- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Etkilemeyi derken ?Seks her şey. Bu sebepten boşanılır bence belki çevreye bir şey anlatamazsın ama haklısın mutlu değilsen ne olacak ki. Ama denemedin mi eşinizi etkilemeyi umarım dener başarırsınız yeniden bahar gelir Çiçek açtırır size eşiniz inşallah
Bu haberleri kacirmis oldugunu dusunup link atiyorum. Bunlar yeni degil eski haberler ayrica,Menepoza girdikten sonra çocuk düşüneni de ilk kez gördüm
Gitmedi, buralardaLoveitred in konuları vardı burda onları okusan o da boşanmıştı bu yüzden
ZemheriPoyraz love etiketliyecektim yoktu gitti mi o yoksa temelli
Prensescan lütfen psikolog fatih civelekoglunu takibe al.belki size faydası olur.sizin söylediğiniz duruma benzer çok fazla konu var soru cevap yapıyor.hem YouTube hem Instagram'dan videoları var mutlaka izle.bu arada kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz varmı?Etkilemeyi derken ?
yani sürekli etrafında dişil hareketle mi yapmam lazım ? Herşeyi ben yapıyorum zaten
Her kadın mı etkileyeyim diye çırpınıyor bilmiyorum ki
Karnıma dokunur mesela ben derim elini göğüslere çıkarmaz öyle sadece karnıma dokunur ... sevişirken tek mod , ben derim şöyle yapsak Mı diye mesela , sarılayım dokunayım şunu da deneyelim şöyle daha zevkli olur vs yok onda , öyle kıt öyle kısıtlı halleri var ki sanki görev gibi
Ya da benden etkilenmiyor ne diyeyim .:,
Mesela iş için şehir dışına çıkar 10gün civarı ,ayrı iken hiç mast yaptın mı diye sorabilir cesareti buldum kendimde yollar sonra,
Yok diyo
Ben yapmış oluyorum bazen , o evdeylen bile kendi kendime yapıyorum , kaç defa sevişmemiz yarım kaldı penisi söndüğü İçin , be ben yıllardır bunjn için uğraşıyorum ,
Ama dilinde sevgisi var
Ama seç bana göre de çoookkkk şey , yaşayamıyorum yaşayamadım,
Bu insanla yaşayabileceğimi de sanmıyorum
Öyle çok peşinden koştum ki nefret geldi
Şuan dokunmasını bile istemiyorum , Mıy mıy zoraki hareketler hep
Ben de dokunmuyorum dokunmayacağım da , öyle öfke dolu ki içim
Çok cahilim keşke ölsem dimiBu haberleri kacirmis oldugunu dusunup link atiyorum. Bunlar yeni degil eski haberler ayrica,
Bilmiyorum nasil oluyor da haberiniz olmuyor. Etrafınızda hic mi yok 46 yaşında ikiz doğuran kadınlar. Benim tanidigim en az 3 kişi var.
Menopozdan 4 yıl sonra bile annelikMenapozlu Hastalarda Yumurta Donasyonu
Menapozlu Hastalarda Yumurta Donasyonuwww.kibristupbebekmerkezleri.com
Menopozdan sonra hamilelik!
Gelişen teknolojilerle birlikte artık menopozdan sonra da hamile kalmak hayal değil. Doksan yaşındaki bir kadının rahmi bile hamileliğe uygun oluyor.www.hurriyet.com.tr 50 yaşından sonra hamilelik için yumurta nakli gerekli
Kibariye ikinci çocuğuna hamile kalınca tartışmalar başladı. Bu yaşta bir kadının doğal yollardan hamile kalabilmesi mümkün mü? İşte uzmanların görüşleri.www.gazetevatan.com
VAlla bende tam olarak 47 yaşında çocuk nasıl yapılır onu düşünüyordumKaç yıllık evlisiniz
Çocuk yoksa şuan menapoza girmisken nasıl çocuk yapacaksınız?
Bu konuda size hak veriyorum, çiftler çocuk ister ama sağlık problemleri yüzünden olmaz, bu sebeple tedavi görürler 40-45 yaşında çocukları olur buna diyeceğim hiçbir şey yok, ki Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsinİlk çocukta yaş konusunda olumsuz birşey yazmak istemem aslında ama 10 yıldan fazladır evlisiniz, daha önce tedavi de olmamışsınız anladığım kadarıyla. 47 yaşında tüp bebekle anne olmaya çalışmak bencillik kibar ifadeyle çocuk açısından. Madem bu kadar çok anne olmak istiyordunuz eşinizden ayrılsaydınız çocuk istemediğini anladığınızda.
Ellinden geleni yapmıyorsun! çinsellik bir sevgi paylaşımıdır! özellikle evliliklerde çok önemlidir...cinselliğe sadece bir arzu yok etme biçimi olarak bakarsak yanlış olur. Ellinden geleni yapsan..bence..tedavi olma yöntemini seçmen gerekiyor. Eşinle herşeyi konuşabiliyorsan..3 x fazla olduğunu konuşabilirsin ve tedaviyle birlikte kendi arzularında olmasını sağlarsın.Biliyorum, anormal olan benim ki, ama neredeyse 50 yasinda bir erkegin haftada en 3-4 gun cinsel ilişki istemesi normal mi? Hatta ona kalsa hergun isteyebilecek durumda.
Ben hep boyle degildim.Cok cok libidosu yuksek biri de sayılmazdın ama, bu denli degildim, esasinda 6 sene oncesinde 6 ay süren hafif bir kemoterapi tedavisi oldum, tedaviden 6 ay sonra menopoza girdigim gibi, tum libidomu da kaybettim. Fakat, hic bir eksiklik de duymadim. Evli olmazam, dunyanin en mutlu kadınıyım derdim kesinlikle.
