• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok istekli, bıkmak üzereyim.

Tesekkur ederim birisi en azindan katilmis, sizlerde menapozu birgun yasayacaksiniz, kadinin ureme sis

Esasinda siz tıbbi gelişmeleri takip etmiyorsunuz sadece google a "menopoz ve hamilelik ve yumurta donasyonu" yazin arattirin ve okuyun. Hatta "40 yas ustu anne olmak isteyenler" konu basligini da okuyabilirsiniz buradan. Ve hatta size menopozdan sonra tedavi ile hamile kalip, ikiz doğurmuş 2 arkadasim oldugunu da söyleyeyim. Bu forumda tanıştık üçüyle de.
ee madem böyle bir şşey var niye millet niye biyolojik saat diye tutturup yanlış evlilikler yapıyor. veya baskı yapıyor ona buna ( bu arada bilgi için teşekkür ederm )

Etkilemeyi derken ?
yani sürekli etrafında dişil hareketle mi yapmam lazım ? Herşeyi ben yapıyorum zaten
Her kadın mı etkileyeyim diye çırpınıyor bilmiyorum ki
Karnıma dokunur mesela ben derim elini göğüslere çıkarmaz öyle sadece karnıma dokunur ... sevişirken tek mod , ben derim şöyle yapsak Mı diye mesela , sarılayım dokunayım şunu da deneyelim şöyle daha zevkli olur vs yok onda , öyle kıt öyle kısıtlı halleri var ki sanki görev gibi
Ya da benden etkilenmiyor ne diyeyim .:,
Mesela iş için şehir dışına çıkar 10gün civarı ,ayrı iken hiç mast yaptın mı diye sorabilir cesareti buldum kendimde yollar sonra,
Yok diyo
Ben yapmış oluyorum bazen , o evdeylen bile kendi kendime yapıyorum , kaç defa sevişmemiz yarım kaldı penisi söndüğü İçin , be ben yıllardır bunjn için uğraşıyorum ,
Ama dilinde sevgisi var
Ama seç bana göre de çoookkkk şey , yaşayamıyorum yaşayamadım,
Bu insanla yaşayabileceğimi de sanmıyorum
Öyle çok peşinden koştum ki nefret geldi
Şuan dokunmasını bile istemiyorum , Mıy mıy zoraki hareketler hep
Ben de dokunmuyorum dokunmayacağım da , öyle öfke dolu ki içim
Canım merhaba.. Biraz daha zaman tanınmanı tavsiye ediyorum.. Aşılamayacak konular değil bunlar..Suçlu kim yada eksiklik kimde ? demektense sorunun ne olduğunu anlamaya çalılmalısın..Kendin bunu ona açıklamaya zorlanıyorsan bir ortak arkadaşınız varsa bunu ona bir şekilde anlatabilecek mesela..Yada işin ciddi noktalara geldiğini hissettirecek biri olsa.. Fare dağa küsmüş,dağın haberi olmamış gibi olmasın..Eşler arasındaki en büyük sorun aranızdaki olan yada olmayanları dile getirememek ve içinize atmanızdır..Önce bunu çözebilirseniz ki burda sana iş düşüyor malesef...😔 Gerisi çorap söküğü gibi gelecek 🙏 Lütfen cinselliği evliliğin temeline oturtup olmazsa olmazın olarak da görme.. Birgün o istekler arzular azalacak ve sadece yanında bir nefes bir ses arıycaksın..Şimdiki psikolojinle büyük kararlar almamalısın ve kesinlikle eşinin bu haline kızıp kısasa kısas yapmamalısın..Yani ona ceza vermek adına evlilik dışı birşeyler düşünme..Gün gelir hepsi düzelir ama vicdanın yakanı bırakmaz..Anlatmak istediğin daha fazla şeyler varsa özelden de yazabilirim canım..😇 üzme kendini ..Daha zor sorunlar var ve aşılabiliyor zamanla..🙏

Tesekkur ederim birisi en azindan katilmis, sizlerde menapozu birgun yasayacaksiniz, kadinin ureme sis

Esasinda siz tıbbi gelişmeleri takip etmiyorsunuz sadece google a "menopoz ve hamilelik ve yumurta donasyonu" yazin arattirin ve okuyun. Hatta "40 yas ustu anne olmak isteyenler" konu basligini da okuyabilirsiniz buradan. Ve hatta size menopozdan sonra tedavi ile hamile kalip, ikiz doğurmuş 2 arkadasim oldugunu da söyleyeyim. Bu forumda tanıştık üçüyle de.
sirf cocuk bile dogurmayi dusunuyorum bu yuzden
Siz kendinizi açıklamayı ve anlatmayı bilmiyorsunuz, sonra gelip insanlara bilgisiz muamelesi yapmaya çalışıyorsunuz.
Konunuza yazdığınız işaretlediğim kısım. Konunun bir yerinde menopoza giriyorum diyip en sonunda çocuk doğurmayı düşünüyorum derseniz doğak olarak "menopoza girmişsin arkadaşım, ne çocuk doğurmasından bahsediyorsun?" diye tepki almanız gayet doğal. Yazdığınız açık uçlu birşey, insanların doğal yollarla çocuk sahibi olacağınızı düşünmesi de normal. O yazdığınız bu şekilde de anlaşılabiliyor.
"sırf bunun için embriyo donasyonu ile çocuk doğurmak istiyorum" deseniz böyle bir yanlış anlaşılma olmazdı. Bilmeyende öğrenirdi. Eksik cümle kurmayın, kurunca da insanlara bilgisiz muamelesi yapmayın.

Aslında bunca seneye rağmen eşinizin hâlâ istekli olması güzel bir şey fakat bu sizi yoruyor olabilir elbette. Bu hareketin size anormal geldiği kadar sizin hiç istememenizin de anormal olduğunu unutmayın. Tam orta yolu bulmalısınız bence. Çünkü cinsellik de evliliğin bir parçası. Birlikte cinsel terapiye gitmeniz iyi bir çözüm yolu olabilir.

Bu haberleri kacirmis oldugunu dusunup link atiyorum. Bunlar yeni degil eski haberler ayrica,
Bilmiyorum nasil oluyor da haberiniz olmuyor. Etrafınızda hic mi yok 46 yaşında ikiz doğuran kadınlar. Benim tanidigim en az 3 kişi var.
Menopozdan 4 yıl sonra bile annelik
çevre dediğinz burası :) sanal alem .. ee tabi inşallah olur sizin de . çevremizde olmaması çok doğul çünkü olağnüstü durm çünkü

Sizin eşiniz çocuk istemiyordu değil mi?
Siz bu adama bilenmişsiniz.
O sadece sizinle mutlu olmuş ama siz olamamışsınız. Bu da cinselliğinize yansımış.
Keşke ayrılıp çocuk yapsaydınız başka birinden zira eşinizin de istememe hakkı var sonuçta. İkinize de yazık etmişsiniz.
çocuk istemiyor muymuş. e neden çocuk mu yapsam diyor o zaman adamı oyalamak için ?

Kadin menapoza girdim diyo git tedavi ol yaziyosunuz. Dukkan kapanmış artik arkadaslar hormon da bassan iki sene falan idare eder. Ama adami şaplamak da cok komik bi çözüm konu sahibi :) spora mi yazdirsan acaba :KK70: bunun bi çözümü yok.

Bu arada ben daha girmedim ama benim de dukkan kapandi gibi bisey ama ben nemfomandim orasi da ayri.

Menapoza girdim yazmışsınız, çocuk doğurmayı düşünüyorum bazen yazmışsiniz ??

Kadin menapoza girdim diyo git tedavi ol yaziyosunuz. Dukkan kapanmış artik arkadaslar hormon da bassan iki sene falan idare eder. Ama adami şaplamak da cok komik bi çözüm konu sahibi :) spora mi yazdirsan acaba :KK70: bunun bi çözümü yok.

