Eşim çok istekli, bıkmak üzereyim.

O kadar çaresizim ki
Eşime kitap falan etki etmez öyle bir alışkanlığı da yok
Ancak yoğun Bir terapi alırsa ki Ben hadi demekten bıktım
Kaç kere psikologayarladım
İtiş kakış bir kaç Seans aldı fayda da gördük derken bıraktı ..
Hep aynı döngü
Sanırım direk boşanmak istiyorum derinde ya biter ya da düzlemeye çalışır ama beni sinir hastası etti resmen
Ona şuan ki ikili ilişki ikili muhabbet o kadar yeterli geliyor ki , bende kendimi bu ilişkide asla ait hissetmiyorkm

Asla !
Mal mal öyle dakikalarca göbeğimde kalır eli
Ben söylerim artık açık açık ama içten ne kadar sinirlendiğimin tarifi yok
Ben eşinizin gay olduğundan şüphelendim. Öyle maço falan duruyor olabilir, o tavırlara kanmayın, gayet ağır abi gay'ler de var. Doktor bile çok açık umutsuzca konuşmuş size.

Belki o kalabalığı da sizden kaçtığı için seviyordur.

Belki o kalabalığı da sizden kaçtığı için seviyordur.
Bana da öyle geliyo
Evimizde yatılı misafir varken sevişmek ister mesela
İki arada bi derede ,saçma salak ,
Oysa ev bizim koca ev her yer kimse yok
7 yol çocuk olmadı öyle çok fırsat Zaman alan vardı ki
Yapmadı yanaşmadı
Tatillere çıktık her Seferinde sinir krizi geçirdim , içten içe.... ona belli ettiğim minimum kısmı , suda dağda denizde her yer bizimdi

Ben eşinizin gay olduğundan şüphelendim. Öyle maço falan duruyor olabilir, o tavırlara kanmayın, gayet ağır abi gay'ler de var. Doktor bile çok açık umutsuzca konuşmuş size.
Ya bilmiyorum bana da gay den ziyade aseksüel gibi geliyor
Bakşna sevmiyor asam bakması bile ama büyük göğüs seviyormuş o da bende yok
Kapalı seviyor sevişirken çırışçıplak sevmiyormuş mesela !
Ay aklıma geldikçe deliriyorjmya
Şuan o memleketinde babası vefat etti , ben de yanındaydım .15 gün boyunca ben bebeğimle yattım o da tek , aynj odadayız insna. Eşine sarılıp teselli bulmaz mı ?gelmicen mi yanıma diyo bana soruyor
Asla gitmem artık çünkü bıktım
Sevişeceğimiz zaman sevişelim mi diye bana soruyor mesel a
Böyle erkek erkek bana yaklaşıp sıkıltırdğını bilmem
9 yolda 1-2 ya da 3 tür
Zaten penisi söner işin yoksa uğraş dur dikleşsin diye
Ben istekli olduğum İçin ıslandığm için böyle oluyormuş
Bana yetemeywceğini düşünüyormuş hep

Seks istediği zaman ellerini basinin üzerine koyup yere cök hiç konusma bir süre sonra gider yatakta yakalanirsa ölü taklidi yap.

sevişin anacim sevismek sagliklidir

Menepoza girdikten sonra çocuk düşüneni de ilk kez gördüm
Adam kadinin elinden anne olma sansini almış ben asla acimaz cinseligini alirdim elinden.

Ben bazı insanları hiç anlayamiyorum gercekten iki ciften biri cocuk ister biri istemez bir taraf hep kendinden ödün verir ve fikrinden vazgecmek zorunda kalir oysaki ikisi bosanip aynı fikire sahip insanlarla evlenip daha mutlu olabilir pismanlik yasamazlar bknz örnek pişman olmuş menepozdan sonra cocuk hayali tabiki doğurur kendi kararı kendi hakki ama cocuk için ne enerjisi ne de yeterli zamani vardir. Herkesin kendi karari tabiki.

Şu kısmı çok saçma bir yalan, insan eşi istekliyse daha çok ister bence
Çok ıslanıyorsun bilmeni ne diyorud
Kalmadı bende o haller
Şuan onun için herşey normal ...
Hatta uzakta iken ilişkimiz daha sağlıklı ona göre , daha konuşkan telde ama içim öfke dolu benim , artık tatlı bir kelime çıkmıyor ağZımdan ona hitap olarak , ama ona göre herşey normal sormuyor üstüme gelmiyor kendi dünyasında yaşıyor

Son düzenleme:
Bir buna karismamistik zaten oda oldu

Çocuk 1. Sınıfa giderken anne 71 yaşında olacak, okuma yazmada evde destek verebilecek mi 55 yaşında babaanne çalışan gelinin torununa bakıyor diye neler yazıyorlar bu forumda o yaştaki kadın enerjisini kaybetmiştir diye , 65 yaşındaki kadın tüm gece on kez uyanıp emzirip sabahında hiçbir şey olmamış gibi güne devam edecek diyorsunuz yani, henüz anne olmadınız heralde

Ayy anneyim enerji gerektiginide zorlugunuda biliyorum ben insanlarin kararlarina karismamamizdam bahsediyorum konu sahibi bu yasta çocuk dusunuyorum onerileriniz nelerdir demiyor libidosu tavan kocasindan kurtulmanin yollarini soruyor

Menopoza giren biri cocukmu dogurabiliyormus

Evet duymustum dogal yollarla zor ama
Tabii ki tup bebek yumurta donasyonu ile oluyor. Dogal yolla olmasi %2 ihtimal, mucize gibi, ama oluyor da, menopoz ve hamilelik yazip arattirmalari yeterli halbuki, ama neyse en azindan sizin gibi burada onyargisiz insanlarin oldugunu bilmek guzel.

Aynen, dogru sadece libido degil daha bircok sey etkileniyor, deri kurulugunu ve elastikiyetini yitiriyor, o parlak ipek gibi saclarim firca teli gibi oldu menopozdan sonra, ama tabii kemik erimesi ve damar genislemesi, ani terleme ve ates basmalari esas onemli olan.

Sorun ne biliyor
Musun? Cogu zaman taraflarin kendini saklamasi ya da iste evlilikten sonra cinselligin yasanmasi.. ki 1-2 kez sevismeyle cinsel performans olculemez.. cocuk istemiyor ama karsidaki
Onla evlensin diye istiyorum diyor sonra cikiyor kokusu vs vs

O kadar uzuldum ki senin durumuna..insan kendini kullanilmis gibi hisseder o kesin.. adamin bi onceligi
Yok sadece sex..hersey karsilikli olunca guzel

Ben de oyle dusunuyorum. Yani istekli bir kadinin karsisinda ereksiyon olmamasi icin fiziksel ya da ruhsal bir rahatsizliginin hat safhada olmasi gerek. Fakat gayet neseli, disarida aktif ve sosyal birisi o yuzden tek suphelendigim konu gay olmasi, inanin erkek gibi gorunen, ozellikle macoymus gibi davranan bir cok gizli gay tanidigim, yakin arkadaslarim var. Yani hepsi oyle kerimcan falan gibi rahat, cok cok anlayisli ailelerden gelmiyorlar, koyde, cok mutahasip ailelerde yetisen gayler var. benim en yakin arkadasimin 3 tane maco abisi var, annesi babasi cifti, arkadasimin gayligini aciklamasi imkansiz. evlendirmek icin o kadar ugrasiyor ki ailesi, dayanamadi, hirvatistana kacti en sonunda. Ama facebook una bak bildiginiz bayagi normal erkek dersiniz.
Bu adam sanki herseye bir bahane bulmus, goturebildigi yere kadar goturmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…