- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Okuduğunuzu anlama probleminiz varsa bu benim suçum değil. Ben arttırıcılar öldürmüyor azaltıcı olanlar mı öldürüyor dedim, o kadar yazmışım o yazıdan bunu mu çıkardınız?Ay yok artik adami olume bile surukleyecegimi idda ediyorsunuz. O kadar da degil. Aktarlar cinsellik arttirici, yok sudur budur bir dolu seyler satiryorlar dogru mu? eczanelerde dahil. E neden cinsel guc arttirici oldurmuyor da azaltici olan olduruyor simdi.
Sizi hatırladım nickiniz tanıdık gelmistiEvet, ben yazim uzun olmasin diye belirtmedim, yumurta donasyonu ile dusunuyorum. Yok tabii ki sirf esimi oyalamak icin cocuk yapmam, zaten her zaman istiyordum, ama kemoterapi gordugum icin hep ertelemiştim.
Ama şimdi kendimi toparladim. Hatta "evlat edinme" konu başlığında da yazmistim gecen ay, evlat edinmek için de ayrıca arastirma yapiyorum basvuru icin.
Babası da sürekli depresif bir insan ve ailesinde sürekli kavga var eşimin , ve testesteron hormonu da ciddi düşük yani yazdığın tüm sorunlar var eşimdeGorev gibi yapmasi, ya hormonlardan kaynaklanan bir durum, ya da iliskinizde ten uyumsuzlugu - sevgi eksikligi, belki psikolojik bir rahatsızlığı da olabilir kendinin de bilmedigi, bazi insanlar icine atar, morali bozulur, hicbirsey yapmak istemez.
Bence acikca konusun, her zaman ise yarar, hem zaman acisindan, hem de bosa uzulmemek icin.
Bir de bende sürekli herkes mi güzel sevişiyor razı ol diyorum ama kabullenemiyorum daGorev gibi yapmasi, ya hormonlardan kaynaklanan bir durum, ya da iliskinizde ten uyumsuzlugu - sevgi eksikligi, belki psikolojik bir rahatsızlığı da olabilir kendinin de bilmedigi, bazi insanlar icine atar, morali bozulur, hicbirsey yapmak istemez.
Bence acikca konusun, her zaman ise yarar, hem zaman acisindan, hem de bosa uzulmemek icin.
Arakdaslar artik yoruldum yazmaktan, bir cougunuz bilmiyor, ama bilginiz olsun menapoza girmeniz cocuk dogurmaniza engel degildir, yumurta donasyonu ile isterseniz 65 yasinda bile dogurabilirsiniz. Tup bebek yumurta donasyonu ve 45 yas ustu anne olmak isteyenler konu basliklarini okuyun lutfen.
Evet oversiz doğan kadınlar da olabiliyor, yumurta kalitesinin ya da rezervinin düşüklüğü yüzünden de hamile kalamayabiliyor. Bu durumlarda da dediğiniz yöntem uygulanabiliyor. Bir insanın rahmi olduğu sürece her zaman hamilelik olasılığı mevcut diye biliyorum ben de.Evet baskasindan yurmurta alinarak, yumurta donasyonu deniyor ve Kibris da neredeyse 30 senedir yapilan bir tup bebek tedavisi. Sadece benim gibi yasi gecmis degil, cok erken menapoza giren genc kadinlarda var maalesef, ve tek careleri yumurta donasyonu ile hamilelik.
45 yasini asmis, daha once hic cocuk dogurmamis biri, ancak yumurtasini eger dondurmamis ise tek caresi yumurta donasyonu, o da sadece Kibris yapiliyor, daha baska ulkelerde de mevcut ama Turkiye'de ki ailelerin bir cogu oraya gider bu islem icin.
Burada sırf eşini başından atmak içinmiş gibi yazmış ama kendisi hep çocuk sahibi olmak istemiş. Eşi, hiç istiyorum ya da istemiyorum diye net cevap vermemiş. Resmen bir baba atasözü olan “bakarız” ile senelerce oyalamış konu sahibini. Konu sahibi aslında kendisi istiyor çocuk sahibi olmayı.Nerden tutsak elde kalıyor.
Eşinizde değil sizde anormallik varken, onun cinsel hayatını yok etmeye ne hakkınız var?
Ben tedavi olayım demiyorsunuz da adamın cinsel hayatı bitsin diyorsunuz bide burda çözüm arıyorsunuz.
İlaveten, bu zamana kadar çocuk yapmamışsınız. Zaten menapoza girmişsiniz doğal yollarla hamile kalamazsınız, ayrıca riskli.
Hadi hamile de kaldınız. Sizinkisi çocuk sevdası da değil, sevişmemek için kocayı başından atmak. O çocuğun kendisinden minimum 48-50 yaş büyük annesi-babası olacak. Allah gecinden versin ama sizi çok erken yaşta kaybedecek. Çok erken yaşta bu hayatta yalnız kalacak. Sırf kocayı başınızdan atmak için buna hakkınız yok. Anneanne/babaanne olacak yaşta çocuk yapmayı planlıyorsunuz.
Seks her şey. Bu sebepten boşanılır bence belki çevreye bir şey anlatamazsın ama haklısın mutlu değilsen ne olacak ki. Ama denemedin mi eşinizi etkilemeyi umarım dener başarırsınız yeniden bahar gelir Çiçek açtırır size eşiniz inşallahNe güzel ya ,
Ben çıldırmak üzereyim adam bana dokunsun diye
İlk günden beri böyle maalesef
Bu sebepten boşanılır mı sizce ?
dokunsallık öyle az ki
Öyle az ki
Öyle az
Öyle yoksunum ki hep merak ediyorum başka çiftler nasıl diye diye 9 yılım geçti , gençliğim geçti
Her geçen gün öfkem kat kat artıyor
Loveitred in konuları vardı burda onları okusan o da boşanmıştı bu yüzdenÇok çabaladım
Çok terapi ayarlaıdm
İki üç gittik gerçekten faydası oldu ama hep başa döndük
Devam etmedi terapiye
Benim babamın annemin saçını bir kere okşadığınI görmedim ben sirke bana
Ben de partnerimden eşimden sevgi dinlenmekten bıktım diyorum
Israrl beni sevdiğini söylüyor ama ruhum kalbim bedenim çok aç...
Hayir gayet normal, ozellikle de gebelik planliyorsaniz, erkegin spermlerinin daha yogun miktarda olmasi icin zaten doktorlar 2-3 gun arayla yapilmasini tavsiye ediyor.Hafta da 3-4 benim normalim ya .28 yasimdayim.
45 in normaliyde ben haftanın hergunu mu sevismeliyim yani
Elinden geldiğini yaptigini dusunuyorsan, acikca herseyi konusup, ikinizinde mutlu olabilecegi bir karar almaniz iyi olur ama tabii yine de bir psikolojik danışmana da danisin isterseniz bosanma konusunu nasil açmanız gerektigine dair.Babası da sürekli depresif bir insan ve ailesinde sürekli kavga var eşimin , ve testesteron hormonu da ciddi düşük yani yazdığın tüm sorunlar var eşimde
kaç defa ürolojiye gittik kaç defa terapiye başladık Terapileri hep yarım bıraktı , oysa bir tık fayda görmeye başlamıştık
Gerçekten beni çok çok çok zorluyor bu durum öyle böyle değil , bazen cinsellik isteğim ve onu da geçtim
Evliliğin ilk yıllarımıza göre diğer birçok sorunumuzu hafiflettik ama bu sorun öylece kaldı
Boşandığımı düşünmek beni gerçekten üzüyor ama böyle yaşamak da çok çok çok gerdi beni artık ve geriyor, gerecek de , genç yaşımda bir çok zevke kendimi kapatmak istemiyorum ama eşimin de peşimde koştuğunu da hatırlamıyorum ,
Kapana kısılmış gibiyim
Konuşacağım defalarca da konuştum
Sanırım artık direk boşanmak istiyorum demediğim kaldı
Menepoza girdikten sonra çocuk düşüneni de ilk kez gördümBenim derdim biraz tuhaf ve abes gelebilir size, ama paylaşmasam da catlatacagim. Esimle 20 senedir evliyiz, mutluyuz da, çocuğumuz yok,ben 47 yasindayim esim de 49 yasinda.
Ben 2 sene once menopoza girdim, hormon takviyesi de yapmadan bir sekilde atlatiyorum. Yalniz sorunum esimin asiri istekli olmasi.yani neredeyse haftada 3-4 gün cinsel ilişki istiyor. Bana gelince cinsel iliskiye girmek bir azap,bir işkence. Fiziksel bir acı ya da ağrım yok, gayet normal herşey ama benim hicbir istek veya heyecanim yok ve boyle de cok ama cok mutluyum, cinsel bir ilişkim olmadan omrumun sonuna kadar yaşayabilirim,erkeklere karsi hic ama hic bir arzum ve nerakim yok, bazen arkadaslar arasinda aktörleri falan konuşuyorlar, cok yakisIkli, çok seksi vs ben de tik yok,tum erkekler kardesim gibi, esim haricinde tabii ve de inanin hayatimin en guzel, en rahat, en mutlu, kendimle en barışIk zamanini yaşıyorum, yani dunyaya bir daha gelsem, boyle bu mutlulugu genc yasimda hissetmek isterdim.
Doktor hanim bana hormon ilaci vereyim, cinsel isteğiniz yerine gelsin dedi. ama benim derdim gelmesi degil ki, aksine boyle cok mutluyum, aman gelmesin zaten. Ama esim mutsuz bu seferde. O da cinsel istegi azalacağına çoğalıyor, size sorum, erkegin cinsel istegini azaltan, zararli olmayan bildiğiniz denenmis, zararsız bir bitkisel bir ilac falan var mi acaba? eskilerden askerlikte yemeklere şap atarlarmış diye duyardim, ama zararli oldugunu biliyorum. Bir de çocuğumuz yok, sirf cocuk bile dogurmayi dusunuyorum bu yuzden, belki enerjisini, vaktini cocuga harcarsa, kafasi kendi istekleriyle mesgul olmaz diyorum, biliyorum sacma ama, yasamadiginiz icin bilemezsiniz, inanin cok ama cok zor, bu durumda olunca insan her şeyi düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?