Bu arada ben daha girmedim ama benim de dukkan kapandi gibi bisey ama ben nemfomandim orasi da ayri.
nemfomaniden 41 yaşında dükkan kapama kısmına nasıl geldiniz ☺️

Gençleri de şimdiden bu şekilde şartlandırmayalım.Menapozda cinsellik bitmiyor. 20 li , 30lu yaşlardaki gibi her dakka cinsellik düşünmüyorsun tabi ki. Ama bitmiyor yani. Menapozdayım ondan biliyorum.
Sende ki biraz psikolojik mi acaba? Bitirmeye karar verdiysen bir şekilde bilemiyorum. Böyle mutluyum da diyorsun.
Eşin çooook anlayışlıymiş bu arada.
Neyse isteksiz de olsan kaçmak yerine sevişmeyi dene belki kendini yeniden keşfedersin.
Çocuk konusunda iyi düşün bence. Bu yaşta tıbbi yollarla hamile kalabilirsin belki ama sonrası ?
Aslında biten cinsellik değil üreme fonksiyonu. Ve gerçekten bir sebebi var.

Ben bizlik birşey yapmak istemiyorum , , artık rencide oluyorum inciniyorum sürekli benimle seviş benimle Sevil diye adamın peşinde koşuyormuşım olark algılıyor adam
Dr Cem keçe ile görüştük , ama iki seans sonra bıraktı görüşmeyi , Dr bana eşin ciddi hasta dedi , isterse tedavisi var kendi istetecek dedi,
Sabrın kalmadıysa çirkinleşmeden ayrılın dedi

bu cümlelerini eşimin beynine balyozla sokmak isterdim
Goguslerine dokunmamasi garibime gitti benimde. Erkeklerin ilk elinin gittiği yerdir göğüsler. Çok ilginç

Benim derdim biraz tuhaf ve abes gelebilir size, ama paylaşmasam da catlatacagim. Esimle 20 senedir evliyiz, mutluyuz da, çocuğumuz yok,ben 47 yasindayim esim de 49 yasinda.

Ben 2 sene once menopoza girdim, hormon takviyesi de yapmadan bir sekilde atlatiyorum. Yalniz sorunum esimin asiri istekli olmasi.yani neredeyse haftada 3-4 gün cinsel ilişki istiyor. Bana gelince cinsel iliskiye girmek bir azap,bir işkence. Fiziksel bir acı ya da ağrım yok, gayet normal herşey ama benim hicbir istek veya heyecanim yok ve boyle de cok ama cok mutluyum, cinsel bir ilişkim olmadan omrumun sonuna kadar yaşayabilirim,erkeklere karsi hic ama hic bir arzum ve nerakim yok, bazen arkadaslar arasinda aktörleri falan konuşuyorlar, cok yakisIkli, çok seksi vs ben de tik yok,tum erkekler kardesim gibi, esim haricinde tabii ve de inanin hayatimin en guzel, en rahat, en mutlu, kendimle en barışIk zamanini yaşıyorum, yani dunyaya bir daha gelsem, boyle bu mutlulugu genc yasimda hissetmek isterdim.

Doktor hanim bana hormon ilaci vereyim, cinsel isteğiniz yerine gelsin dedi. ama benim derdim gelmesi degil ki, aksine boyle cok mutluyum, aman gelmesin zaten. Ama esim mutsuz bu seferde. O da cinsel istegi azalacağına çoğalıyor, size sorum, erkegin cinsel istegini azaltan, zararli olmayan bildiğiniz denenmis, zararsız bir bitkisel bir ilac falan var mi acaba? eskilerden askerlikte yemeklere şap atarlarmış diye duyardim, ama zararli oldugunu biliyorum. Bir de çocuğumuz yok, sirf cocuk bile dogurmayi dusunuyorum bu yuzden, belki enerjisini, vaktini cocuga harcarsa, kafasi kendi istekleriyle mesgul olmaz diyorum, biliyorum sacma ama, yasamadiginiz icin bilemezsiniz, inanin cok ama cok zor, bu durumda olunca insan her şeyi düşünüyor.
Huh? Hem menopoza girdin hemde cocuk dogurmayi dusunuyorsun? O nasil oli?

Bir de konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek konu ile bağıntılı da olsa alakasız bir soru sormak istiyorum çünkü gerçekten merak ediyorum bunu..

Menepoza girdikten sonra kadınlar açısından cinsellik artık eskisi gibi zevk vermiyor mu??

Menepoz, kadınların seks hayatını bir nevi artık göreve mi dönüştürüyor??

Umarım böyle değildir.. Böyle olmasın yaaa 😑😑 Menepoza girmiş arkadaşlarımız veya tanıdıkları ya da bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa sorumu cevaplayabilir mi acaba??

