menopoza girdim ve evet menopozda libido etkileniyor biraz ve cinselliğin kalitesinde de fiziksel anlamda bir azalma oluyor ama ikisi de sıfırlanmıyor anlattığınız gibi. Bu derdi cinsellik bölümüne açsaydınız daha iyidi aslında ama konu muhtemelen taşınır zaten ben buradan devam edeyim. Dediğim gibi bedende bazı değişiklikler olduğu için önsevişme eskisine oranla çok daha önemli bir gereksinim haline geliyor. Aslında sizin de söz ettiğiniz gibi menopoz bir kadın için ruhsal ve zihinsel anlamda çok daha dingin ve huzurlu bir döneme geçiş, bunun tadını çıkarın, ve bedeninizi yeni haliyle yeniden keşfe çıkın. Eşinizle konuşun, romantizme biraz daha zaman ayırın, bedeninizin ihtiyaçlarını keşfedin ve eşinizle bunlara odaklanın. İletişimle çözebileceğiniz bir sorun olduğuna inanıyorum, tabi arzu ederseniz doktorun ilaç önerisini de tekrar değerlendirebilirsiniz.

Ben bizlik birşey yapmak istemiyorum , , artık rencide oluyorum inciniyorum sürekli benimle seviş benimle Sevil diye adamın peşinde koşuyormuşım olark algılıyor adam
Dr Cem keçe ile görüştük , ama iki seans sonra bıraktı görüşmeyi , Dr bana eşin ciddi hasta dedi , isterse tedavisi var kendi istetecek dedi,
Sabrın kalmadıysa çirkinleşmeden ayrılın dedi
bu cümlelerini eşimin beynine balyozla sokmak isterdim

menapoz artı çocuk dğurmayı bile düşünüyonrsunz.... bravoooo fantastik kurgu filmine hoş geldinz. bu yaş da bunu da bilimyor olamazsınız

Tesekkur ederim birisi en azindan katilmis, sizlerde menapozu birgun yasayacaksiniz, kadinin ureme sis
menapoz artı çocuk dğurmayı bile düşünüyonrsunz.... bravoooo fantastik kurgu filmine hoş geldinz. bu yaş da bunu da bilimyor olamazsınız
Esasinda siz tıbbi gelişmeleri takip etmiyorsunuz sadece google a "menopoz ve hamilelik ve yumurta donasyonu" yazin arattirin ve okuyun. Hatta "40 yas ustu anne olmak isteyenler" konu basligini da okuyabilirsiniz buradan. Ve hatta size menopozdan sonra tedavi ile hamile kalip, ikiz doğurmuş 2 arkadasim oldugunu da söyleyeyim. Bu forumda tanıştık üçüyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…