Esimi seviyorum, hatta bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim, ama şu var ki ben bir de eşime asik olarak evlenmedim. Çok iyi bir insan, beni çok mutlu edecek bir insan oldugu icin evlendim ve gerçekten de mutluydum taa ki libidomu kaybedip isteklerimiz farklilasıncaya kadar.
Tabii ben esime ben cinsel ilişkiden nefret ediyorum demedim, diyemem zaten. Ama ona menopozdan dolayi hormonlarimda dengesizlik oldugunu, bu yuzden isteksiz olduğumu, ama onu da mağdur birakmak istemedigim icin elimden geleni yaptigimi soyluyorum. Yani acikca herşeyi konuşan bir çiftiz, o da bana hak verdi, anliyorum dedi ama tabii doğal isteklerini de engelleyemiyor.
menopoz dönemi kadında hormonal dengesizlik oluşturduğu için ve kadında vücut sıvısı azalttığı için cinsellik arzusu azaltır!Menapoz kadının cinsel arzularını azaltmaz. Kadında sadece üremeyi durdurur. Kadın anatomisi erkek gibi değil. Siz en basından beri bence hastalıktan vs bi hormon sıkıntısı yaşıyorsunuz. Aksine erkekte 40’ların sonuna doğru antropozda cinselliğin %70’i gider. Burdaki cinsellikten kasıt istek değil, nitelikli cinsellik. Sizde bi anormallik var haftada 3-4 gayet normal. Bir kadın kadınlıgından bu kadar vazgeçmemeli. Bu tarz konuları okuyanlar da cinselliğin sadece erkekler için oldugunu, kadınlar için çile oldugunu falan düşünüyor. Sizin hem bedensel hem de eşinize karşı sevgi anlamında sorununuz var.
Ben 2 sene once menopoza girdim, hormon takviyesi de yapmadan bir sekilde atlatiyorum.
Menopoz ve çocuksirf cocuk bile dogurmayi dusunuyorum bu yuzden, belki enerjisini, vaktini cocuga harcarsa, kafasi kendi istekleriyle mesgul olmaz
Vücut sıvısının cinsel istekle alakası yoktur hanımefendi. Genç yaşta da vajinal kuruluğu olup cinsel isteği hat safhada olan kişiler mevcut. Kadında istek azalmaz yalnızca bazılarında vajinal kuruluk olabilir onun da jellerle çözümü vardır. Östrojen hormonunun da libidoyla doğrudan ilgisi yok, libidoyu etkileyen hormon testesterondur.menopoz dönemi kadında hormonal dengesizlik oluşturduğu için ve kadında vücut sıvısı azalttığı için cinsellik arzusu azaltır!
Ben 2 sene once menopoza girdim,
Kadın olduğunuza emin misiniz? Ya da bizi trollemediğinize?Bir de çocuğumuz yok, sirf cocuk bile dogurmayi dusunuyorum
Ben bizlik birşey yapmak istemiyorum , , artık rencide oluyorum inciniyorum sürekli benimle seviş benimle Sevil diye adamın peşinde koşuyormuşım olark algılıyor adamPrensescan lütfen psikolog fatih civelekoglunu takibe al.belki size faydası olur.sizin söylediğiniz duruma benzer çok fazla konu var soru cevap yapıyor.hem YouTube hem Instagram'dan videoları var mutlaka izle.bu arada kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz varmı?
bu cümlelerini eşimin beynine balyozla sokmak isterdimEllinden geleni yapmıyorsun! çinsellik bir sevgi paylaşımıdır! özellikle evliliklerde çok önemlidir...cinselliğe sadece bir arzu yok etme biçimi olarak bakarsak yanlış olur. Ellinden geleni yapsan..bence..tedavi olma yöntemini seçmen gerekiyor. Eşinle herşeyi konuşabiliyorsan..3 x fazla olduğunu konuşabilirsin ve tedaviyle birlikte kendi arzularında olmasını sağlarsın.
Dr Cem keçe ile görüştük , ama iki seans sonra bıraktı görüşmeyi , Dr bana eşin ciddi hasta dedi , isterse tedavisi var kendi istetecek dedi,
Sabrın kalmadıysa çirkinleşmeden ayrılın dedi
Beni köşeye sıkıştıran diğer türlü çok ciddi bir sorun yok ama bu sıkıntı beni benden alıyorBu doktoru dinlemekte fayda var derim
Tesekkur ederim birisi en azindan katilmis, sizlerde menapozu birgun yasayacaksiniz, kadinin ureme sismenopoz dönemi kadında hormonal dengesizlik oluşturduğu için ve kadında vücut sıvısı azalttığı için cinsellik arzusu azaltır!
Esasinda siz tıbbi gelişmeleri takip etmiyorsunuz sadece google a "menopoz ve hamilelik ve yumurta donasyonu" yazin arattirin ve okuyun. Hatta "40 yas ustu anne olmak isteyenler" konu basligini da okuyabilirsiniz buradan. Ve hatta size menopozdan sonra tedavi ile hamile kalip, ikiz doğurmuş 2 arkadasim oldugunu da söyleyeyim. Bu forumda tanıştık üçüyle de.menapoz artı çocuk dğurmayı bile düşünüyonrsunz.... bravoooo fantastik kurgu filmine hoş geldinz. bu yaş da bunu da bilimyor olamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?