Bir de konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek konu ile bağıntılı da olsa alakasız bir soru sormak istiyorum çünkü gerçekten merak ediyorum bunu..

Menepoza girdikten sonra kadınlar açısından cinsellik artık eskisi gibi zevk vermiyor mu??

Menepoz, kadınların seks hayatını bir nevi artık göreve mi dönüştürüyor??

Umarım böyle değildir.. Böyle olmasın yaaa 😑😑 Menepoza girmiş arkadaşlarımız veya tanıdıkları ya da bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa sorumu cevaplayabilir mi acaba??
Sevgili Black, benim durumum farkli, sen daha gencsin, en guzel zamanlarin, yanlis dusuncelere kapilmaman icin açıklıyorum:
1. Menopoz demek artik vücudun yumurta üretmemesi demek, yumurta rezervlerinin bitmis olmasi. Bitince haliyle hormonlarda artik seni yumurtlamak icin vücudunu hazirlamiyor (regl, menstruasyon olmuyorsun artik.) bu ne demek hormon seviyelerinin değişmesi demek. Mesela adet olmaya yakin cinsel istek artar, vajina da sivi salgilar olusur, bu cinsel iliskiyi kolaylastirir. Menopozda cinsel istahin tabii ki bir yumurtlama öncesi gibi olmuyor, artik regl olmuyorsun, arti en önemlisi kaygan, hani o renksiz, yumurta aki gibi olan sıvı üretimi de olmuyor ya da son derece az, mutlaka kayganlastirici sivi ile iliskiye giriyorsun yoksa nerdeyse teknik olarak imkansız, bunu ancak deneyimle anlayabilirsiniz.

2. Menopoz a giris yasi genetik, kemoterapi tedavisi, veya uzuntu, psikolojik durumlar sonucu herkes farkli yaslarda girer. Dolayısıyla her yas grubundan olabilir. Benim yakin arkadasim o zamanlar 25 yasindaydi, menopoza girmis, yani regl olmuyordu, kesilmesti. Tedavi oluyordu. Zira yasi gencti, hem de evlenmek üzereydi.

3.Menopoza girmis bir kadin cinsel olarak aktif olabilir, cinsel istegi de olabilir, ama teknik acidan, kaygan sıvı salgisi, vajina duvarlarinin artik elastikiyetini ve nemliligini kaybetmesi gibi sebeplerle, eskisi gibi çok kolay olmaz ama bunlar icinde cozumler var, kayganlastirici sivi, vajina ici nemlendiriciler, elastikiyeti muhafaza etmek icin duzenli iliski.

4.Benim cinsel isteğinin olmamasi, menopoza girmeme ilave olarak benim kemoterapi gormem, kemoterapi zaten uretim organlarini ve hormonlarini alt üst eden bir tedavi, sonrasinda kadinin yasi kac olursa olsun menopoz, uretim organlarinin faaliyetini durdurmasini hizlandiriyor. Bu sebeple ben daha şiddetli bir menopoz, ve isteksizlik yaşıyorum normale gore.

5.menopoza girmis bir kadin rahim duvarlari hala yeterli kalınlıkta ise çok kolay yumurta donasyonu tup bebek tedavisiyle cocuk dogurabilir.

Asla !
Mal mal öyle dakikalarca göbeğimde kalır eli
Ben söylerim artık açık açık ama içten ne kadar sinirlendiğimin tarifi yok
Prensescann, merak ettim, ama cevaplamaya bilirsin, anlarim. Esinizle gorucu usulu yani aile/arkadas araciligi ile mi evlendiniz?
Esinizin ailesi baskici mi, annesi babasi ? evlenmesi icin cok baski yapmis olabilir mi ?
Bir de esiniz en cok neler yapmaktan cok hoslanir ?

Cinsellik kalpleri de birbirine yakınlaştıran bir mevzu

Şap attım diyelim ama kalben de zamanla bı şeyler kopar bence cinsellik bağlayıcılığı olan bir eylem çünkü.

Yerinizde olsam kendimi esimin seviyesine getirecek otları ve zararsız takviyeleri tercih ederdim.

Doktorunuzun bahsettiği hormon takviyesini de çok merak ettim
Bende 😂

Back