Merhaba henüz 5 dk önce üye oldum. 10 aylık evliyim,eşimle ortaokuldan beri cok yakın arkadastık,lisede ilçe değiştirdi daha sonra lise son sınıfta sevgili olup 23 yaşında da evlendik. 5 yıl kadar bir sevgililik dönemimiz oldu yani. Çok zorluk çektik araya mesafeler girdi, kafa uyuşmazlıkları oldu çok kez ayrılmak istedim hep engel oldu seviyordum ama çok çabuk silebiliyordum gözden çıkarabiliyordum onu. O da tam tersi hayatı boyunca kimseyi sevmemiş hiç uzun ilişkisi olmamış, hatta ilişkisi bile olmamış diyebilirim. Velhasıl ben evlenmeden önce ona hep şunu söylüyordum *ac kalırım acıkta kalırım herseye gögüs gererim ama muhabbetin sohbetin anlayışın sevginin olmadıgı bir evde yaşayamam* o tabiki asla bunların olmayacağını söyledi.. Çok uzatmadan saadete geleyim. Eşimin beni sevdiğini biliyorum asla küs kalamaz bana hep ilk adımı o atar hiç kinci değildir çok çabuk unutur hemen yumuşar kavgalarda ciddi kalamaz(çok büyük olaylar haricinden bahsediyorum) ama bir telefon bagımlısı. Telefonda karı kız peşinde değil, araba siyaset vs bu şekilde videolar izleyip duruyo. Ama her dakika tuvalette yemekte yatmadan önce uyandıgı ilk an, her daim telefonu elinde. Ve ben güzellikle söyledim olmadı kavga cıkardım olmadı konusmadım olmadı kesinlikle uzaklaşmıyor. Bu konuuu her açtığımda haklı oldugumu düzelteceğini söylesede 12 saat dayanmışlığı yok. Ben sinirlenip bağırdığımda karşıma geçip gülüyor, sinirimi asla kaale almıyor, sinirden aglasam dahi dans ediyormuş gibi yapıp gülüyo karşımda. Evet sanli 5 yaşında bi cocuktan bahsediyormusum gibi gelebilir ama abartmıyorum, hatta gecenlerde bir tartoşmamızda ağlayarak yoruldum senin bu vurdumduymazlıklarından dedim *modumu düşürmemeliyim diyip roman havası açıp evde dans etti* ona bunun bi hastalık oldugunu tedavi olmadı gerektiğini bir insanı üzüp bundan zevk almanın normal olmadığını anlatsamda kesinlikle kabul etmiyor. Sizce napmalıyım? Otur sakince konus derdini anlat demeyin denedim olmadı. Sende onla ilgilenme al telefonu eline veya kitap oku yokmuş gibi davran demeyin onuda yaptım.. çok yoruldum artık kulağa basit gibi gelen bir olay bu ama insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor..