- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Okuduğunuzu anlama probleminiz varsa bu benim suçum değil. Ben arttırıcılar öldürmüyor azaltıcı olanlar mı öldürüyor dedim, o kadar yazmışım o yazıdan bunu mu çıkardınız?Ay yok artik adami olume bile surukleyecegimi idda ediyorsunuz. O kadar da degil. Aktarlar cinsellik arttirici, yok sudur budur bir dolu seyler satiryorlar dogru mu? eczanelerde dahil. E neden cinsel guc arttirici oldurmuyor da azaltici olan olduruyor simdi.
Valla asıl size yok artık. Kendi keyfiniz için adama takviye, ıvır zıvır vermeyi düşünen sizsiniz ben değilim.
İçindeki herhangi bir etken madde dokunursa, zarar verirse ne yapacaksınız? Benim sorduğum buydu, zira siz her ne kadar zararsız diye düşünsenizde bazı ilaçlar, hatta bazı bitkiler, takviyeler herkese iyi gelmeyebiliyor, zarar verebiliyor. Adama ilaç vermeyi düşünüp bu ihtimalleri hesaba katmamanız ayrı bir enteresan. Yalnız şunu da anlamadım, siz ben hormon takviyesi kullanamam, böyle rahatım diyorsunuz. Ee eşiniz de istekliyken rahat, neden bencillik edip eşinizin ilaç kullanması gerektiğini düşünüyorsunuz? Siz kullanmak istemiyorken ona vermek saçma değil mi? Ayrıca yaş olayında da bahaneniz çok saçma. İfşalanacağınızı düşündüğünüz bir hesabınız mı var, ulaşırsınız yöneticiye "benim ifşa olma kaygım var, bu hesabımı kapatıp başka bir hesap açmak istiyorum" dersiniz, yeni bir hesaba geçip bilgilerinizi değiştirerek yazarsınız, atıyorum yaşınız 49 ise 40 yazarsınız çifte vatandaşım demek yerine Almanya'lıyım, İsviçreliyim vs dersiniz. Şuan yaptığınız daha saçma, zira bütün mesajlarınız okunabiliyor, tanıdığınız görüyorsa ifşa olma korkunuz olduğunu okuyup "aa bu x olabilir" diyemezler mi? Diyebilirler. Böyle bir durumda yeni üyelik isteğinizi geri çevireceklerini sanmıyorum gördüğüm kadarıyla yöneticiler anlayışlı insanlar.
Son düzenleyen: Moderatör: