ahh ahh dizara ,şu aşiri cinsellikli odakli adamdan ben ne yaşamadim .
Ama işte iyi biri..
Çocuklarina evine düşkün evden işe ,işten eve .Aileme karşi sabirli ,yardimsever ve saygili.
Ben,beni sevdiğini saniyordum ,çünkü ne olursa olsun nasil gözüksemde ,en paspal halimde bile sürekli arzulaniyordum .
Ben mutfakta uğraşirken sirf eğilip kalkmamdan erekte oluyordu ve gelip orami burami elliyordu.
Sinirlerim oynamaya başladi evde rahat hareket edemez hale gelmiştim .artik sinirli bir şekilde sürekli popomu ellemisinden rahatsiz olduğumu söyledim .
Günde boş vakitimizi illaki cilveşmek isterdi ,uzanip fantazi kurmak kudurmak ,sonra devami olmayacağini bildiği halde sex yapiyormuşuz gibi oynamimi beklerdi.
Ettirdi ,yaptirdi diyorum ama şiddet veya zorbalik yoktu lakin psikolijik baski uyguluyordu ,sürekli isteklerinden konuş ben tamam diyene kadar beklerdi.
Biraz terslersem küs kaliyor ,eve misafir istemiyor benimle aile görüşmelerine gelmiyordu( bahaneyi 1,2 kere uydurursun sonra herkes anlar,istenmediklerini düşünürler ama kime anlatabilirsinki)
Beni ruhsal olarak ac birakti ,beni susuz birakti ,ben bir kadin olarak eşi olarak değil bir şişme bebek gibi gördü.
Ben teselli şevkat isterken bir sarilmama bile şehvetle karşilik verdi.