- 20 Ocak 2010
- 45.895
- 163.072
- 798
- 43
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Bende eşimde çocuk istemeyen insanlarız ama sizinki çok farklı eşini anlayamam.Allayıp pullayıp kendini öyle tanıttı bana. Boşanmak en hayırlısı olacak bu gidişle
İnanın o güç siZin içinizde.Mantığınızla hareket edin.Allahım yakın zamanda bana bir yol göstersin yıprandım artık 3 senelik evliliğim 30 sene gibi geçti. Eşim yola gelmeyecek bu gidişle boşanacağım.
Ve karşılığında gördüğünüz muamele ortada.Başka söze gerek var mı??Çocuğu yanımızda istememem gibi bir konu olamaz evlendiğimiz gece yani balayımızda bizimleydi. Buna bile ses çıkartmadım. Balayımı çocukla gecırdım
Vebale girmek istemem ama bence bu adamda daha fazla vaktinizi kaybetmeyin. Çocuk istememesini anlarım, hatta saygı duyarım. Ancak kadını kandırmaya, bu derece bencilliğe girince olmuyor işte. Koşullarınızı bilmiyorum ama resti çekin çocuk istiyorsanız. Gerçi ben çocuk istesem bile böyle kaçak dövüşen adamdan buz gibi soğurdum, kandırıldığım için ayrılırdım.Gerçekten kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yere kadar. Gizlice bebek patikleri falan alıyorum saklıyorum. Arada çıkarıp bakmak için. O bunların farkında bile değil, ne kadar üzüldüğümün.
Siz anasınıfı öğretmenisiz değil mi?En ufak örnek verecek olursam. Çocuğu ben banyo yaptırıyorum. Bazen yapmak istemiyor. Eşime söylüyorum sen yaptır istersen bu sefer değişiklik olsun diyorum. İstemiyorsa zorlama çocuğun pskolojisi bozuluyor diyor. Kendi çocuğun olsa ısrar etmezdin diyor. Halbuki ben kötü bişey soylememştim
o duyguyu tatmış mışşş a ben neyim deseydiniz yaaaFikirleri benim canımı çok yakıyor. Madem böyle düşünüyordu evlenmeden bunu söylemeliydi. Çocuk var diye ömür boyu böyle yaşamak zorundamıyım.
Size yapılmış bi haksızlık bu, o bu duyguyu tatmış olabilir ama ya siz ? Niye böyle düşüncesizMerhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Vay vay vay evlenmeseymiş o zaman.çok bencilce ve sizi resmen kandırmış.anneliği tatmak en doğal hakkınız.Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
Bende eşimde çocuk istemeyen insanlarız ama sizinki çok farklı eşini anlayamam.
Biz en başından konuştuk herşeyi kimse kimseyi kandırmadı zor bir durum bu kadar bencillik bilemedim
İnanın o güç siZin içinizde.Mantığınızla hareket edin.
Eşiniz gerçekten vicdanlı iyi bir insan olsaydı ya bu makyajkolik 3yıldır oğlumla benim kahrımı çekiyor beni seviyor ondan da bir bebeğim olsun ailemiz giderek büyüsün derdi.
Ama benim anladığım eşiniz vicdansız bencil bir insan.
Oğlu da kötü kalpli pis bir çocuk anne baba malesef kötü bir insan yetiştirmişler.
Bu iki bencil adam için en güzel yıllarınızı heba etmeyin.
İlk kez birine boşanması için bu kadar ısrar ediyorum çünkü tablo çok net.
Ben de çocuk istemiyorum. Eşim bunu biliyor. Buna rağmen bebek videoları resimleri favorimiz. Ama senin durumunda kandırılmak söz konusu. Sanki bian önce bu kadını kandırayım,ona duymak istediklerini söyleyeyim evlensin de bari çorbam pişer, kalbi de iyi zaten, bizim oğlana da bakar. Oh ben de mis gibi yaşarım. Evlenene kadar sabret sonra sen ağasın sen paşasın demiş kendi kendine adamBenim nelere katlandığımı eşim görüyor da seslemiyor. Sevgi herşey değilmiş bunu anladım.
İnanın o güç siZin içinizde.Mantığınızla hareket edin.
Eşiniz gerçekten vicdanlı iyi bir insan olsaydı ya bu makyajkolik 3yıldır oğlumla benim kahrımı çekiyor beni seviyor ondan da bir bebeğim olsun ailemiz giderek büyüsün derdi.
Ama benim anladığım eşiniz vicdansız bencil bir insan.
Oğlu da kötü kalpli pis bir çocuk anne baba malesef kötü bir insan yetiştirmişler.
Bu iki bencil adam için en güzel yıllarınızı heba etmeyin.
İlk kez birine boşanması için bu kadar ısrar ediyorum çünkü tablo çok net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?