Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Allahım yakın zamanda bana bir yol göstersin yıprandım artık 3 senelik evliliğim 30 sene gibi geçti. Eşim yola gelmeyecek bu gidişle boşanacağım.
İnanın o güç siZin içinizde.Mantığınızla hareket edin.
Eşiniz gerçekten vicdanlı iyi bir insan olsaydı ya bu makyajkolik 3yıldır oğlumla benim kahrımı çekiyor beni seviyor ondan da bir bebeğim olsun ailemiz giderek büyüsün derdi.
Ama benim anladığım eşiniz vicdansız bencil bir insan.
Oğlu da kötü kalpli pis bir çocuk anne baba malesef kötü bir insan yetiştirmişler.
Bu iki bencil adam için en güzel yıllarınızı heba etmeyin.
İlk kez birine boşanması için bu kadar ısrar ediyorum çünkü tablo çok net.

Hayır bir de evlat elbette en önemli şey evladına önem versin tabi Ama şurada 5 6 sene sonra o çocuk evden gidecek Üni.okuyacak sonra İş güç derken herkes kendi hayatına bakacak.
Evladını önemserken hayat arkadaşını dışlamak ne kadar doğru?
Sonuçta yaşlanınca siz el ele diz dize olacaksınız oğlu değil.

Vebale girmek istemem ama bence bu adamda daha fazla vaktinizi kaybetmeyin. Çocuk istememesini anlarım, hatta saygı duyarım. Ancak kadını kandırmaya, bu derece bencilliğe girince olmuyor işte. Koşullarınızı bilmiyorum ama resti çekin çocuk istiyorsanız. Gerçi ben çocuk istesem bile böyle kaçak dövüşen adamdan buz gibi soğurdum, kandırıldığım için ayrılırdım.

Siz anasınıfı öğretmenisiz değil mi?
Peki 13yaşında çocuğu siZin yıkamanız ne derece sağlıklı?
Zihinsel bir özrü mü var ya da fiziksel de kendini yıkatıyor bu çocuk?
Yıkanmazsa bırakın pislikten koksun.
Siz de de hata var tepenize çıkmış iyice.
Kendi annesi istemiyor koca derdinden hırsını acısını sizden çıkarıyor.

Size yapılmış bi haksızlık bu, o bu duyguyu tatmış olabilir ama ya siz ? Niye böyle düşüncesiz

bence kesinlikle ayrılmasın. çoıcuğun olursa ona daha yazık olacak. bebeğine bu haksızlığı yapma. sana bunu yapan baba-oğul evladına da yapacak. oğlu kıskanmasın üzülmesin diye doğru düzgün sevmeyecek bile. erkekler değişmez. boşa değişir düzelir diye umut etmeyin. aranızda yaş farkı da vardır heralde. bu evlilikte her geçen gün daha çok üzülürsünüz.

Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Vay vay vay evlenmeseymiş o zaman.çok bencilce ve sizi resmen kandırmış.anneliği tatmak en doğal hakkınız.

Pardon da sizin elinizden bu duyguyu calma luksunu nerden almis beyefendi!
Oturun adam gibi konusun. Senin cocugunu da seviyorum ama ben hamileligi tatmak istiyorum bebegimi emzirmek ostiyorum cani.dan kanimdan bir parca istiyorum de hala seni anlamazsa gule gule de

Oğlunu düşünüyorsa onun bu durumdan ne kadar etkilenecegini düşünün tartısın ilerde bu cocuk büyüyecek liseye üniversiteye gidecek o evden ayrılcak belki de şimdi olmasa bile bu fikre alısıp bir iki sene için de olabilir. Seninle beraber bu heyecanı yeniden yasamak istemez mi ?

Bende eşimde çocuk istemeyen insanlarız ama sizinki çok farklı eşini anlayamam.
Biz en başından konuştuk herşeyi kimse kimseyi kandırmadı zor bir durum bu kadar bencillik bilemedim

Bu kadar sözleri vaatleri hiçbirini tutmadı. Onun için hayatımı karatmak istemiyorum.

+1
Konu sahibesi gençliğini bu adamla ziyan ediyor.

Benim nelere katlandığımı eşim görüyor da seslemiyor. Sevgi herşey değilmiş bunu anladım.
Ben de çocuk istemiyorum. Eşim bunu biliyor. Buna rağmen bebek videoları resimleri favorimiz. Ama senin durumunda kandırılmak söz konusu. Sanki bian önce bu kadını kandırayım,ona duymak istediklerini söyleyeyim evlensin de bari çorbam pişer, kalbi de iyi zaten, bizim oğlana da bakar. Oh ben de mis gibi yaşarım. Evlenene kadar sabret sonra sen ağasın sen paşasın demiş kendi kendine adam

İnsanın gercekten gözleri kör oluyor .sevip kaptırmamak lazımmış. Güzelim yıllarım çöp oldu eşim yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…