Biraz uzun olcak ama kusura bakmayın. Biz eşimle 2 senedir birlikteyiz çok seviyorduk birbirimizi bana çok düşkündü kırılmama ağlamama asla dayanamazdı istediklerime hep öncelik verirdi üzülsem sesim değişse aman aşkım sakın ağlama ben sana kurban olurum kıyamam derdi o kadar iyi biriydi ki hep evlilik herkesi değiştirir diyorlar ama benim sevgilim değişmez derdim o kadar emindim ki 1 yıl askerde bekledim geldi 7 ay sonra evlendik ama evlenmemize 1 ay kala bi tuhaflaştı neyse stres dedim uzatmadım ama yalan söylemeye başladı bana saçma sapan sebeplerden yalan söylemeye başladı balayı için otel ayarladı 1 hafta dedi ama 4. Gün çıkışımız verildi neden yalan söyledin diyorum kız kardeşi ast subay olacaktı Ankara’ya gidecekti onunla vakit geçirmek istiyormuş e bana söylese anlayışla karşılardım ki ben zaten gitmesine daha 1 hafta vardı balayında Sudan sebepten ağlattı beni hüngür hüngür odadan çıktım sakinleşmek için ama arkamdan bile gelmedi odaya çıktığımda uyumuştu o kadar gücüme gitti ki evlendiğimizden beri tanıyamıyorum artık beni hiç umursamıyor en küçük şeyde kavga çıkarıp bağırıyor evden çekip gidiyor Eve gelince de odaya geçip uyuyor önceden özür diler yalvar yakar affettiren adam şimdi bana 3 gün küsüp evde sanki ben yokmuşum gibi davranıyor en küçük tartışmamızda lanet olsun seninle evlendiğim güne bıktım senden diyor gitmek istiyorum ama daha 2 aylık evliyim gidemiyorum bugün yine kavga ettik sabah ona çok güzel bi kahvaltı hazırladım uyandırdım sonra kardeşim aradı dış çekim fotoğraflarını alıvermesini söylemiştim almış ama tablo yok ki bi yanlışlık olmasın dedi halbuki tablo da içinde anlaşmıştı öyle demişti bana sordum sonra yaptırırız ya dedi saçmalama para verdik o kadar arkasını arayalım dedim attı telefonu önüme al ara sor be yeter dedi giyindi ben ağlıyorum neden böyle yapıyorsun ya sorunlarımızı çözelim neden kaçıyorsun dedim benim sorunum yok kendi sorununu kendin çöz dedi dışarı çıkmak istedi konuşalım diye gitmesine izin vermedim 2 aydın o kadar doldum ki bardağı fırlattım kırıldı ve bana dedi ki umarım duvar kağıdına bişey yapmamışsındır götüm çıktı onu yaptırana kadar dedi sinir krizi geçirdim resmen bıktım dedim en sonunda oda iyi boşanalım o zaman dedi ve çıktı gitti gece 12de geldi eve hiçbirşey yokmuş gibi oturdu pcyle oynadı ve uyudu ben evde yokmuşum gibi davrandı. Napıcamı şaşırdım gitmek çözüm değil biliyorum ama gitmek istiyorum siz olsanız ne yapardınız bana bi akıl verin
Son düzenleme: