Ben mi çok istekliyim?

Hamileyken neden korunuyorsun onu anlamadım. Doktorun miye böyle bir şey söyledi, açıklaması var mı
Evet bana oyle dedi doktorum cunky ben nir kere enkefsiyon kaptim. Rahim cok hassas oldugu icin dikkar etmek gerekiyor dedi bana

Bizim de öyle başladı arkadaşım ben hamile kaldım ve bütün cinsel hayatımız bitti. İlk başlarda çocuğa birşey olur diyordu ki hak veriyordum çünkü iki kere düşük yapmıştım ama doğumdan sonrada durum değişmedi. İlk başlarda kendimi çirkin buluyordum o yüzden mi acaba dedim ama zamanla eski kilolarımı verdim ama yine olmadı. Oturdum güzel güzel konuştum yok olmadı. Cinnet geçirdim kavga ettim yine olmadı. Sessizce bekledim yine olmadı. Sapık gibi peşine takıldım yine olmadı. Anlayacağın ben ümidimi kestim evladıma yazık olmasın diye sabır sınırlarımı zorluyorum ama bizim sonumuz hayır değil inşallah siz umduğunuzu bulursunuz. Bir güzel söz söylese bir sarılsa belki o bile yetecek ama bizde o bile yok.
Siz de bu adamlarla nikahta mı tanışıyorsunuz anlamıyorum ki valla.birkaç gün üst üste aynı yerde kalmadığı adamla kimse evlenmesin.bazıları da tek gün adamı oluyor, o gün performansı iyi olsa bile düzenli ilişki kapasitesi olmuyor.herkes dini kuralmış, aile öğretisiymiş, evliliğe saklamak istedimmiş, şu saçma klişelerden kurtulsun artık.yapacak birşey yok.iyi ki böyle bir site var bu arada.çok öğretici.

Siz de bu adamlarla nikahta mı tanışıyorsunuz anlamıyorum ki valla.birkaç gün üst üste aynı yerde kalmadığı adamla kimse evlenmesin.bazıları da tek gün adamı oluyor, o gün performansı iyi olsa bile düzenli ilişki kapasitesi olmuyor.herkes dini kuralmış, aile öğretisiymiş, evliliğe saklamak istedimmiş, şu saçma klişelerden kurtulsun artık.yapacak birşey yok.iyi ki böyle bir site var bu arada.çok öğretici.
😅😅 ay yorumunuz beni güldürdü çok yaşayın. Zaten sorun durumun değişmesi, bizde zar atmadık evlenmeden önce. Evlenmeden eşini tanıma fırsatı bulamayan kadınlara Allah sabır versin tabi ama bizim gibi eşi çocuktan sonra değişenlere daha ayrı bir sabır versin. Dediğiniz gibi burası hem öğretici bizler için de rahatlatıcı oluyor.

X